< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (7. sayfa)
-
-
Sorun olmayacaktır geçişi sağlayabilirisinz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özelden sorduğum soruya cevap verebilir misiniz?
-
Onayladık bakalım umarım uzun süren bir birliktelik olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 23 Eylül 2024; 20:36:25 > -
Paketim sanırsam yanlış tanımlanmış İnternet aboneliğimi ben kullanmıyorum abim kullanıyor. Poyrazın online işlemlerinde 100 Mbit gözükmekte.
Sizin verdiğiniz Hizmet Numarası: 3400160937
-
Yetki sonlandırılması sonucu; mevcut abonelere yeni devre no mu tahsis edildi acaba?
-
merhaba poyraz75 tanımlıymış bende. Bunu 100 yapabiliyor muyuz
-
Büyük bir ihtimal ilk olarak biz aynı kullanıcı adı ve şifremizi kullanabilelim diye geçiş başvuruları oluşturmuşlardı aynı VegaNET'inde yaptığı gibi sonra bir sorun oluşunca mecburen yeni tesis olarak işleme almak zorunda kaldılar bu seferde yeni başvuru olduğu için yeni bir hizmet numarası bize tahsis edildi.
-
Cevaplandı.
Geçiş için gireceğimiz e devlet sayfasının linkini nerde buluruz?
-
Bizim lisansta gitmezse uzun süre internetinizi sağlamaktan memnuniyet duyarız :)
-
Abone numaraları atlantis algoritmasına göre değiştirildi. Herhangibir sorun yok geçiş sağlayabilirsiniz.
Bana da öyle geliyor. Yeni abonelik olarak E-devlet'te onay kısmında gözüktüğüne göre.
-
Sizi atlantis noc da çalışma arkadaşı olarak görmek isteriz :) olay tam olarak böyle oldu :)
paketim yanlış girişmiş online işlem merkezinde 100mbit :D
-
Sitenizde modem kirası ile ilgili bilgi bulamadım, poyraznet geçişi harici fiber tarife ücretine modem kirası ekleniyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En basit şekilde tarif edeyim. Herhangi bir banka mobil uygulamasından e devletinizi açın sonraarama kısmına btk onay yazıp haberleşme ve atlantis seçeneğini seçip görüntülenen abone sözleşmesine onay vermeniz yeterli. Hepsi bu kadar.
Benim yanlış olarak girilmiş adresim ne zaman düzeltilir? Özel mesaj attım.
-
1 saat önce 2 abonelik için taşıma başvurusunda bulundum, biri için "farklı işletmeciye taşıma sebebiyle hizmetiniz sonlanmıştır" Mesajı geldi ancak atlantisnet ten ne online işlemler ne de modem için şifre geldi. Poyraz net interneti kesilmedi ama online işlemler kapanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X