Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
37
Favori
43.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edevletten kayıt olmayaa çalıştıgımda anlaşmada 2 sene önceki adresim gözüküyor e devlete baktım ikametgahım şuan oturduğum evde

• Gigaspeed de de e başvuru açılmış

e devlet ile abonelik yapılabiliyor

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladıe-basvuru.gigaspeed.com.tr
    Gigaspeed Online Başvuru
    https://e-basvuru.gigaspeed.com.tr

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladıgigaspeed.com.tr
    Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
    https://gigaspeed.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 23 Eylül 2024; 23:57:52 >

• oim kullanıcı adı ve şifresini nereden edinicez. ppp bilgileriyle oim'e girilmiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratoztas06 M kullanıcısına yanıt
    Murat bey muhattabınız biz olmamakla birlikte yaşadıklarınızın tamamı sizi ve size bunları yaşatan firmayı ilgilendirir. Bizim konu ile bir alakamız yoktur. Kimsenin sizin xxxTL nize çökme gibi bir niyeti yoktur. Şimdiye kadar 1 lira para aldıysak allahta belamızı versin. Sizin paranıza çökeninde allah belasını versin biz daha ne diyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfamet A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun :)

• malitr555 M kullanıcısına yanıt
    Hizmet kullandığınız adres bilgisini verirseniz güncelleme sağları siz geçiş onayını verebilirsiniz.

• bu işte gariplik var ben edevlet üzerinden geçiş işlemi başlattım ve müşteri hizmetleri ile görüştüm bana pdf gönderdi bunu imzalayın wp den gönderin dediler daha önce hiç firmaya göndermedik

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı
  • RedMinner kullanıcısına yanıt
    Güzel para bunamı geçsek :)

• kafayareset.exe kullanıcısına yanıt
    Şifremi unuttum kısmından alabilirsiniz tc ve telefon numarası ile

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Sayın yetkili, 4 saate yakın oldu SMS geleli ve internet gideli. MH ile 40dk bekleme sonrası görüşebildim, bana WhatsApp üzerinden matbu geçiş formu gönderdi, onu doldurup gönderdim. Kimlik fotokopisi istedi onu da gönderdim. Hala bekliyorum. Fixnet vs adamlar 10dkda geçiş tamamladı. Biz nerede yanlış yapıyoruz?

• VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Gel abi özele gel sen bu azmini taktir ediyorum yemin ediyorum her müşteri senin gibi olsa varya biz işsiz kalırız kimsede bize iş vermez :)

• Comnet e geçiş yapın 12 ay sabit fiyat en azindan 100 Mb 220 TL ref ile geçiş yaparsanızda 1 ay hediye ediyorlar malum firma ve yancilarina paranizi kaptırmayın malum firma ile alakalari yok sözde kalan 20 günlük kullanımınızı bize geçerseniz tanimlariz başka yere geçersen yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    oim icin "şifremi unuttum" yöntemiyle sifreyi sıfırılayınca modeme girilen ppp şifresi de sıfırlanır mı?

Abi o firmada bizim ya sen niye böyle geriliyosunki bende türk telekoma falan geçecen sandım senin canına kurban olurum ben. 1 ayda bizden hediye olsun comnete geçeceksen eğer üzülmeyiz seviniriz biz. Kardeşimiz onlar bizim aynı yolun yolcusuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 24 Eylül 2024; 0:9:34 >

şuan kendi internetim comnette ama memnun değilim daha önce poyraz kullanıyordum gıbırnet de kullandım ama comnet olumsuz malesef

• kafayareset.exe kullanıcısına yanıt
    Hayır sıfırlanmaz

Sözünün erimisin görelim bakalım 1 aylik yaptır hediyede sayılmaz zaten cokulen 20 günlük kullanıma karsilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiş ve iptalde iade var mı? Yoh; yoh.

Nakil var mı? Yoh; o da yoh.

Sorunum var; bizde de çözümü var.

Acaba nedir; nedir? İptal denince akla gelir.

Tamam; şimdi buldum.

İp-tal - Net. Netto yahni; brutto da değil. PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

Comnete abone olduktan sonra hizmet numaranı iletirsen hemen 1 ay hediye sana tanımlatacağım buda benim sana sözüm olsun canım abim hiç strese girme kimsenin kimsenin 1 lirasına ihtiyacı yok bu piyasada selamla hatırla iş yapan firmalarız biz sende göreceksin. Türk telekom deseydin 1 gün bile tanımlayamazdım sana çünkü onlar büyük bizi tanımaz onlara nazımız geçmez bizim. Ama bu platformdaki diğer tüm firmalar birbirine bi şekilde gönülden bağlıdır. Emin ol.

uzun süre çağrı merkezi ve Müşteri operasyonlarında çalışmış birisi olarak bu zor günlerde yardımcı olmak isterim size =)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.