Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.775
Cevap
37
Favori
43.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atlantis Telekom olarak, yüksek kaliteli ve kesintisiz internet hizmetlerimizi genişletmek için önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Bu kapsamda, PoyrazWifi ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda, talepte bulunan PoyrazWifi abonelerinin tüm hak ve tarifelerini koruyarak Atlantis Telekom çatısı altına geçişleri sağlanacaktır.

Bu geçiş süreci, abonelerin hizmetlerinde herhangi bir kesinti ya da kayıp olmadan gerçekleşecektir. Atlantis Telekom olarak, mevcut tarifelerinize ve haklarınıza aynen devam edeceğinizi ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde sunacağımızı temin ederiz.

Abonelik devri sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız adına PoyrazWifi ile yakın iş birliği içerisinde çalışıyor ve her adımı titizlikle yürütüyoruz. Sorularınız ve talepleriniz için çağrı merkezimiz ya da web sitemiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz güvenceyi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

AÇIKLAMA 2

Değerli PoyrazWiFi Aboneleri,

E-Devlet onayında bulunan sistemsel hata 20:00 itibariyle düzelmiş olacaktır. Bu saat den itibareten E-Devlet üzerinden sözleşme onayı yapabilirsiniz.

Fiber alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olmayacağı gibi modem ayarlarında da ( wifi kullanıcı adı , şifre ) değişimi olmayacaktır. Modem ayarlarınız değiştirmemeniz rica ederiz.

VDLS alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olmayacaktır. Modem arayüzünde PPPOE ismi ve şifrenizi telefonunuza iletilecek yeni PPPOE isim ve şifresiyle değiştirmeniz gerekecektir.

Poyraznet tarifeleri web sitemizde görüntülenmemektedir. Bu sebeple geçiş işleminizi mevcut paketiniz üzerinden sadece e-devlet üzerinden geçiş sağlarken görüntüleyebilirsiniz.

Poyraznette kullandığınız tarife direkt olarak sistemlerimizde tanımlanacaktır.

Poyraznette yaptığınız ödemeler ve kalan günleriniz doğrudan sistemlerimize işlenecektir.

Poyraznet tarifeleri arasında geçiş imkanı yoktur.

PoyrazNet tarifelerinden atlantisnet terifelerine geçiş mümküdür.

Yaşanılan yoğunlukta dolayı Whatapp destek hattımızdan ve Donanımhaber üzerinden mesaj yoluyla da hızlı destek alabilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz güvenceyi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Atlantis Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Eylül 2024; 18:36:42 >

• Firmanın cevaplarını okuyorum acayip hoşuma gitti. Hep böyle evin bir odasında efendim ile başlayıp holding ağzı ile konuşan müşteri temsilcileri ve yetkililerinden sonra böyle samimi birini görünce önce biraz yadırgadım sonra biraz daha okuyunca hoşuma gittiğini hissettim. 2 Aboneliğim vardı ikisine de e-devlet onayı verdim. Allah kolaylıklar versin.

• Sayın Atlantisnet Destek; biraz tuhaf olmadı mı? Yangından mal kaçırır gibi.

Başlıkta firma ismi vermeseydiniz keşke; Atlantisnet'e geçişte merak edilenler diye mi olsaydı acaba.

Pes vallahi.

• PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

Böyle bir bildirim olmaz olmamalı ancak burası malum Türkiye 2 gün sonra dükkanı kapatıyoruz çay ocağı gibi resmen..

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Başlıkta belirtilen firma ile patronlar anlaşmış. :) Kullanıcılarının kafasında çok soru işareti var. Biz de yoğunluğu biraz buraya alalım dedik. Diğer kullanıcılar da olayı daha hızlı kavramış olur. :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtlantisNet Destek

Başlıkta belirtilen firma ile patronlar anlaşmış. :) Kullanıcılarının kafasında çok soru işareti var. Biz de yoğunluğu biraz buraya alalım dedik. Diğer kullanıcılar da olayı daha hızlı kavramış olur. :=)

Merak etmeyin; vatandaşın kavrama yeteneği tahmin ettiğinizden daha yüksek. Hiç şüpheniz olmasın yahni.PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Merhaba

Poyraz net'i kendi modemim ile kullanıyorum. E devletten geçişi başlatınca kaç gün içerisinde geçiş olacak acaba?

Poyraz'a geçerken sadece modem arayüzünde kullanıcı adı ve şifreleri değiştirmiş ve modemi dahi kapatmadan kullanmaya devam etmiştim. Yine bu şekilde mi olacak?

Teşekkür ediyorum.

• Ayrıca E-devlet üzerinden e-onay yapmak istediğimde "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." uyarısı veriyor. Vega'da bu yok.

• britony kullanıcısına yanıt

Aynen Vega hata vermezken Atlantis hata veriyor

• britony kullanıcısına yanıt

Tt fiber altyapı ise; geçişte mevcut rüteri kullanmaya devam ediyorsunuz. Mülkiyet yeni firmaya geçiyor.

• Başlığı açıp kaçtı gitti şirket ilgilisi arkadaş anlaşılan.

Sorular var onları bir cevaplasanız..

Modemlerle devam mı ?(ont ile eve kadar fiber kullananlar)

Başvuru sonrası kaç günde işlem tamam? kesinti olacakmı sizde olmayan tarifeler ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: britony

Ayrıca E-devlet üzerinden e-onay yapmak istediğimde "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." uyarısı veriyor. Vega'da bu yok.

Abone numaranızı özel mesaj ile gönderebilir misiniz? Kontrol sağlayalım.
  • PoyrazNet abonesi olarak durumum...

) Şu anda istanbul dışındayım ve İstanbul'daki ev kapalı. Yani Poyraz'la olan sözleşmeyi iptal etsem de (ya da oluşan 1durum nedeniyle PoyrazNet bu sözleşmeyi kendi açısından iptal etse de...) ben en azından HGW Router'ı PoyrazNet'e şu birkaç gün(hatta 20 Eklim'e kadar dahi) içinde yollayamam.

2) Söz konusu Router'da Poyraznet hattı üzerinden tanımlanmış ama aylık ödemesini Türk Telekom'a yaptığım (VoIP olarak çalışan) bir de sabit telefon hattı var. Ama bir nedenle PoyrazNet interneti kesildiğinde(örneğin faturanın zamanında ödenmemesi...) bu hat da kesilmekte. Tamam şu anda İstanbul'da olmadığımdan o sabit telefon hattına da ihtiyacım yok ama HGW'yi iade etmediğimde ne olabilir? (İstanbul'a döndüğümde ya aklıma yatan bir ISS'e geçeceğim, ya da şimdiden yapabilirsem E-Devlet'ten AtlantisNet'e geçeceğim...)

3) AtlantisNet'de ödeme durumları nasıldır?

M. Afak Yanç

afak.yanc@gmail.com

(Not: Yanıtlarınızı bu E-Posta adresine verilmesini tercih ederim...)

• sadece fiber mi var vdsl altyapısından geçiş oluyor mu?

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Hem vdsl; hem fiber. VAe= Fiber, vdsl

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Geçiş (churning) işlemi için VDSL ya da FTTH abonesi olmanız kesinlikle farkertmez. Sadece ADSL konusunda sıkıntı olabilir, ama zaten Poyraz ADSL aboneliği yapmıyordu... Tabi bir de hız (paket) konusu problemli olacak gibi. Zira Poyraz'da değişik paketler (ve haliyle değişik fiyatlar) vardı ama Atlantis'te sadece (hem VDSL hem de FTTH için) sadece 100 Mbps paketi ve tek bir fiyat var.

• Mevcutta sitenizde tek paket bulunmakta. PoyrazNET'in bize yaptığı bildirimde mevcut ücretler üzerinden Şubat 2025 e kadar ödeme yapacağımızı söylüyor. Bu paket seçim işlemi ve ücretleri nasıl olacaktır.

• atlantis sitesinde fiyat tarifeleri farkli.ayni fiyat ve tarife fiyati sözleşmede açikca belli mi
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Kaçmadım hocam buradayız :) çok soru ve geçiş talebi geliyor yetişmeye çalışıyoruz.
    Aynı modemlerle / cihazlarla devam ediyorsunuz.

Diğer sorularınız için SSS kısmı hazırlıyorum. Sizler kafanıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Belirli aralıklarla ana mesajı güncelleyeceğim
  • Değerli PoyrazWiFi Aboneleri,

E-Devlet onayında bulunan sistemsel hata 18:15 düzelmiş olacaktır. Bu saat den itibareten E-Devlet üzerinden sözleşme onayı yapabilirsiniz.

Fiber alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olamayacağı gibi modem ayarlarında da ( wifi kullanıcı adı , şifre ) değişimi olamayacaktır. Modem ayarlarınız değiştirmemeniz gerekmektedir.

VDLS alt yapı ile hizmet alan abonelerin, modem değişiğimi olamayacaktır. Modem arayüzünde PPOE ismi xxxxx@poyraznet kısmında bulunan poyraznet i ( atlantisnet ) olarak da değiştirmeniz gerekecektir. Kullanıcı şifreniz aynı olmaasından dolayı değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Poyraznet tarifeleri web sitemizde görüntülenmemektedir. Bu sebeple geçiş işleminizi mevcut paketiniz üzerinden sadece e-devlet üzerinden geçiş sağlarken görüntüleyebilirsiniz.

Poyraznette kullandığınız tarife direkt olarak sistemlerimizde tanımlanacaktır.

Poyraznet tarifeleri arasında geçiş imkanı yoktur.

PoyrazNet terifelerinden atlantisnet terifelerine geçiş mümküdür.

Yaşanılan yoğunlukta dolayı Whatapp destek hattımızdan ve Donanımhaber üzerinden mesaj yoluyla da hızlı destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Atlantis Telekom

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.