@PoyrazNET ile @AtlantisNet Destek arasında bir ortaklık bulunuyormu? Poyraznet sahipleri bu süreçten sonra Atlantisnet firmasına ortak olmuşlarmıdır? Kendilerinin duyuru metnini okudum, üzüldüm, sermayedarları, o firmadan ekmek kazanan kimseler ne yapacaklar, bununla ilgili bir süreç varmı? Sanırım Poyraznet bu sektörden çıkmak zorunda kaldı gibi bir durum oldu? Umarım zarar tazmini yapılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 23 Eylül 2024; 20:49:32 > |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (8. sayfa)
-
-
Merhabalar, benim fiber olmasına rağmen vdsl yazıyor. Sıkıntı yaratır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bizim tarifelerimizde modem kirasını haricen almıyoruz. Tüm tarifelerimizde modem kirası dahildir. Poyrazda ise modem kirası alınan tarifelerede modem kiraları eklenerek sisteme girilmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onuda çözücem birazdan.
Sistemsel bir durum sms telefonunuza gelecektir birazdan. Gelmezse tekrar haberleşelim.
Açıklayıcı olmadı ki? Sonuçta abone sizden hizmet alacaksa; tarife dışı ücretlendirme yani rüter kirası alınmaması gerekir. Ya da ben mi yanlış anladım.
-
Bizde 75Mbit olarak onay verdik aslında 100Mbit ama şimdi onun düzeltilme sürecini bekleyecek sabır kalmadı daha sonra destek başvurusu ile halledebiliriz diye düşünüyorum @AtlantisNet Destek yanlış mı düşünüyorum.
NOC merkezinde ne zaman çalışmaya başlayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercangls -- 23 Eylül 2024; 20:53:41 > -
Merhaba, PoyrazNet kullanirken uzun donem abonelik sözleşmesi yapilmadigi icin aylik ödeme yaparak istedigimiz ay aboneligimizi ceza odemeden sonlandirabiliyorduk. Bu durum AtlantisNet’te de gecerli midir? Subat ayi bittikten sonra aboneligimizi iptal etmek istersek cayma bedeli ya da herhangi bir cezai odeme ile karsilasacak miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 23 Eylül 2024; 20:53:58 >
@AtlantisNet Destek yerine ben cevap vereyim. Aboneliğinizi sonlandırmak için Şubat ayını beklemeniz gerekmiyor. PoyrazNET'te nasıl kullanıyorsanız aynı şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Yani PoyrazNET'te ne hakkınız var ise burada da aynen geçerli olacaktır.
-
Poyraznet ile aramızda organik bağ bulunmuyor. Poyraznet abonelerinin maduriyet yaşamamasınadına atılan bu adımı poyraznet çalışanları adınada atmak görevimizdir. Umarız bu süreçte hiçbir vatandaş madur olmaz. Başka söylenecek çok fazla sözümüz olmasına rağmen bizimde bünyemizde çalışan yüzlerce personelimizin işsiz kalmaması adına bazı sorularınıza yanıt veremiyoruz neyazıkki. Umarım aydınlatıcı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Eylül 2024; 20:56:13 >
Kesinlikle doğru 👍
SMS geldi, biraz önce internet gitti, ama geri gelmedi, bekliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun, varolun!
-
Güncel adres bilginizi iletirseniz güncelleme sağlayalım.
@AtlantisNet Destek PoyrazNET'ten iptal mesajı geldi ama sizin taraftan bir mesaj gelmedi tarafıma bu konu hakkında yardımcı olur musunuz peki ?
-
Taşıma işleminin türk telekom tarafından tamamlanmasından sonra atlantisten hoşgeldin mesajı alacaksınız. Bu konuda bir aksiyon almamıza gerek yoktur.
Aslında tam zamanı biliyomusun 😂😂
Benim tarife poyraznet 100 mbit, 310+50 modem kirası, 360 lira veriyorum, sizin vae tarife 350 ise size geçince daha pahalı geçmiş olacağım, buna ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 23 Eylül 2024; 21:21:48 >
Aslında bu tarife bizde daha ucuz 😂 350 tl modem kirası dahil bizde. Kendi kendimizle rekabet ediyoruz şuan :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X