Öncelikle şunu belirteyim. Sözlerim yanlış anlaşılmasın. Pre alınmasına karşı değilim. Hiçkimseyi aşağılayıp yargılamıyorum. Sadece merak ettiğimden sormak istiyorum....
Para verip pre. alıyorsunuz. 30 günlük pre sürenizin neredeyse yarısını bakım çalışması, dc, lag vs vs. sebeplerden ötürü oyun oynayamadan geçiriyorsunuz.
Sizce MANTIKLIMI BU???
Tüm foruma saygılar...
Evet haklısın ama oyunu oynamak istiyon premium shard. -%20 exp fazladan -upgrade ve drop şansında artış (yalan -tek-tık (bu da yalan)
adam gib ioyun oynamak için gece uyumuyorum oda bakımla geçiyor
quote:
Orjinalden alıntı: xbozoklumx
Evet haklısın ama oyunu oynamak istiyon premium shard. -%20 exp fazladan -upgrade ve drop şansında artış (yalan -tek-tık (bu da yalan)
Benim yazmış olduğum olumsuz yönlere sende ilave yaptığın için tşkr ederim.
UP ORANI ARTIYOR DOGRU AMA SADECE GOLD PRE DE ARKADASIM FULL GÖREV SHELLERINI HIC YAKMADAN +7 YAPTI
quote:
Orjinalden alıntı: WEBSTERHOOD
UP ORANI ARTIYOR DOGRU AMA SADECE GOLD PRE DE ARKADASIM FULL GÖREV SHELLERINI HIC YAKMADAN +7 YAPTI
Doğrudur. KO ya ne kadar para yedirirsen o kadar upgrade şansın artıyo yani
BENCE SILVER YADA BRONZ ALCAKSANIZ HİÇ ALMAYIN TABIKI SIZN KARARINIZ AMA ALCAKSANIZ YA GOLD ALIN YADA ALMAYIN SILVER BRONZ HIKAYE NE DROP NEDE UP ARTIRIYO SADECE GOLD PRE DE VAR BU OZELLIKLER
Oyun oynadığım sürece hiç premium almadım ama arkadaşım aldıgı gün (silver) yanımda tek harpy kesişinde md düşürdü.Belki sadece şanstır ama prenin etkisi oluyodur bence.Upgrade de ise etkisi oldugunu düşünmüyorum.+%20 yada %30 expde azımsanacak bi rakam değil
KO forumunu takip ediyor musunuz acaba? Pre. lilerin durumunu genelde oradan takip ederim ben. Ordaki durum ise kısaca şu: DİZ BOYU REZİLLİK. Hem para veriyorlar hemde aşağılanıyorlar. Hiç kimseye dertlerini anlatamıyorlar. vs vs vs
Gülermisin Ağlarmısın????
Nick : Akadron Today, 03:15 AM Post #16
oyunda iken şifre deiştirdim diye 72 charım gitti . Üzerimde ki itemler arasında düpe item var diye 75 char gitti cash aldım onunlada trina filan cektim gelmedi ticket attım bu seferde 73 charı banladılar koxp die halbuki koxp partye bile girmedim charları para ile satın aldım .Sonra oyuncu değilde müşteri olarakk görülmeye basladımızı gördüm.Sonra oyunun sitesinin bi ayrıcalığını farkettimwww.knightonlineworld.com dünyada ID Şifre kullanılıpta şifremi unuttum bölümü olmayan tek site .Biz KO yu bıraktık mutluyuz herekzede tavsiyem bu. hide ip ile avrupa ip sinden ticket atınca her problem çözülüyo türklere gelince iş tersine dönüyo .Babalarımızın alın terlerini vermeyelim bunlara Birlikte kampanya başlatalım ve türk oyuncular olarak ko ya para vermiyelim gücümüzü görsünler bize karşı kayıtsız kalmamayı örensinler.
oyunda iken şifre deiştirdim diye 72 charım gitti . Üzerimde ki itemler arasında düpe item var diye 75 char gitti cash aldım onunlada trina filan cektim gelmedi ticket attım bu seferde 73 charı banladılar koxp die halbuki koxp partye bile girmedim charları para ile satın aldım .Sonra oyuncu değilde müşteri olarakk görülmeye basladımızı gördüm.Sonra oyunun sitesinin bi ayrıcalığını farkettimwww.knightonlineworld.com dünyada ID Şifre kullanılıpta şifremi unuttum bölümü olmayan tek site .Biz KO yu bıraktık mutluyuz herekzede tavsiyem bu. hide ip ile avrupa ip sinden ticket atınca her problem çözülüyo türklere gelince iş tersine dönüyo .Babalarımızın alın terlerini vermeyelim bunlara Birlikte kampanya başlatalım ve türk oyuncular olarak ko ya para vermiyelim gücümüzü görsünler bize karşı kayıtsız kalmamayı örensinler.
Bencede en saçma şey şifremi unuttum butonunun olmaması kredi kartı numarası istiyorlar şifre değiştirmek için başka hangi oyun olursa olsun msn adresini yazıyorsun doğru ise msn adresi hemen geliyor herşey k2team
quote:
Orjinalden alıntı: BlackArrow
quote:
Orjinalden alıntı: 123654aaa
Gülermisin Ağlarmısın????
Nick : Akadron Today, 03:15 AM Post #16
Bencede en saçma şey şifremi unuttum butonunun olmaması kredi kartı numarası istiyorlar şifre değiştirmek için başka hangi oyun olursa olsun msn adresini yazıyorsun doğru ise msn adresi hemen geliyor herşey k2team
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme