Şimdi Ara

PPF KAPLAMA hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracıma ppf kaplama yaptırmayı düşünüyorum ama pek bi bilgim yok sizce yapılmalı mı mantıklı mı

bide istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz bir yer var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 27 Ocak 2025; 14:38:20 >

• Ben neredeyse bütün araçlarıma ppf kaplatıyorum. Tabii gerekli diyen var gereksiz diyen var ancak yaptıracaksanız kaliteli bir yerde yaptırın. Ben detailing dükkanı bursa şubesinde yaptırıyorum işlemleri. Birkaç kez aracımı boya hasarından kurtardığı durum oldu açıkçası.

• mantıklı

• 5 yılda bir kaplamanın degiştirilmesi gerektiğini yoksa altında ki boyayı söktüğü yorumlarını okumuştum . O yüzden ne kadar mantıklı emin değilim . Bir de 2. elde araç satın alanlar ppf kaplamali araçları pek tercih etmiyormuş . Boya da bir sıkıntı mı var o yüzden mi ppf kaplandı acaba gibi düşüncelere dalıyorlarmış.
    Eğer bütün bunlar çok umrunuz da degilse kaplatmadan önce kesinlikle bir ekspertiz yaptırın. En azından satarken alıcılara aracın hatasız ve boyasız olduğunu gösterirsiniz eliniz de kanıt olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Ocak 2025; 19:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , İstanbul Sarıyer bölgesinde yerimiz yardımcı olurum .

www.instagram.com
    PPF Kaplama / Şeffaf Kaplama / Folyo Kaplama (@otofolyocum) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/otofolyocum?igsh=eHNxYzVxdjBudHZr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rötuş Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.