Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.748
Cevap
36
Favori
41.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçiş süreci anında ilerliyor. Edevlet üzerinden kontrol sağladığınızda sözleşmeniz oluşmuşsa onay verin başvurunuz doğrudan türktelekoma iletiliyor poyrazwifi ekipleri taşımayı onayladıkları anda devreniz bize geçmiş oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deceptive intelligence D kullanıcısına yanıt
    Atlantis oim bilgileriniz iletildikten sınra mobil uygulamamızı indirip eksik evraklarınızı tamamlarsanız eğer telefon sapığı gibi sizi sürekli rahatsız etmek zorunda kalmayız :)

• Bu arada kontratta 4mbit upload görünüyor. Mevcut tarifem 20mbite kadar upload idi. Bakalım ne hız yansıyacak.

• britony kullanıcısına yanıt
    Bu soru soruldu fakat memnuniyetle tekrar cevaplayabilirim. Türktelekom tarifeyi çıkardığında 100/4 olarak belirlemişti fakat pandemi döneminde geçici olarak 100/20 olarak güncelledi sonrada öyle kaldı. Biz açarken 100/4 olarak açıyoruz türktelekomda 100/20 olarak açıyor.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

kendi üyeliğimiz için geçiş yapmak adına e-devlete girdik ancak fiber internet kullanıyor olmamıza rağmen hizmet tipi vdsl olarak gözükmekte. bir sıkıntı oluşturur mu?

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 23 Eylül 2024; 19:47:7 >

sözleşmeyi nereden göreceğiz? ben e kayıttan onay verdim, tekrar sözleşme mi gelecek?

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    Modem resminizi paylaşırmısınız ?

• Bende hala böyle

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Sözleşme onaylama ekranında görüntüle seçeneğide mevcut synı adımları tekrar iletkeretek görüntüle seçeneğine gelip pdf görüntüle yapabilirisniz.

• kaplan2064 K kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde f5 yapıyorum sürekli PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• Hocam evinizde bir gpon cihazı birde modem var mı? Eğer öyleyse fiberdir. Yok ise değildir. Zaten fiber kullanıyorsanız VDSL olarak bağlanamazsınız. İki altyapı türü farklı çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplan2064 K kullanıcısına yanıt
    Türktelekom hizmet numaranızı verirmisiniz kontrol edelim. Sözleşmelerin edevlete yüklenmesi bitmek üzere en sona kalmadıysanız bi sorun var demektir kontrol edelim.

8847909302

Türktelekom hizmet numaranızı iletirmisiniz

• Poyraznet hizmet numarasını giriyorum adresi giriyorum mahallenizde port yok diye hata veriyor geçiş yapma sayfası ilerlemiyor

özelden gönderdim.

Altyapınız fttb eth. cat kablosu wan portuna girdiği görülüyor. Yani mdu'dan daireye ethernet kablosu gelip routerin wan portuna giriyor, VDSL değil bu, fiber. DSL olarak veremezler.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Adresinizde port bulunmuyor. Ama şanslısınız evinizde kullandığınızda bi port. Şöyle yapacağız kullandığınız herhangibir banka üzerinden edevlete girin sonra arama kısmına btk e kayıt yazın sonra haberleşme ve atlantis firmasını seçin orda göreceğiniz sözleşmeye onay verin. Hepsi bu kadar.

• Fl2m4u kullanıcısına yanıt

fiber olduğunu biliyorum. e devletteki ekranda vdsl olarak göründüğü için soruyu sormak durumunda kaldım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.