arkadaslar pre uyeyım daha 28 gun var ve oyundada gosterıyor 28 gunum oldugunu ama pre uyelıgı tanımıyor yenı pact
NE KADAR BU PRE ACABA
quote:
Orijinalden alıntı: birol23
NE KADAR BU PRE ACABA
aynısı banada oldu ne iş girdim çıktım dahada girmiyor oyuna iice batırdılar oyunu
yooooo ben tek tıkta girdim oyuna persızım
quote:
Orijinalden alıntı: Dohdor
yooooo ben tek tıkta girdim oyuna persızım
ya benim enter tusu calısıo knightta serverı secip enterlamıo serverı mouseyle tıklıom non_pre dioanlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Yalvach
ya benim enter tusu calısıo knightta serverı secip enterlamıo serverı mouseyle tıklıom non_pre dioanlamadım gitti
Alıntıları Göster
bende ilk başta girdim exit dedim bi dahada girmedi enter tuşuyla alakalı bişeyde deil
quote:
Orijinalden alıntı: kankart
bende ilk başta girdim exit dedim bi dahada girmedi enter tuşuyla alakalı bişeyde deil
Alıntıları Göster
bole sey olmaz yahu neden bu yenı pach cıkardı bu .... kısıler kardesım bea ulen p1 e gırmeye calısıyorum premıum ıstıyor ama bedne preıumun nasıl oluyor bu hala hayret edıyorum pffffffff
quote:
Orijinalden alıntı: kankart
Alıntıları Göster
bendede pre var c1 e giriyorum direc dc veriyo boşunamı saydım o kadar parayı
quote:
Orijinalden alıntı: ALPPERONN
Alıntıları Göster
zaten prelerin özellikleri değişti sonraki patchte gold oldu silver silver oldu bronze bronze değişti silver oldu şimdide pre olduğu halde giremioz ne yapmaya çalışıorlar :S
sanadamı abi banada ben sana diim bittik biz abi tamda 62 oluodum hahaha bıraktım oyunu elveda turkey61
quote:
Orijinalden alıntı: zodyak_
ya arkadaşlar bu oyunu iyice batırdılar
Alıntıları Göster
:) oyunun ıyıce a.q...:)
quote:
Orijinalden alıntı: WorldOfTheOne
:) oyunun ıyıce a.q...:)
Alıntıları Göster
telekom bi taraftan k2 bi taraftan ulen bunlar ortakmı çalışıyolar nabıyolar anlamadım ki. yeter ama biri şunlara söylesin de tek tek gelsinler be
hayırlı olsun patos1,patos2 den sonra patos4 de gelmiş patos3 kayıp görenlerin insaniyet namına k2 ye haber vermesi rica olunur
quote:
Orijinalden alıntı: Darkfighter
telekom bi taraftan k2 bi taraftan ulen bunlar ortakmı çalışıyolar nabıyolar anlamadım ki. yeter ama biri şunlara söylesin de tek tek gelsinler be
hayırlı olsun patos1,patos2 den sonra patos4 de gelmiş patos3 kayıp görenlerin insaniyet namına k2 ye haber vermesi rica olunur
Alıntıları Göster
Aynı der su anda benimde basinda.... :( İşte mahkemeye verme sebebi ve de kazanmak icin oldukca gecerli bir sebeb.. Hem pre al hemde pre degilsin yaz yok böyle haksiz kazanc durumu yok böyle emek hirsizligi :(
quote:
Orijinalden alıntı: mrsugar
Aynı der su anda benimde basinda.... :( İşte mahkemeye verme sebebi ve de kazanmak icin oldukca gecerli bir sebeb.. Hem pre al hemde pre degilsin yaz yok böyle haksiz kazanc durumu yok böyle emek hirsizligi :(
Alıntıları Göster
yeter artık ya bu kaçıncı pre topici... premium ile ilgisi yok. sadece patch i launcher ın yüklemesi gerek. ben internetten yüklemiştim patchi giremiyordum. patch i sildim.. ve launcher ın yüklemesini bekledim sonra oyundaydım yani pre ile ilgisi yok
quote:
Orijinalden alıntı: qunger
yeter artık ya bu kaçıncı pre topici... premium ile ilgisi yok. sadece patch i launcher ın yüklemesi gerek. ben internetten yüklemiştim patchi giremiyordum. patch i sildim.. ve launcher ın yüklemesini bekledim sonra oyundaydım yani pre ile ilgisi yok
Alıntıları Göster
bende launcher indirdi ama non pre diyo gene
quote:
Orijinalden alıntı: Darkfighter
bende launcher indirdi ama non pre diyo gene
Alıntıları Göster
presine de non presine de başlicam şimdi walla ne biçiom oyun bu yaw
quote:
Orijinalden alıntı: ___KayPacWarrior___
presine de non presine de başlicam şimdi walla ne biçiom oyun bu yaw
Alıntıları Göster
pre aldık tam 5 gün yok fire dark yok ıvır zıvır oyuna giremedik 5 gün öle yandı hergün 2-3 saat böle gidior pre den ee bunu kim karşılıcak.silver aldık trina yok.ölürsün ex gelmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme