arkadaslar bu entere ve mausa abanma olayinda bilmeden yaptiginiz bisey var her bastiginizda karsi makineye belli bir veri gonderirsiniz ve makinede buna cevap olarak size bir veri yollar bu olay 1 kisinin yaptigi zaman sorun cikarmaz ama yuzlerce kisinin ayni yontemle girmeye calistigini dusunun bi de servere DDOS atiyorsunuz istemeden ve oyundakilerde o ara GM senin ..... bu ne lag die ona buna bahane atiyorlar lutfen boyle seylerden vazgecelim tek tik atin girdi girdi girmedi yapcak bisey yok
hadi ya ben hep tek tıkta girmeye kalksam 5-6 saatte girerim
tek tik atma o zaman iceri abanarak gir milletde abanarak girsin GM lere kufur basin bu ne lag die neden lag bi dusun azcik akil varsa ha yoq ben oynayamiyorum millette oynayamasin mantigi varsa onu bilemem ama oyundaki lagin %70 i bu sebepten oluyor
Evden oynayanlar gece bıraksınlar charı Moradon'Da tezgahta sbah tekrar kalksınlar oynasınlar ben böyle yapıyorum saat 19:00 / 23:00 arasıda dinlendiriyorum pc yi girme problemim olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow
Evden oynayanlar gece bıraksınlar charı Moradon'Da tezgahta sbah tekrar kalksınlar oynasınlar ben böyle yapıyorum saat 19:00 / 23:00 arasıda dinlendiriyorum pc yi girme problemim olmuyor
yuh naptın olum sen
kardes tek tıkla anca gece yarısı 5 gibi girersin oyuna :D
valla bende oyle oynuyorum evden oynayanlar icin guzel bi olay serverlerin 1 lerinden cikmiyorsunuz
ben şöyle deniyorum b1-b2-b3 entere basıyorum cevap yoksa alt f4 tekrar aynısını sonunda mutlaka connect diyo herhangi birisine ve giriyorum
eeet beyler boyle yapanlardan bız oyuna gıremıyoz olmaz yanı yazık ben sabahtan berı sızı beklıyorum burda
ben saat 0:30 gibi giriyorum oyuna tek tıkla hemde çok güzel bi zaman
quote:
Orjinalden alıntı: mjsamet
quote:
Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow
yuh naptın olum sen
walla benim öle saat 19:30 da kapatıyom 01:00 da açıyom öle kalıyo o saatlerde işe gidiyorum
Arkadaşı sonuna kadar destekliyorum oyuna giriyorum 10 dk sonra dc yiyorum !!!
Bende gece 1 + da bırakıp sabah oynuyorum.
Yanlız şu 2 gündür dc oldum ona moralim bozuldu
Gene iisin sen 2 gündür dc oluyosun ben 2 aydır aynı sorunu yaşıorum
bende entera basıorum eğer gridi gridi girmedi bidaha çıkıp giriorum tekrar enterlıom olmazsa biraz bekliorum elbet bi zamanını yakalıorum
Mükemmel bi yazım hatası...premiNYUM
la ben girdim şimdi tek d.2
yaw inat etmeyin gelin mykoya işte tek tıkta girin pre sorunu olmadan