Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.775
Cevap
37
Favori
43.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatanın düzelmesini bekliyorum. Düzeldiği an onayı vereceğim.

• Özel mesaj atamadığım için defalarca buradan sormak istiyorum.

Temmuz 2025'e kadar sabit fiyat garantisi veriyor musunuz?

• ercangls kullanıcısına yanıt
    Poyraz bize öyle demedi ama şubata kadar dedi. Buna bi bakarız öyle bi söz varsa boynumuzun borcudur. Haziran diyen var temmuz diyen var 2028 mart diyen var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    istanbulda speedteste kaç ms çıkar poyraz 5 -6 ms çıkıyor diye duruyordum ben açıkçası siz dede öyle olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Eylül 2024; 19:20:52 >

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

sagol hocam yapacagim.

• megaladon kullanıcısına yanıt

Siz sağolun; hayırlı akşamlar.PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• @AtlantisNet Destek E-devlet ne zaman düzelecek, ne kadar daha bekleyeceğiz?

Poyrazın önerdiği diğer İSS bu şekilde bir taahhüt veriyor.

Pardon bu arada Haziran ayına kadarmış :)

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı
  • Fazla zamanım kalmadı benim fişi çektiler galiba net gitti mobildeyim biri speedtrs sonucu atabilir mi atlantisten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ercangls kullanıcısına yanıt
    Merhaba; şöyle bir net bilgi varki türk telekom biz operatörlere hiçbir fiyat garantisi vermediği gibi her an zam yapma ihtimalide gözönünde bulundurulduğunda diğer operatörün teklifi bariz ticari risk oluşturmakta. Biz bu riski göze almak istemeyiz bu sebeple sadece poyraznetle yaptığımız anlaşma doğrultusunda şubat ayına kadar fiyat garantisi verebiliyoruz. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Eylül 2024; 19:25:18 >
  • kaplan2064 K kullanıcısına yanıt
    E devletlere sözleşmeler atılmaya devam ediyor. Sizinkide birazdan ulaşacaktır.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Hangi ilde yaşıyorsunuz ? Speedtestte hangi il sınucusuna test atıyorsunuz ?

Bu cevap beni diğer firmaya göre daha tatmin etti sözleşmelerimiz ne zaman gelecek birde geçiş süreci ne kadar sürecek.

E-Devletimi açtım sözleşmemi bekliyorum. :)

• POYRAZNET 35 MBPS vdsl kullanıyorum, abonelik taşımada tarife kısmında 100 mbps lik sizin tarifeniz çıkıyor sadece

@AtlantisNet Destek

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışlık var. Sisteme bizim sitemiz üzerinden değil direk e devlet üzerinden btk e kayıt yazarak giriş yapmanız gerek.

tamam ben sizin siteden başlatmıştım işlemi e devletten gireyim, teşekkürler

• Edevletten atlantis e basvurduktan sonra kimlik fotokopisi yüklememize gerek var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.