Hatanın düzelmesini bekliyorum. Düzeldiği an onayı vereceğim. |
PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (4. sayfa)
-
-
Özel mesaj atamadığım için defalarca buradan sormak istiyorum.
Temmuz 2025'e kadar sabit fiyat garantisi veriyor musunuz?
-
Poyraz bize öyle demedi ama şubata kadar dedi. Buna bi bakarız öyle bi söz varsa boynumuzun borcudur. Haziran diyen var temmuz diyen var 2028 mart diyen var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbulda speedteste kaç ms çıkar poyraz 5 -6 ms çıkıyor diye duruyordum ben açıkçası siz dede öyle olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://atlantisnet.com.tr/poyraznet-tarifeler//
Tarifelere rüter kirası dahil mi? @AtlantisNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Eylül 2024; 19:20:52 >
-
sagol hocam yapacagim.
-
Siz sağolun; hayırlı akşamlar.
-
@AtlantisNet Destek E-devlet ne zaman düzelecek, ne kadar daha bekleyeceğiz?
-
Poyrazın önerdiği diğer İSS bu şekilde bir taahhüt veriyor.
Pardon bu arada Haziran ayına kadarmış :)
-
Fazla zamanım kalmadı benim fişi çektiler galiba net gitti mobildeyim biri speedtrs sonucu atabilir mi atlantisten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba; şöyle bir net bilgi varki türk telekom biz operatörlere hiçbir fiyat garantisi vermediği gibi her an zam yapma ihtimalide gözönünde bulundurulduğunda diğer operatörün teklifi bariz ticari risk oluşturmakta. Biz bu riski göze almak istemeyiz bu sebeple sadece poyraznetle yaptığımız anlaşma doğrultusunda şubat ayına kadar fiyat garantisi verebiliyoruz. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Eylül 2024; 19:25:18 >
E devletlere sözleşmeler atılmaya devam ediyor. Sizinkide birazdan ulaşacaktır.
Hangi ilde yaşıyorsunuz ? Speedtestte hangi il sınucusuna test atıyorsunuz ?
Bu cevap beni diğer firmaya göre daha tatmin etti sözleşmelerimiz ne zaman gelecek birde geçiş süreci ne kadar sürecek.
E-Devletimi açtım sözleşmemi bekliyorum. :)
-
POYRAZNET 35 MBPS vdsl kullanıyorum, abonelik taşımada tarife kısmında 100 mbps lik sizin tarifeniz çıkıyor sadece
-
Bir yanlışlık var. Sisteme bizim sitemiz üzerinden değil direk e devlet üzerinden btk e kayıt yazarak giriş yapmanız gerek.
tamam ben sizin siteden başlatmıştım işlemi e devletten gireyim, teşekkürler
-
Edevletten atlantis e basvurduktan sonra kimlik fotokopisi yüklememize gerek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X