Şimdi Ara

Premium D Segment Araç Tercihi (edit: ARAÇ ALINDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamdan ötv den veryansın eden arkadaşlar BMW 3 20 ied öneriyor 215 bine
    100 bine Octavia var en azından bir 3 20ied 2 Octavia etmez Avrupa'da onu biliyorum....
    Müstehak bu fiyatlar demek ki bazılarına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Çok teşekkür ederim hocam detaylı cevabınız için. Mercedes-Benz'de gerçekten ekran bütün o iç mekanı baltalıyor ve pek bir fonksiyonu da yok A4 ve F30'a kıyasla. F30 şu an için donanım olarak en mantıklı kasa değiştirecek olması dışında pek bir eksisi yok gibi. Sizin A4 1.4 ise tüketim, sürüş hissi ve performans hakkında yorum yapabilir misiniz?

Tüketim konusunda detaylı bir cevap vermek isterdim ancak pek aklımda yokken iki hafta önce eski aracıma iyi fiyat alınca, ani bir kararla değiştirdim, henüz çok yeni. aracı alalı 1 hafta olmadı. 850 km yapmışım bu gün itibarıyla. şu anki genel ortalamam 8,4 lt /100 km . istanbul trafiğinde, köprü trafiği dahil bu değer. ancak dediğim gibi henüz araç çok yeni; uzun süredir kullananlara sormak lazım.

performans olarak ise epey seri ve tatmin edici. 0-100 hızlanması 8,4 saniye; iyi bir değer bu. eski aracım b8 kasa 2.0 tdi a4 idi; test etmeden önce otoyol süratlerinde tatmin eder mi konusunda soru işaretleri vardı kafamda hacimden dolayı ama sürdükten sonra hiç şüphem kalmadı, eski aracımdan daha hızlı, daha seri. ama beklentiye göre değişir. bir önceki kasanın 160 beygirlik 1.8 tfsi' nı da kullanmıştım, bu araç ona çok benzer performans veriyor. bmw ile kıyaslarsak eğer, 320 ied daha da seri bir araç, zaten teknik verileri ortada. 0-100 değeri 8.4, 320ied' de ise 7,6. her iki aracı da test etmenizi tavsiye ederim, kişiden kişiye değişecek birşey sonuçta. , hem bizzat karşılaştırmış olursunuz performans, sürüş anlamında.

ben kendi adıma bu aracı aldığıma gayet memnunum, tavsiye de ederim. neden bunu tercih ettim, çünkü içine oturduğumda en çok bu mutlu etti. a5 ya da yeni 3 alırım diyordum, kurlar fırlamadan değiştirmek cazip geldi tekrar a4 aldım . virtual cockpit özellikle çok fark yaratıyor içeride; a4 tercih ederseniz mutlaka opsiyon olarak alın derim. bazı arkadaşlar 3 serisi konforsuz değil demişler, katılıyorum zaten 3 serisi konforsuz bir araç değil ancak a4 ve c serisi ile kıyaslarsak daha konforsuz, bariz daha sert geliyor bana, herkesin kendi görüşü elbette. ara ara kullandığım bir araç o da, nişanlım kullanıyor. şimdi alsam, 1 seneye yeni kasa çıktığında beni üzerdi, bu yüzden tercih etmedim. benim fikrimi sorarsanız, hepsiyle test sürüşüne çıkın; fiyat teklifi alın, pazarlığınızı yapın ve en çok hangisi mutlu edecekse onu tercih edin.

bir de 418 gran coupe de düşünülebilirsiniz farklı bir seçenek olarak. bana 170 civarına bırakmışlardı sedef beyaz bir tanesini ötv zammından önce ama çok dolu değildi donanım olarak. dezavantajı daha ağır ve motoru daha güçsüz. güç çok önemli değil derseniz 3' ten daha cazip -bence-.

• Ben olsam M direksiyonlu kırmızı döşemeli 3.20d 2. El alırım hocam çünkü bizim patates hükümet bir yol bulup doları düşürürse zarar edebilirsiniz

• Her ne kadar içi jetta kalitesinde olsa da, lineadan çok görülsede içlerinde en f/p aracı 320i. İç mekan kalitesi 40.yıl ile iyi seviyede. Yine rakiplerinden kötü ama sunduğu donanımlar fiyatına göre çok iyi. Beyaz yada siyah almadıktan sonra alınabilir bir araç.
    C ve a4 ü doldurunca fiyat çok yükseliyor o yüzden 3 diyorum ben.

Edit:Süslü pejo ların motorunu kıranlar vardı iyice araştırma yapın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 5 Aralık 2016; 19:44:21 >
  • algülümvergülüm kullanıcısına yanıt
    Kırmızı döşeme nedir ya araba bu pavyon değil. Mis gibi bej/taba/siyah dururken hiç gerek yok bence öyle şeylere.

• Bende var 40.yıl 3 serisi şuan 16.000 km geldim sakin kullanırsan şehir içi 9 litre civarı yakıyor şehir dışı 6 litreye kadar düşürdüm, tek depo 900km yaptım şehir dışı, içinide dışınıda ben beğeniyorum severek biniyorum aracıma, C bana göre biraz daha ağır yani daha büyük yaşlarda alınır gibi geldi, audiyle işim olmaz önden çeker olduğu sürece. İç döşeme kırmızı ben almam sizi bilemem ama pavyon gibi duruyor.

• Hocam hem genç işi istiyosun hem de c 180 ve a4 diyosun. Bence bu ikisi de yaşına göre ağır kalır. 3 serisi gayet sportif bi tasarıma sahip. Bence buna yönel. Diğerlerinin içinde babanın arabasını almış gibi durursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 5 Aralık 2016; 19:24:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fikirdeyim hocam bende sizinle teşekkür ederim cevabınız için. Kullanıcısı olarak olumlu olumsuz yanları neler oldu sizin için?
  • Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle bu kadar detaylı yazmışsınız çok sağolun gerçekten. Yakıt tüketimi hiç fena değil gibi duruyor şimdi bile şehir-içi için. Biraz daha düşecekse mis gibi binilir. Sizinde aracını hayırlı olsun güle güle kullanın. 418i bizimde aklımıza geldi baktık, motoru boşverelim kasaya bakalım dediğimizde bile bu paralara çok boş olanları denk geliyor hocam. Bir yanda NBT'li Harman Kardon'lu Dakota derili F30 dueruyor diger tarafta bomboş 418i... Pek aklıma yatmıyor yinede teşekkürler.
  • Teşekkürler cevaplarınız için F30 şu an için birinci öncelik oldu benim için, yarın bu araca odaklanacağım. Hem ikinci el hem de sıfır bir fiyat alacağım Özgörkey'den. Kırmızı döşeme o kadar kötü durmuyor bence fakat bende bej olanı seviyorum.
  • quote:

Aynı fikirdeyim hocam bende sizinle teşekkür ederim cevabınız için. Kullanıcısı olarak olumlu olumsuz yanları neler oldu sizin için?

youtube da 40. yıl ile ilgili testlere bakın mesela ;

https://www.youtube.com/watch?v=wfOVdydzQy8

https://www.youtube.com/watch?v=nIJQulzyd9Q&t=2s

gibi..

• quote:

Hocam öncelikle bu kadar detaylı yazmışsınız çok sağolun gerçekten. Yakıt tüketimi hiç fena değil gibi duruyor şimdi bile şehir-içi için. Biraz daha düşecekse mis gibi binilir. Sizinde aracını hayırlı olsun güle güle kullanın. 418i bizimde aklımıza geldi baktık, motoru boşverelim kasaya bakalım dediğimizde bile bu paralara çok boş olanları denk geliyor hocam. Bir yanda NBT'li Harman Kardon'lu Dakota derili F30 dueruyor diger tarafta bomboş 418i... Pek aklıma yatmıyor yinede teşekkürler.

sağolun öncelikle, siz de haklısınız 40. yıl ile donanım farkı epey fazla.

40. yıl paketli 320ied için ne fiyat veriyorlar ötv zammından sonra ben de merak ettim. bir de euro kurunu kaçtan veriyorlar acaba, malum 3.75 ...
    ne alırsanız alın, gönlünüzce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 5 Aralık 2016; 21:8:8 >

• Hala bu konulardan açılabiliyor demekki. Güzeel ötv zammı için yetmez ama evet diyorum.

• O kadar güzel konuşmuşsunuz ki apartlardan birkaçtanesini satıp F30 alasım geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Yarın bayideyim hocam fiyat almak için buraya da yazarım verecekleri teklifi hem siz hem de bu aracı düşünen arkadaşların haberi olur.
  • sepulnation S kullanıcısına yanıt
    Eee ne yapalım yani açmayıp bu konulardan? Aynı mantıkla Focus, Astra, Golf vs. konusu da açılmasın. Bu fiyatlar ile onlarda mantıksız? Herkesin kendi bütçesine göre, benimde bütçem bu. ÖTV gelmeden öncede araç bakıyordum devlet önümüze duvar dikti diye alamaz mıyım yani? Bence de yetmez bu zam, dahada yapsınlar bir kömüre, makarnaya, dine kitaba tüm yaşam hakkını, standartlarını satanlar düşünsün ben değil.
  • ikinci el kaygınız yok ise volvo s60 t3 ü dahil edebilirsiniz
    hem kaliteli ve konforlu hemde dikkat çekmiyor
    1 aya yakın kullandım çok memnun kaldım
    ailemizde mercedes e ve c serisi araçlar var , konfor anlamında mercedes i aratmıyor
  • dymmt D kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim fakat yukarıda belirtmiştim babam zaten Volvo kullanıyor o yüzden düşünmüyorum aynı markadan iki araç aynı evde olsun. Güzel araç o konuda hemfikirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

BMW 320i ED 40th Year Edition varken diğerlerinin şansı yok.

C180 hantal ve gitmiyor, şanzıman geçişleri yavaş bağırıyor sadece araba.

A4 Octavia gibi bir araba oldu zaten, Premium diye bir olayı kalmadı.

CLA bu araçlar ile kıyaslanamaz.

Ancak şu da var; 2 ay önce 165.000TL'ye alınan BMW 320i ED 40th Year Edition şuan 213.000TL ve fiyatını kesinlikle hak etmiyor.

Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye kısaca...

İkinci el sunroof-bi-xenon'lu fln 320d almak daha mantıklı 130-140.000TL'ye.

80 bin liraya GAZİOSMANPASADA PİYASASİ DONEM ARABA F30

İc mekan kalitesi işçilik konfor kalite olarak net C180 AMG W205

F30'a istediğin donanımı ekle suni seyler bunlar.

W205 C pahalı ve prestijli

2013 Bmw 3'ler 80-90 bin liraya ikinci eli dönüyor

2 hoparlöre bos para bayılma bu adamda F30 var her konuda ayni şeyi yapıyor bos bos

C180 gidişi cok cok iyi baska araba düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

40. Yıl içlerinde en mantıklı olanı. 7 bin km oldu alalı tavsiye ederim

C180 çok hantal ve boş.

A4 süslü vw gibi.. Iç mekanda hala golfden ortak parçalar var.. Ayrıca 1.4 tsi yetersiz bence 1.6 170 320ied ye göre ve araba önden çeker. Premium tercih ediliyorsa arkadan itiş yada 4 çeker olmalı. Audi A4 alınacaksada 2.0tdi quattro olmalı. Önden çeker bi audi almanın bence hiçbir mantıgı yok..

Selamlar..

F30 bmw 3 apaci arabası ve olmus bir kasa

Kendi arabaları olunca verdikleri paraya yanarken böyle savunuyorlar iste

0-100 8.5 saniye olan net giden bir araba C180 AMG

Her açıdan F30 dan daha iyi bir kere ic mekan cag atlamış

F30 eskidi artık devri kapandı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.