Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.775
Cevap
37
Favori
43.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Ben 200 mbit fiber kullanıyorum iki ayrı adreste, edevlet ekran görüntüsü attım. Vdsl yazıyor ve tarşfe vb seçilmiyor. Sözleşme onaylarsam fşber 200 mbşt olarak devam edebileceğim, Ek ücret sözleşmedeen doğan yeni bir masraf, bağlantının fiberden vdsl geçilmesi gibi durumlar olmayacak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxhunter -- 23 Eylül 2024; 21:27:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haxhunter kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmayacak ek maliyet çıkarmayacağız çıkarsa ben burdayım atlantis destek kim deyin herkes tanır bizi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Arkadaş onu sormuyor ki; Tarife + modem = 350 TL. Saf tarife fiyatı ne kadar bilgi yok.

Misal Fixnet'te; Aylık ücret = tarife + modem olarak belirtilmiş. PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Pardon; çok pardon. Hatlar karıştı.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    İşte orda bizim slogan devreye giriyor. AtlantisNet Karmaşık Değil Çok Net!

O parası bu parası yok ulu bilge cem yılmazın dediği gibi

-Baba 400 ü verdik kdv

- - İçinde içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Eylül 2024; 21:34:47 >
  • Bugün Atlantise geçiş işlemi tamamlanmış poyraz abonesi oldu mu hiç?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt

Forumda bir kişi vardı sanırsam geçiş işlemini tamamlayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercangls -- 23 Eylül 2024; 21:36:41 >
    İnşallah olmuştur :) bu kadar mesaiye bide hiç müşteri gelmiyomuş ne gülerim :)

e devletten onayı verdikten sonra poyraznet aboneliğiniz iptal edilmiştir mesajı attı 15 dakika önce. türk telekomdan onay bekleniyormuş işlemlerin tamamlanması için. muhtemelen yarın hallolur her şey. internetim gitmedi hala kullanıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 21:37:47 >

Birazda türktelekom mesai yapsada hızlıca onaylasa bizim geçişleri PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Pravo; zaten şüphemiz yok.

Yalnız şu da var; ona öyle demezler, peynir ekmek yemezler.

Fişte peynirin ve ekmeğin fiyatı yazmazsa; yaz babam yaz misali. Yaz da bitti ya; havalar serinledi. Mazallah üşütmemek lazım; faturadan. PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Forumda AtlantisNet'ten Hazirana kadar sabit fiyat istiyoruz konusumu açsak PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

@AtlantisNet Destek

• ercangls kullanıcısına yanıt
    Bizde türktelekomdan hazirana kadar sabit fiyat istiyoruz konusu açarız. Biz ne cevap alırsak sizde aynı cevabı alırsınız 😂😂

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    Benim SMS geleli 1 saati geçti, ben smsten sonra reset attım modeme Atlantise geçerim diye bi hevesle, internet gidiş o gidiş... Şimdi bizim ufaklık uyuyacak malum ev kamera sistemi iptal... Bekliyoruz bakalım. Hevese gerek yokmuş meğer :)

Hemen şöyle taze bi bilgi vereyim. Abone kimlik görselleri sisteme girilmediği için başvurular beklemede kalıyor. Gelen Tüm başvuruları hizmetin aktif olması adına onaylıyoruz sizden ricamız internetiniz çalıştıktan sonra atlantis mobil uygulamasını indirip sisteme kimliğinizi yüklemeniz gerekmekte.

• https://atlantisnet.com.tr/poyraznet-tarifeler//

bu linkden ad soyad tel bıraktım ne zaman arama yapılır

Başvuru onaylandı diyor da yeni ISS ye geçiş nasıl oluyor? Mesaj gelmedi geçeli 2 3 saat oldu.

• alfamet A kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta arayacağız. Ama isterseniz edevlet üzerinden geçişinizi kolayca sağlayabilirsiniz size tarif ederim.

Uygulamada kullanıcı adını ne olarak giriyoruz ,TC telefon olmadı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.