< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (12. sayfa)
-
-
o zaman 13 üne kadar bir fatura çıkmayacak mı?
-
müşteri hizmetleri ile görüştükten 10 dakika sonra internet geldi. sanırım benim işlemler tamam. e devletten geçişi yapıp, internetleri gidenler müşteri hizmetlerine ulaşmayı başarabilirlerse süreci kısaltabilirler.
-
Doğrudur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teessüf ederiz biz hiç çalışmıyormuşuzcasına üzüldük şuan. Çağrı merkezide çözemediği şeyleri bize soruyor ama biz olmasak bu gemi yürümez.
Cok sordum kusura bakmayın ama ben modem ayar yapmadan net geldi, vdsl kullanıuorum, sorun olırmuki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem resmi paylaşırmısınız
özel mesaj gönderdim bakar mısınız
-
özelden sorun dediniz sordum. 3 saatir cevap vermediniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bu vdsl modem şuan içinde yazılı olan kullanıcıadı ve şifreyi değiştirmeniz gerekiyor.
Size 2 kez cevap yazdım ama şimdi dikkat ettim size mesaj iletemiyorum. Yazdıklarım boşluğa gidiyor. Sms olarak kullanıcıadı ve şifrenizin gönderimini sağladım.
Dediğim gibi sms gelmedi, 11111@atlantisnet kullacını adım ok, şifre nedir peki poyrazla aynımı
Senkronizasyon hatası diyor bekleyecez mı çağrı merkezini arayalım mı arayın yazıyor çünkü sayfada
Ben yardımcı olayım size hatayı hangi ekranda alıyorsunuz ve abone numaranız nedir.
teşekkürler şimdi sms geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6476049553
Tarayıcıda web sayfasına erişim denediğimde veriyor
Atlantisnet abone numaranızı iletirmisiniz.
Tekrar kontrol edin lürfen.
Acaba bu kullanıcı adı şifre bilgileri ne zaman gelecek, oim uygulamasında hesap bilgilerim kısmında bende kişisel bilgiler hariç bir şey yazmıyor. Şehir dışında olduğum için ve VDSL kullanıcı olduğum için evdekilere telefonla anlatıp ayarlatacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 23:34:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X