duygularımıza tercüman olur umarım... |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (11. sayfa)
-
-
Vdsl'den fibere geçişte iss toptan indirimlerinden faydalanan sen , @AtlantisNet Destek sıkıysa modem kirasınıda tahsil etme aboneden, telekom muaf tutuyordu fiber dönüşümlerde kısa süreliğine modem kirasını
x (formerly twitter)TheRisk falan Arşiv (@kaynatamiyorum) on Xhttps://x.com/kaynatamiyorum/status/1819809752710562116
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 23 Eylül 2024; 22:12:19 > -
Adres güncellenmesini hala bekliyorum. PM ile gönderdim 2 saat önce.
-
Biraz ciddiyet lütfen, bir cevabınız yok mu? Sizde daha ucuz olan tarifeyi nasıl alacağız poyraznet geçişiyle?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski fiyattan nasıl yararlanacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfamet -- 23 Eylül 2024; 22:14:20 > -
Geçişinizi tamamlayıp çağrı merkezinden yada burdan bize bilgi vererek bizim twrifelerimizden birine geçiş sağlayabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçiş işleminiz tamamlandıktan sonra bizim tarifelerimizden istediğinize geçebilirsiniz.
engelli indiriminiz var mi varsa sizin tarifilerden birine geçmek isterim.
-
Atlantis Telekom olarak, yüksek kaliteli ve kesintisiz internet hizmetlerimizi genişletmek için önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Bu kapsamda, PoyrazWifi ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda, talepte bulunan PoyrazWifi abonelerinin tüm hak ve tarifelerini koruyarak Atlantis Telekom çatısı altına geçişleri sağlanacaktır.
Bende bekliyorum PM gönderdim ne olucak belli değil bu iş baya uzun sürecek gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende edevletten geçis islemini onayladim, şimdi baktim binanin içinde sizin altyapiniz varmiş, geçmişken ayni ücrete daha yüksek hızlı gigapona geçemezmiydik ?
ben de şu anda atlantis'ten kullanıcı adı ve şifre bekliyorum. internet gitti yarım saat önce bakalım ne zaman gelecek.
-
şuan edevlet üzerinden onayladım bilgileri ne zaman geçiş gerçekleşir
-
Tabiki geçebilirsiniz. Geçiş tamamlandıktan sonra bilgi verin gigapon dönüşüm kaydı açalım.
Poyraznete odediğimiz ücret nolucak? Onu öğrenen var mı
-
Edevlet onayladıktan sonra uygulama indirdim, sms gelmedi ama kullacı adı poyrazdaki yaptım 11111@atlantisnet ile değiştim tek şifre alıp giriş yaptım :) oldu, bu arada internet var bende ama uygulam offline yazıuor hocam, birde kimlik ehliyet yükledim olırmu
Merhaba; fiber aboneliklerde modem ayarları otomatik yapılacaktır. Vdsl aboneleliklerde ise modem içindeki kullanıcıadı şifreyi değiştirmeniz gerekmekte. Kullanıcıadı ve şifrenizi atlantis oim içindeki hesap bilgilerim bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Atlantis oim uygulamasını indirdikten sonra oim giriş bilgilerinizi ise şifremi unuttum bölümünden tc ve telefon numaranızla alabilirsiniz.
:) sistemlerimizi siber saldırılara karşı korumamız gerekecek çok tehlikeli bir kitle var burda :)
Olduğu gibi bize yansıyacak.
@AtlantisNet Destek Bir arkadaşımda poyraznet kullanıyordu onaylama işlemini benden yaklaşık 30-35dk sonra yapmış şimdi onun geçişi tamamlanmış, benim hala kullanıcı adı şifre gelmedi. Fiber veya VDSL kullanıcılarda geçiş süresi farklı mı oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 23:13:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X