Şimdi Ara

Premium D Segment Araç Tercihi (edit: ARAÇ ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40. yıl 160 bin olarak mı kaldı zamdan sonra?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam fiyatları arttı mecburen BMW Premium Selected ikinci el ya da galeriden falan bakacağım. Yinede yarın Özgörkey'den bir fiyat almayı düşünüyorum liste fiyatları üzerinden güzel indirim yapabiliyorlar.
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım araç zaten Renault öncesinde Latitude sahibi de olmuştuk. Talisman harika bir araç fakat artık listedeki araçlardan birine yönelmek istiyorum. Ayrıca yaşıma göre ağır kalıyor bence.
  • BlocParty kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım bir an hocam, 200 bini gördü o araç utanç verici ma işte... Zmanının en alınası aracı idi, performans ve doluluk oranı bazında 40. yıl özel bir araç TR şartlarında onun dışında C serisini dikkatle incelemeni öneririm, ikisini de bir kaç gün kirala yada çevrenden edin kararını gönül rahatlığıyla verirsin diye düşünüyorum, güle güle kullan şimdiden seçtiğn aracı.

• F30 konfor konusunda tavizkar falan değildir, kesinlikle test etmeden karar vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam, C serisi coupe olarak çok yakın arkadaşımda var sağolsun verdi de kullanmam için. İç hacim konusunda yorum yapamasam da motor ve iç mekan olarak kanıya varabildim. Tablet içime sinmeyen tek şey o araçta hem çok çirkin hem de kullanışsız onun dışında aklımı çeliyor. Ağustos ayı sonundan beri düşünüyorum o zaman 196.000 ₺ liste fiyatı vardı 167.000 ₺ vermişlerdi. Ondan yinede bir bakacağım yarın.
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Hocam test ettim fakat kullandığım araç Sportline donanımdı. Bana çok sert gelmedi, uçan halı gibide değil fakat kabul edilebilir gibi. M Sport pakete sahip olan belki biraz daha sert olabilir. Kullandığım W205 C Coupe'de yumuşacık değildi, sedanı da bir tık daha konforludur belki AMG versiyonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Hocam test ettim fakat kullandığım araç Sportline donanımdı. Bana çok sert gelmedi, uçan halı gibide değil fakat kabul edilebilir gibi. M Sport pakete sahip olan belki biraz daha sert olabilir. Kullandığım W205 C Coupe'de yumuşacık değildi, sedanı da bir tık daha konforludur belki AMG versiyonda.

Amg süspansiyon konforu konusunda 40Th den geridedir kardeşim emin olabilirsin, 40Th ile birlikte fabrikasyon Aerodinamik Süspansiyon geliyor. Standart 17". Jantlarla F30 yeterince konforlu zaten.

Birebir kullanıcı olarak önceki aracım SportLine dı, şimdi 17" jantlarla 520i kullanıyorum, arada kayda değer bir konfor farkı kesinlikle yok, F30 konforlu bir araç

• 320ied 40.yil çok iyi ama 210 bin kesinlikle etmez.Ben bunların arasında sport paket a4 alırdım.

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 40th Year Edition 18'' ile geliyor fakat dediğiniz gibi konforsuz olacağını düşünmüyorum hatta uygun ebatta denk getirirsem ileride 19'' HRE P101 bile takabilirim. Zaten E class konforu da beklemiyorum. A4 en konforlusu F30 ve W205 benzer konforda bana kalırsa.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Sport paket kesinlikle çok güzel, iç mekan tasarım ve kalite olarak güzel. Aracın dışını sevemedim Scuba mavisi ve S-line jantlar biraz kurtarıyor ve 1.4 TFSI & önden çeker ikilisi hakkında emin değilim bu fiyatlara. BMW'den yarın fiyat alacağım umarım mantıklı bir teklif verirler, teşekkürler.
  • 40. yıl en mantıklı olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 5 Aralık 2016; 15:15:49 >
  • CLA 200 AMG candır can
  • Benimde gönlüm F30'dan yana hocam donanım ve motoru ile mantıklı, sağolun.
    Hocam CLA güzel araç fakat diğerlerinden bir alt segment olması ve bazı hoşuma gitmeyen sebeplerden almayı çok düşünmüyorum gibi yinede teşekkürler.
  • Bmw 1-1.5 yıla kasa değiştirebilir. En iyi motor bmw de. Konfor diğerlerinden geride ama spor sürüş en iyi kendisinde.40. Yıl çok güzel bir donanım.

C180 motoru biraz eski ama iyi bir motor. İçlerinde en prestijlisi kendisi. Kasa yeni sayılır. Ben olsam c180 alırdım.

A4 - içi çok güzel ama dış görüntüsü diğerlerinin gerisinde . Konfor ve sessizlik de diğerlerinden geri kalmaz. Ancak 2.0 tdi bulunabilirse 170-180 e en iyi tercih olur.

Cla nın ise ekonomik bir araç olması dışında hiç bir artısı yok.

• Detaylı yorumunuz için teşekkürler. Piyasacı biri değilim açıkçası kasa değiştirecek olması beni çok etkilemiyor kaza bela olmazsa uzun süre binmek niyetindeyim. C180 konusunda haklısınız prestijli bir araç fakat iç mekanda o tablet inanılmaz kötü duruyor ayrıca A4 ve F30'da bulunan ekrana göre fonksiyonları daha kısıtlı. Birde yakıtı diğer araçlara göre daha çok gözlemlediğim kadarıyla. A4 1.4 TFSI ancak alabilirim benim bütçem ile 2.0 TDI Quattro olsaydı çok daha öncelikli olurdu benim için tercih konusunda. CLA zaten en son sırada hocam kardeşim istediği için aldım listeye tekrar sağolun.
  • 3 serisi veya c serisi araasında seçim yapardım.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Benimde öncelikli iki seçeneğim bunlar hocam. F30 daha ağır basıyor gibi bakalım... Teşekkürler.
  • BlocParty kullanıcısına yanıt
    Bence seçim yapmak zor. Bmw biraz daha az yakıyor aynı zamanda daha performanslı. Mercedes daha kaliteli ve elit duruyor. Birde f30 un yüzü biraz eskidi artık c serisi daha yeni bir araç.
  • 40. Yıl içlerinde en mantıklı olanı. 7 bin km oldu alalı tavsiye ederim

C180 çok hantal ve boş.

A4 süslü vw gibi.. Iç mekanda hala golfden ortak parçalar var.. Ayrıca 1.4 tsi yetersiz bence 1.6 170 320ied ye göre ve araba önden çeker. Premium tercih ediliyorsa arkadan itiş yada 4 çeker olmalı. Audi A4 alınacaksada 2.0tdi quattro olmalı. Önden çeker bi audi almanın bence hiçbir mantıgı yok..

Selamlar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.