abone ol üzerinden yapalım mı olmazsa |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (10. sayfa)
-
-
Oda abonelik tamamlanınca sms ile gelcek. Aboneliği tamamlamak içinde kimlik yüklemek lazım 😂 çözücez ya tüm tuşlara basıyoruz şuan merak etmeyin :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de güncel adresimi gönderdim ve bir de sorum vardı dm de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır ordan yapmayın. Kullandığonız herhangibir banka uygulamasından edevlete girin. Sonra arama kısmına btk onay yazın ilk seçeneği seçip haberleşme ve atlantisi seçin onay tuşuna basın hepsi bu kadar.
Bakıyorum hemen
Ne yapmak lazım, gelmişken 350 olana geçelim bari.
hattım VDSL ama fiber çıkıyor fiber modemim yok bu modem işini nasıl halledebilirim kim gelecek bağlayacak vs.
-
Merhaba, hocam poyraznetten geçiş yapmayı düşünüyorum. Aramanız için bilgileri verdikten sonra geçişi hemen internet üzerinden yapabiliyor muyuz? Geçmek isteyen arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme yapabilir misiniz, teşekkürler.
-
Valla ağanın eli tutulmaz :)
-
Sizin yorumlarınız cok iyi ya :) bende geciş yaptım sayenizde, edevlet onay verdim tamamladım ama ilkten hata verdi şimdi onaylı görünüyor, modem şifre vdsl için sizden sms mi beklemem gerek,
Fiber gelmiş o zaman hazır geçmişken fiberede alırız sizi isterseniz mevcut terifenizi bilmiyorum ama isterseniz önce geçişi yapın sonra fibere alalım
-
Temmuz yapalım şunu; açmakta fayda var.
fiber alalım ama modem işini çözemedim
-
-
Hata verir o vazen oluyo öyle şeyler. Ben hemen bi sms göndereyim abi. Sen otur bekle abi hemen geliyor senin sms çay söylimmi abime. Çay çek oğlum buraya.
Önce vdsl olarak geçin, daha sonra fibere dönüşüm yapılır. Telekom ekibi rüteri getirecek; abonelik süresince kullanıma tahsis edilecek.
Mail varmıymış bizde ya senden öğrendim valla nereye gidiyor bu şirket hergün yeni bişey öğreniyorum inanki 😂
Ya şimdi bu mobil uygulamaya kimlik fotosu eklesek faydası olmaz gibime geliyor. Geçişle pek alakası yok. .... Dimi
Edit:fixnetle millet 10dkda geçişleri tamamlıyormuş muş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 23 Eylül 2024; 22:8:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X