Şimdi Ara

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
37
Favori
43.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı

bu form geldi müşteri temsilcisinden

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Abi ben senin yorumlarını okurken mavi ekran veriyorum. Daha açık anlatsan ben sana yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 24 Eylül 2024; 0:21:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Mesajlara bakar mısınız? Upload 20 yerine 4 mbit, adres güncellemesi gerekiyor, bunlarla ilgilenir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfamet A kullanıcısına yanıt
    Bu türk telekomun bizden yüklememizi istediği evrak. ama forumda yazılana göre biçok operstör bunu almıyormuş bizde şimdi öğrendik.

• Layun L kullanıcısına yanıt

artık taahhüt yenilerken araya sıkıştırılıyor FTTH dönüşümlerde :=)

• faturalar poyraznetdeki gibi her ayın 13ünden 13üne mi kesiliyor. ben 13 ekime kadar olan faturayı ödemistim. 20 gün kullanım hakkım daha vardı ama oim'de buna dair bir bilgi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bellek hatası olabilir? PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

Sizin firma ile alakalı değil; gönlünüz rahat olsun. Peşin alıp; peşinden koşturanlarla alakalı.PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı 

• kaplan2064 K kullanıcısına yanıt

bugün 4-5 arkadaşın girişlerini yaptım poyranet kullanan sıra ile onaylananlar geliyor. e-devlet yoğunluktan dolayı hata verebiliyor tekrar girip onaylandı yazısını görmeniz önem arz etmekte.

e devletten onayı verdikten sonra poyrazdan sms gelicek daha sonra atlantis online islemlerinden kimlik yüklemesi yapmanız halinde kısa sürede aktif hale geliyor. (en azından benim yaptığım geçişler bu sekilde sorunsuz tamamlandı.)

kimlik yükleme evrakları bölümüne yükledim bekleyelim ne zaman açılacak

• Firmanın cevaplarını okuyorum acayip hoşuma gitti. Hep böyle evin bir odasında efendim ile başlayıp holding ağzı ile konuşan müşteri temsilcileri ve yetkililerinden sonra böyle samimi birini görünce önce biraz yadırgadım sonra biraz daha okuyunca hoşuma gittiğini hissettim. 2 Aboneliğim vardı ikisine de e-devlet onayı verdim. Allah kolaylıklar versin.

• alfamet A kullanıcısına yanıt

benim 1 saat içerisinde açılmıştı umarım seninde aynı sekilde tamamlanır.

• upload hızı ile ilgili yapmam gereken herhangi bir işlem var mı yoksa düzenlenecek mi 4mbps ye düşmüş geçişten sonra.

• T4CyCN T kullanıcısına yanıt

modem açıp kamapadım ama sayfayı sürekli yeniliyorum sonuç sıfır

PoyrazWiFi'den AtlantisNet'e Geçişler Başladı
  • kafayareset.exe kullanıcısına yanıt

1 tarife dönemi; 13-13 arası.

Fatura ayın 1 inde çıkıyor.

Eylül'ün faturası; 13 Eylül-13 Ekim arasını kapsıyor. Sizin 1 Eylül'de ödediğniz 13 Ağustos-13 Eylül; Ağustos ayının faturası.

Sizin tahminen geçişin tamamlandığı tarihe kadar; 13 Eylül'den hesaplanır.

• kimlik yükeleme süreciniz tamamlandıysa internet kısmı "Online" ye dönüdkten sonra kullanabileceksiniz olarak yorumladım.

• poyrazwifiden geciş yaptiktan sonra yine 3 ay boyunca başka operatöre geciş yapamayacagiz mi?

• Merak ettim e devlet ile kayıt olduğumuz halde neden kimlik kartı isteniyor

Konudan ayrı olarak AtlantisNet temsilcisi selamlar kolaylıklar gelsin. Plaza ağzı konuşmadığınız için teşekkür ederiz 😄

• malitr555 M kullanıcısına yanıt

kimlik bilgileri yüklü olmayan abonelerin hizmetlerini btk kafası estiği zaman evrağı eksik deyip kısıtlayabiliyor.

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Bu yorumları okudukça daha fazla çalışma hırsı kaplıyor içimizi dış güçlere inat. Sizin abonelikleri onayladıkmı sizi hemen önceliklendirmek istiyorum internetinizi çalıştırmak istiyorum şuan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 24 Eylül 2024; 0:43:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.