E-devletten onay vereceğim ama abone tesis adresi eski ev adresim görünüyor. Poyeraznetteyken taşınmıştım. İnterneti kapattırıp tekrar açtırmıştım. Bu sorun olur mu? |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (6. sayfa)
-
-
Sorun olmaz adres güncellemenizi yapmanızda fayda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereden adres güncellemesi yapacağım? Sözleşmede de abone tesis adresi eski adresim yazıyor.
-
Hizmet numaranızı ve güncel adresinizi dm ile iletirmisiniz.
@AtlantisNet Destek Bizim hizmet numaralarına sıra mı gelmedi yoksa kayıp mı? Hikayenin sonunda Yaşar ne yaşar ne yaşamaz olacağız herhalde
-
Yaptım onay bekleyen başvurunuz bulunmamaktadır diyor edevlet üzerinden başvuru yapabiliyor muyuz ki sadece onay vermiyor muyuz edevletten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E devlet sözleşmelerini yüklemeye devam ediyoruz 1 saat içinde hepsi tamamlanmış olacaktır.
Az önce sayfa geldi "Yeni Abonelik" başvurusu normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 20:8:36 > -
Normal basit bir tanımlama hatası onaylayabilirsiniz.
Yalnız burada yazan benim hizmet numaram değil(8847909302), normalde DM atacaktım ama belki başka arkadaşlarında başına gelmiştir, bir yanlışlık olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 20:17:22 > -
Atlantis'e maşallah valla, herkese yetişiyor nasıl bir çalışma ortamı var acaba şuan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı başıma geldi
-
Bende de aynısı.
FTTH alt yapım var vdsl olarak gözüküyor. Veganeti kontrol ettim hizmet numaram doğru orada.
-
Hizmet numaralarınız değişti atlantis hizmet numaralarınız oluşturuldu.
-
Onaylayabilirsiniz sorun yok.
Güncel adresimi ve hizmet numarasını özel mesajla yolladım.
-
@AtlantisNet Destek Tamamdır, şimdi geldik kuru asülyenin faydasına... Bundan sonra ne olacak? Yeni şifre vs ne zaman gelir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan2064 -- 23 Eylül 2024; 20:31:12 > -
E devlette vdsl olarak girilmiş ama FTTH alt yapım var sorun olmasın sonra ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X