Genel özellikleri ; 4 MegaPiksel kamera (2 Mp olanlarıda mevcut ) 512 MB dahili hafıza + 4 GB'a kadar destekli SD kart girişi 320x240 çözünürlükte 30 Fps ve 15 Fps video kaydı Ses kaydı Radyo ve radyodan kayıt imkanı TV bağlantısı aracılığı işe Televizyondan kayıt imkanı
Ve cihaz hakkındaki görüşlerim...
Ekran oldukça büyük.REnk kalitesi ve parlaklık bakımından pekte iç açıcı olmasada bir çok cihazdan daha iyi.Kamera çözünürlüğü yüksek olmasına rağmen kötü çekiyor.Kamera vasat diyebilirim.Her video formatını oynatmıyor.MP4 ü bile oynatamıyor.Oynatması için çok ince ayarlara girmek lazım.512 MB dahili hafıza bu cihaza göre çok az.Ama yinede ince,hafif,çok şık bir cihaz.MP3 kalitesi güzel fakat kulaklığı değiştirirseniz daha iyi olur.Kendi kulaklığı kaliteli olmasına rağmen bir CREATİVE ile yarışamıyor.Dahili hoparlörü dışarı çok az ses veriyor.Fakat kalitesini beğendim.1 yıl önce 350 YTL gibi bir fiyata almıştım.Şimdiki fiyatını bilmiyorum.
GEnel olarak eksileri artılarına çok yakın olsada kullanılabilir bir cihaz.Eğer elimin altında kameram olsun MP3 çalarım,ses kaydedicim,oyun cihazım,E book'um olsun ve ben bunların hepsini cebimde taşıyabileyim diyorsanız sizze göre bir cihaz.
Ben buna vereceğiniz parayla güzel bir Fotoğraf Makinası almanızı tavsiye ederim...
İşte ürünün resimleri..(Resimler N73 Music Edition ile çekilmiştir...)
Veeee bu cihaz ile çekilmiş iki fotoğraf ( Yer: Erdek )
Fotoğrafları imageshack.com'a yükleseydin bakacaklar açısından daha iyi olurdu. Rapid'den onu indirip bakmaya çalışacak pek kimse olacağını sanmıyorum..