faturamı önceden ödediğim için poyraznet online islemlerde 20 günlük kullanım hakkım görünüyor. Atlantisnete geçersem bu hakkım ne olacak? boşuna mı ödeme yaptım ben ayın 13'üne kadar kullanma hakkım vardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 23 Eylül 2024; 17:52:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (2. sayfa)
-
-
bu mesaj burada dursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 23 Eylül 2024; 21:57:12 > -
açıklamada aynı ücretten ücretlendirme yapılacak diyorlar.
-
Bizce de olmaz. O yüzden öyle bir şey yok :) -
Sabit fiyat sözününüz var da biz mi bilmiyoruz. Nerde yazıyor ? Sözleşmede var mı ?
-
Poyraznet tarifeleri web sitemizde görüntülenmemektedir. Bu sebeple geçiş işleminizi mevcut paketiniz üzerinden sadece e-devlet üzerinden geçiş sağlarken görüntüleyebilirsiniz. -
Poyraznette sabit ip almama rağmen dvr cihazım internete bağlanımyordu. Müşterilerinizden dvr cihazı kullanan var mı veya siz kendi evinizde kullanıyor musunuz? Farklı bir iss olan evde denedigimizde cihaz internete bağlanıyor sorun poyraznetteydi ve cevap bile vermediler bu konu hakkında geçiş yapmadan belirtinde ona göre farklı iss bakayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 23 Eylül 2024; 18:11:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dvr cihazları kullanan bir çok abonemiz mevcut. Sorun yaşamazsanız, eğer ki sorun yaşarsanız da bizim çözemeyeceğimiz bir konu değil :) Seve seve kontrol sağlarız. -
Halihazırda bizim için geçiş başvurularını sanırsam PoyrazNET kendisi gerçekleştirmiş durumda. Bize sadece e devlete girip AtlantisNet yada VegaNet hangisine geçmek istiyorsak onu seçip sözleşme onaylamak kalıyor. Paket fiyatlarımız ve özelliklerimiz aynı şekilde devam ediyor. Peki Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi veriyormusunuz.
-
Bu cevabınıza güvenerekten geçiş yapicam atlantise umarım pişman olmam
WhatsApp destek hattınızda canlı iletişim yok mu? sadece otomatik soru-cevap botu mu var whatsappta? ben whatsapptan canlı birine bağlanamadım
Merhaba, canlı desteğimiz var ama şuan yoğunluktan dolayı çoğu iletişim kanalımızda gecikmeler yaşanıyor. Sorularınızı özel mesaj yoluyla da iletebilirsiniz. Sizlere buradan da yardımcı olacağız. -
İçiniz rahat olsun hocam, bizim NOC canavar gibi. :) -
NOC Nedir?
NOC, Network Operations Center’ın (Ağ Operasyon Merkezi) kısaltmasıdır. Bu, bir organizasyonun veya şirketin ağ altyapısını izlemek, yönetmek ve sorunları çözmek için oluşturulmuş merkezi bir konumdur.
NOC, ağ altyapısının tüm bileşenlerini, yani sunucuları, ağ anahtarlarını, yönlendiricileri, güvenlik cihazlarını ve diğer ağ bileşenlerini sürekli olarak izler. NOC personeli, ağda meydana gelen herhangi bir sorunu tespit eder ve çözüm için gereken eylemleri hızlıca gerçekleştirir. NOC ayrıca ağ performansını izler, sorunları önler ve kapasite planlaması gibi diğer görevleri yerine getirir.
-
Hala aynı problem
-
Tekrar dener misiniz? -
şimdi denedim ben de. Hala aynı.
-
E-devlette geçiş paneli açılanlar tarife ücretleri aynı mı yazıyor ?
-
AtlantisNet için bilemem ama VegaNet için aynı ücretler yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercangls -- 23 Eylül 2024; 18:31:13 > -
Hala aynı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X