Şimdi Ara

pre tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pre uyeyım daha 28 gun var ve oyundada gosterıyor 28 gunum oldugunu ama pre uyelıgı tanımıyor yenı pact

• NE KADAR BU PRE ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol23

NE KADAR BU PRE ACABA
    aynısı banada oldu ne iş girdim çıktım dahada girmiyor oyuna iice batırdılar oyunu
  • yooooo ben tek tıkta girdim oyuna persızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dohdor

yooooo ben tek tıkta girdim oyuna persızım
    ya benim enter tusu calısıo knightta serverı secip enterlamıo serverı mouseyle tıklıom non_pre dioanlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalvach

ya benim enter tusu calısıo knightta serverı secip enterlamıo serverı mouseyle tıklıom non_pre dioanlamadım gitti

Alıntıları Göster
    bende ilk başta girdim exit dedim bi dahada girmedi enter tuşuyla alakalı bişeyde deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankart

bende ilk başta girdim exit dedim bi dahada girmedi enter tuşuyla alakalı bişeyde deil

Alıntıları Göster
    bole sey olmaz yahu neden bu yenı pach cıkardı bu .... kısıler kardesım bea ulen p1 e gırmeye calısıyorum premıum ıstıyor ama bedne preıumun nasıl oluyor bu hala hayret edıyorum pffffffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankart

Alıntıları Göster
    bendede pre var
    c1 e giriyorum direc dc veriyo
    boşunamı saydım o kadar parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPPERONN

bendede pre var

Alıntıları Göster
    http://img241.imageshack.us/my.php?image=zuhahahahahaayj8.jpg
    ahada banada oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPPERONN

bendede pre var

Alıntıları Göster
    zaten prelerin özellikleri değişti sonraki patchte gold oldu silver silver oldu bronze bronze değişti silver oldu şimdide pre olduğu halde giremioz ne yapmaya çalışıorlar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

http://img241.imageshack.us/my.php?image=zuhahahahahaayj8.jpg
    ahada banada oldu.

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bu oyunu iyice batırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodyak_

Alıntıları Göster
    ya oyun ii ce kafayı yedi ya http://img181.imageshack.us/img181/9904/buneyarm7.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRuNk_WinR

ya oyun ii ce kafayı yedi ya http://img181.imageshack.us/img181/9904/buneyarm7.jpg

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dRuNk_WinR

sanadamı abi banada ben sana diim bittik biz abi tamda 62 oluodum hahaha bıraktım oyunu elveda turkey61

• quote:

Orijinalden alıntı: zodyak_

Alıntıları Göster
    :) oyunun ıyıce a.q...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldOfTheOne

:) oyunun ıyıce a.q...:)

Alıntıları Göster
    telekom bi taraftan k2 bi taraftan ulen bunlar ortakmı çalışıyolar nabıyolar anlamadım ki. yeter ama biri şunlara söylesin de tek tek gelsinler be

hayırlı olsun patos1,patos2 den sonra patos4 de gelmiş patos3 kayıp görenlerin insaniyet namına k2 ye haber vermesi rica olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkfighter

telekom bi taraftan k2 bi taraftan ulen bunlar ortakmı çalışıyolar nabıyolar anlamadım ki. yeter ama biri şunlara söylesin de tek tek gelsinler be

hayırlı olsun patos1,patos2 den sonra patos4 de gelmiş patos3 kayıp görenlerin insaniyet namına k2 ye haber vermesi rica olunur

Alıntıları Göster
    Aynı der su anda benimde basinda.... :(
    İşte mahkemeye verme sebebi ve de kazanmak icin oldukca gecerli bir sebeb..
    Hem pre al hemde pre degilsin yaz yok böyle haksiz kazanc durumu yok böyle emek hirsizligi
    :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsugar

Aynı der su anda benimde basinda.... :(
    İşte mahkemeye verme sebebi ve de kazanmak icin oldukca gecerli bir sebeb..
    Hem pre al hemde pre degilsin yaz yok böyle haksiz kazanc durumu yok böyle emek hirsizligi
    :(

Alıntıları Göster
    yeter artık ya bu kaçıncı pre topici... premium ile ilgisi yok. sadece patch i launcher ın yüklemesi gerek. ben internetten yüklemiştim patchi giremiyordum. patch i sildim.. ve launcher ın yüklemesini bekledim sonra oyundaydım yani pre ile ilgisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: qunger

yeter artık ya bu kaçıncı pre topici... premium ile ilgisi yok. sadece patch i launcher ın yüklemesi gerek. ben internetten yüklemiştim patchi giremiyordum. patch i sildim.. ve launcher ın yüklemesini bekledim sonra oyundaydım yani pre ile ilgisi yok

Alıntıları Göster
    bende launcher indirdi ama non pre diyo gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkfighter

bende launcher indirdi ama non pre diyo gene

Alıntıları Göster
    presine de non presine de başlicam şimdi walla ne biçiom oyun bu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___KayPacWarrior___

presine de non presine de başlicam şimdi walla ne biçiom oyun bu yaw

Alıntıları Göster
    pre aldık tam 5 gün yok fire dark yok ıvır zıvır oyuna giremedik 5 gün öle yandı hergün 2-3 saat böle gidior pre den ee bunu kim karşılıcak.silver aldık trina yok.ölürsün ex gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.