Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
87
Favori
384.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt

Biz dükkanı kapatıyoruz sizde 2 günde bakın başınızı çaresine diyor. AKOÇ

• veganet yada atlantisnetten aynı fiyata kullanmaya devam edebiliyormuşuz. Ancak siteden fiyatlara baktıgım zaman epey bir fiyat farkı var. Aynı fiyattan nasıl kullanıcaz anlamadım. Bilgisi olan yada bilgi alan varmı? sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bana da geldi şişmdi.kapanıyor şirket yenisine gececeğiz.tavsiyenıze açığım.şok net ıyı mı

• Hani atıp tutuyordunuz kapatılmayacak diye. Çekmişler fişinizi. Ulan 2 gün kala mı haber verilir nereye geçeceğiz 2 güne? Bir kurum da işinizi düzgün yapsın. Ahkam kesiyordu burdaki yetkili "hallettik" diye. MH'da aynı dönüşü verince kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 23 Eylül 2024; 16:25:54 >
  • Böyle saçma şey mi olur la. 2 tane abonelik var işin yoksa değişimle uğraş.

• Atlantis veya veganet ile devam edebilirsiniz diyor. E devlet üzerinden. Hangisi iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Operation Manager kullanıcısına yanıt
    Veganın sitesine girdim baktım ama bana pek güven vermedi. Ben ikisi dışında bir şey bakacağım sanırım.

• kapandıktan sonra haber verseydiniz

• Ne saçma iş bu ya 2 gün süre mi verilir

• Lxde kullanıcısına yanıt
    2 günde değişim olmaz bence. Şimdilik Atlantis iyi gibi sitesine bakınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adsl modemim var 10 yıllık falan 16mbit hizmet alıyordum 160tl ile başladım arada 200-220tl oldu ve hazirandan beri 270 tl alıyorlardı şimdi ne yapıcaz nereye geçiyoruz mesajda veganet ve atlantis önermişler yine türkiye.gov.tr üzerinden hallediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 23 Eylül 2024; 16:28:14 >
  • Yakınlarımı başka sağlayıcıya geçireceğim birazdan. E-devlet üzerinden başvuru yapınca umarım süreçte negatif bir durum oluşmaz çünkü 2 günde geçişin tamamlanması zor.

• quote:

Degerli abonemiz, firmamizin sizlere sundugu internet hizmeti 2 gun icinde sonlanacaktir. ******** abone numarali internet hizmetinizin devamliligi ve magduriyet yasamamaniz icin farkli firmaya gecis surecinizi tamamlamaniz gerekmektedir. ******* hizmet numarali internet hizmetinizi dilediginiz bir servis saglayiciya basvurarak gecis yapabilirsiniz. Eger Subat 2025 tarihine kadar aktif kullandiginiz fiyatlarla kullanmaya devam etmek isterseniz
    www.turkiye.gov.tr
    e-Kayıt Başvurusu Onay İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi
    adresi uzerinden internet bankaciliginiz ile giris yaptiktan sonra isletme tipini HABERLESME, isletme secimi olarak da VEGANET(https://www.veganet.com.tr/dijital-abonelik) yada ATLANTIS(https://atlantisnet.com.tr/dijital-sozlesme-onay) firmalarindan birini secmeniz ve ardindan sozlesmenizi onaylamaniz yeterlidir. B021

Hayırdır bu nedir? @poyraznet

• efe80 E kullanıcısına yanıt

Bu muhabbet ilk çıktığında netgsme geçmiştim. Tavsiye ederim. Asagidaki mesajimin olduğu linkten referansli üyelik baslatirsaniz indirim de alirsiniz. Bu arada netgsm haziran 2025e kadar fiyat garantisi veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159636862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Eylül 2024; 16:29:46 >
  • Operation Manager kullanıcısına yanıt
    Atlantise bakmadım açıkçası. Migros net gözüme ilişti ama detaylı bakmak lazım onada.

• Bunların önerdiği firmadan ne hayır gelir tekrar pişman olmayalım

Bu akşam biraz araştırıp daha iyi bi firma bulmak lazım

• hadi tamamen sektörden çekilirsiniz anlarız da 2 gün önceden haber verilmesi kadar abes bir durum olamaz. bakalım ekstra ne ücretler kitlemeye çalışacaklar taşıma yaparken.

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.