Şimdi Ara

Premium alma hakkında.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minecraftta bir çok servera bağlanamıyorum çünkü orijinal değil. Şimdi premium almaya karar verdim ama bu konuda bilgim yok şimdi minecraft.net ten alıyoruz galiba. Şimdi bunu alınca bana oyunu mu veriyor? yoksa oyunu orijinal yapan hesap mı veriyor? oyun otomatikman güncelleniyor mu? yoksa internetten biz manuel olarak mı güncelliyoruz? Serverlara girebilecek miyim alırsam? Nedir yani, ucundan kıyısından minecraft bilen ben denize şunu bir güzel özetler misiniz rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raggon -- 6 Ocak 2016; 1:12:53 >

• raggon R kullanıcısına yanıt
    Hocam artık bu milleti kandıran oyuna para harcamayın alacaksanız hurtworld alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam artık bu milleti kandıran oyuna para harcamayın alacaksanız hurtworld alın

Sağolasın.. Bahsettiğin oyun güzele benziyor. Peki minecraft nasıl milleti kandıyor, yani tam olarak ne demek istedin?
  • raggon R kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllardır vakit harcadım bu saçma oyuna (Minecraft) gez dolaş yap et... Ya sonra?
    Vakit geçtikten sonra dahada anlıyorsunuz ki boş doğru düzgün güncelleme gelmiyor yenilik yok. Ama Hurtworld dediğim oyun bence gayet başarılı grafik vesaire olsun steam varsa daha hızlı konuşabiliriz...
  • Hocam elimde minecraf.netten 2 sene önce 65tlye aldığım hesap var isim değiştirme vs hepsi mevcut 30 tlye verebilirim 6 aydır girmedim bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.