kitapcıgında yazması lazım. Format dedigi hard reset atılır yani telefon ilk haline geri dondurulur.
hard ve soft format ı biliyorum ama ben windows u bile en bastan kurmaktan bahsediyorum öle bi şansımız var mı acaba .... saol yardım için
windowsu kurabilirsiniz rom update i ile...eğer yeni yada orjinal romu mevcutsa(internette bulunur hatta wm6 çıktı ama tavsiye etmiyorum henüz stabil değil) direkt kurun zaten kurarken formatlıyor, ayrıca formatlanmaz.
cok saolun dostlar
hocam format atmak kastını anlamadım yani wm6 istiyorsan romunu uprade edeceksin, eğer yok wm5 isitoyrsan zaten p50 nin içinde wm5 var, format atmaktan kastın herşey silinsin sıfır bi windows istiyorsan hard reset atacan (turn off tuşu ile reset tuşuna basarsan) hard reset atarsan format atmış olursun işte
quote:
Orjinalden alıntı: wrcsinan
hocam format atmak kastını anlamadım yani wm6 istiyorsan romunu uprade edeceksin, eğer yok wm5 isitoyrsan zaten p50 nin içinde wm5 var, format atmaktan kastın herşey silinsin sıfır bi windows istiyorsan hard reset atacan (turn off tuşu ile reset tuşuna basarsan) hard reset atarsan format atmış olursun işte
diye yazmıssın arkadasım ama p50 wm2003 değilmi bende wm5 yuklemek ıstedım ama servısten aldıgım yanıt bu telefona wm5 yuklenmıyormus yukleyen arkadaslar varsa bana yarımcı olmalarını rıca edıyorum
arkadaslar yardım lutfen ben kımızı yesıl va on off tuşuna ve alttakı reset tusuna basarak reset attım ama acıldıgında sıyah bı ekran cıktı ve bır kac yazından sonra Tap the screen to set up your windows mobıl based devıce yazıyor be yapmalıyım yardım edermısınız.
quote:
Orjinalden alıntı: araba1
arkadaslar yardım lutfen ben kımızı yesıl va on off tuşuna ve alttakı reset tusuna basarak reset attım ama acıldıgında sıyah bı ekran cıktı ve bır kac yazından sonra Tap the screen to set up your windows mobıl based devıce yazıyor be yapmalıyım yardım edermısınız.
Hard reset sonrası cihaz böyle açılır.. Ekrana 1 kez dokun ve ekranda çıkan next yada skip yazılarına basarak ilerle ve kurulumu tamamla.. Bunları yapmadan önce (ekrana 1 kez dokunduktan sonra) ekranın sol üst köşesinde bir "+" işareti çıkacaktır. "+" işaretinin tam ortasına 1 kez dokun,işaret sol alt tarafa geçecektir,oraya geçincede dokun. Sonra sağ alt ve sağ üst köşelere geçecektir,aynı işlemi tekrarla.. Bunu yapmazsan ekran dokunmatiği doğru çalışmayabilir..!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme