Arkadaşlar aracıma PPF kaplama düşünüyorum ancak işçiliğe binlerce lira fiyat çeken yerler dahi eline almış falçata ya da maket bıçağı onla ppf kaplama yapıyor. Hem 50 bin para vereceğim hem de aracımda maket bıçağı izleri kalacak kenar yerlerde. Bu işi düzgün yaparım diyen bile hata bırakıyor. Bu işi maket bıçaksız yapan bir yer yok mu ? İstanbul'da Ankara'da yapan yer varsa tavsiyelerinize açığım. |
PPF Kaplamada Falçata/Maket Bıçağı Kullanımı
-
-
Ankara'da bu işin piri bir yer var ismini bulunca yazıcam. Dediğiniz olaya o kadar önem veriyorlar ki hatta sıfır araç aldığınızda bayiide yikattirmayin çiziyirlar, biz kaplamaya başlamadan önce biz yıkıyoruz ondan sonra kaplamaya başlıyoruz diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istanbul da olması tercihim ama adını paylaşın araştırayım. Falçata kullanmadan mı yapılıyor
-
O konuda içiniz rahat olsun hatta youtubeda videoları var izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O iş falçatasız olmaz ne ile kesmeyi düşünüyorsunuz? en kral yer bile falçata ile kesiyor.
-
malzemeyi kesmek için kullanılıyor falçata tam birebir ölçüde malzemeyi ayarlayamaz mecbur fazlalık bırakıp fazlalığı da falçata ile kesiyorlar
-
maket bicagi olmadan nasil olacak ben anlamadim. neyle kesmelerini bekliyorsunuz?
TPU filmler zaten panel bitimlerinde iceri kivriliyor, eski pvc filmler gibi kenardan kesmek gerekmiyor yani, dolayisi ile bicak araca temas etmeden kesiliyor.
ancak yazilar sokulmesin, farlar sokulmesin vs derseniz sifira sifir kesim gerekir benim bildigim kadariyla. o durumda bile ustanin eli iyiyse mumkun cizmeden. bu noktada da sekizsilindirin videosu var, adam sokulmus arabayi toplatmis bi daha da sokturmemis, vakit ve yer yoktu diyor da bence yanlis islem yapmis.
detailing dukkanini genel olarak sevmesemde 216 iyi gibi otoparkin videlolardan gordugum kadariyla.
ankara da ise vintage detailingi tek gecerim. emcar da olabilir.
-
Detealing dükkanı 216 istanbul
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İple yapıldığını duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
folyoda yapiyorlardi hocam, tpuda olmaz. malzeme cok esnek.
-
Datailing dükkanı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X