< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (5. sayfa)
-
-
Atlantis oim bilgileriniz iletildikten sınra mobil uygulamamızı indirip eksik evraklarınızı tamamlarsanız eğer telefon sapığı gibi sizi sürekli rahatsız etmek zorunda kalmayız :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada kontratta 4mbit upload görünüyor. Mevcut tarifem 20mbite kadar upload idi. Bakalım ne hız yansıyacak.
-
Bu soru soruldu fakat memnuniyetle tekrar cevaplayabilirim. Türktelekom tarifeyi çıkardığında 100/4 olarak belirlemişti fakat pandemi döneminde geçici olarak 100/20 olarak güncelledi sonrada öyle kaldı. Biz açarken 100/4 olarak açıyoruz türktelekomda 100/20 olarak açıyor.
kendi üyeliğimiz için geçiş yapmak adına e-devlete girdik ancak fiber internet kullanıyor olmamıza rağmen hizmet tipi vdsl olarak gözükmekte. bir sıkıntı oluşturur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 19:47:7 > -
sözleşmeyi nereden göreceğiz? ben e kayıttan onay verdim, tekrar sözleşme mi gelecek?
-
Modem resminizi paylaşırmısınız ?
Bende hala böyle
-
Sözleşme onaylama ekranında görüntüle seçeneğide mevcut synı adımları tekrar iletkeretek görüntüle seçeneğine gelip pdf görüntüle yapabilirisniz.
Bende de aynı şekilde f5 yapıyorum sürekli
-
Hocam evinizde bir gpon cihazı birde modem var mı? Eğer öyleyse fiberdir. Yok ise değildir. Zaten fiber kullanıyorsanız VDSL olarak bağlanamazsınız. İki altyapı türü farklı çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türktelekom hizmet numaranızı verirmisiniz kontrol edelim. Sözleşmelerin edevlete yüklenmesi bitmek üzere en sona kalmadıysanız bi sorun var demektir kontrol edelim.
8847909302
-
-
Türktelekom hizmet numaranızı iletirmisiniz
Poyraznet hizmet numarasını giriyorum adresi giriyorum mahallenizde port yok diye hata veriyor geçiş yapma sayfası ilerlemiyor
özelden gönderdim.
-
Altyapınız fttb eth. cat kablosu wan portuna girdiği görülüyor. Yani mdu'dan daireye ethernet kablosu gelip routerin wan portuna giriyor, VDSL değil bu, fiber. DSL olarak veremezler.
Adresinizde port bulunmuyor. Ama şanslısınız evinizde kullandığınızda bi port. Şöyle yapacağız kullandığınız herhangibir banka üzerinden edevlete girin sonra arama kısmına btk e kayıt yazın sonra haberleşme ve atlantis firmasını seçin orda göreceğiniz sözleşmeye onay verin. Hepsi bu kadar.
fiber olduğunu biliyorum. e devletteki ekranda vdsl olarak göründüğü için soruyu sormak durumunda kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X