Şimdi Ara

Premium D Segment Araç Tercihi (edit: ARAÇ ALINDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi aralar iki araca bakıp bakıp durduk sonra vazgeçip yazlık aldık Almanda dibine kadar mersocuyum ama mesele 3 ve C ye gelınce ben aalıcak olsam 3 alırdım. Babama bakıyorduk ve merso istiyordu o ayrı. İkisininde yeri başka mersonun yol tutuşu bmw ye oranla biraz daha iyi ama bmw nın agresıf ve dinamık duruşu çok etkileyici performans olarakda baya üstünde mersonun ses yalıtımı konusundada mersoyla kıyaslarsak 1 tık önde. Bu sınıfta benım gözümde en değerli araç f30.
    Mersonun en güzel artısı ise isteğiniz doğrultusunda birçok seçenek sunması eğer paranız var ve dolu bır c ye bınmek ıstersenız donanım kısmından her gördüğünüz donanımı seçip alabiliyorsunuz envai çeşit donanım sunuyor size ek olarak ve doldurdugunuz taktirde yavru E ye S e biner gibi geziyorsunuz. Bmw de bu denli çok değil malesef. Kullanım kolaylı sadeliği dış görünüşü performansı ile ben F30 40th year diyorum.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yapmışsınız hocam gayrimenkul bir araca göre her zaman daha doğru bir tercih. C180'de maalesef bütçem ile öyle envai çeşit donanım alamıyorum. Standart AMG paket belki ikinci el'de bir kaç opsiyon eklenmiş bir araç denk düşürebilirim. F30 40th Year Edition ile bu konuda çok daha önde tek donanım paketi ama dolu dolu. Bugün iki araç içinde fiyat alacağım günümü ona ayırdım fakat F30 bende de bir adım önde. Teşekkürler yorumunuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

40. Yıl içlerinde en mantıklı olanı. 7 bin km oldu alalı tavsiye ederim

C180 çok hantal ve boş.

A4 süslü vw gibi.. Iç mekanda hala golfden ortak parçalar var.. Ayrıca 1.4 tsi yetersiz bence 1.6 170 320ied ye göre ve araba önden çeker. Premium tercih ediliyorsa arkadan itiş yada 4 çeker olmalı. Audi A4 alınacaksada 2.0tdi quattro olmalı. Önden çeker bi audi almanın bence hiçbir mantıgı yok..

Selamlar..

F30 bmw 3 apaci arabası ve olmus bir kasa

Kendi arabaları olunca verdikleri paraya yanarken böyle savunuyorlar iste

0-100 8.5 saniye olan net giden bir araba C180 AMG

Her açıdan F30 dan daha iyi bir kere ic mekan cag atlamış

F30 eskidi artık devri kapandı

Valla asıl ben nerde hanzo,barzo,kro tip gorduysem mercedese biniyo heleki en çok w205 c200d yada c180k ya Boyle saçma bir kötüleme yöntemi olurmu yok apaçi arabasıymışta bilmemnede..

40. Yil dedigin arabada Nbt ekran,gelişmiş Idrive,touchpad,harman/kardon, bilmem kaç yönde ayarlanabilen baldir destekli dakota deri koltuklar,gibi w205 de olmayan bir çok özellik standart. Hangisi çag dışıymış ? W205 dedigin araba hala 1.6 156 hp çag dışı motor ve 7 gtronic+ uyduruk şanzımanla geliyo 0-100 8.5 saniye kendin söylemişsin f30 un 7.6 saniye.. w205 in yol tutuş karakteristigi de f30 a kıyasla çok kötü. Arabanin esp sistemi bile düzgün çalışmıyo..

Audi A4 neysede.. w205 le f30 u kesinlikle kıyaslamam. W205 çok çağ dışı gereksiz bir araba. Iç mekanı ise tam bir klostrofobi.. Gidin bi arka koltuguna oturun önce

Mercedes E serisinden itibaren başlar.. A,CLA,C ye binenler hiç kendini kandirmasin mercedes e biniyoruz diye..

O eskidendi

Yeni C ile birlikte C den başlıyor

Sen arabanın A sından anlamadığın için ne yazsam boş

A4'le kıyaslarmış

Aynen öyle git A4'le takıl W205 C'nin kalite işçilik konfor ve karakteristik iç mekanına hiçbiri erişemez.

Peugeot dan alma motordan da birşey olmaz Fransız malı. Kendi motorunuzu da gördük 136 beygirlik:) Basıyorsun 10 saniye sonra 50km/sa hiza çıkıyor şükür ahahaha

F30 prestijsiz berbat bir GOP BAGCİLAR ARABASİDİR

Ahaha

Ya bırak şimdi.. 220 bin tl ye satılan c200d de kimin motoru var ? renault ? birde uyduruk 7gtronic+ şanzıman ile satılıyo. Sen hiç test ettinmi o arabayı ? Araba intihar sebebi. Gitmemek için adeta yalvarıyo okadar kötü ki hızlanması.. Rampada sollamaya filan kalksan rezalet çıkar.. Öyle mercedes olacaksa hiç olmasın daha iyi..

Hangi araba çağ dışı ? 1.6 156 hp lik 7 gtronic şanzımanıyla secdeye yatıran mercedes mi yoksa 1.6 170 hp lik ZF8 şanzımanlı Bmw mi..Güldürme adamı.. Hele o mercedes in Command ı nekadar kullanışsız,yavaş ve gereksiz birşey.. Karakteristik iç mekanmış göğüsün ortasında japonla tutturulmuş tabletmi karakteristik iç mekan

Bmw nin NBT siyle,İdrive ı ile mümkün değil başa çıkamaz.. Tabi sen bu tarz terimlere çok uzak olduğun için anlamazsın.

Neyse iki aracı da bilen biliyor. W205 in nekadar çağ dışı bi araba olduğu nekadar sürüş özelliklerinin kötü olduğu zaten ortada. F30 ise 3 serisinin en efsane kasası oldu..

Prestij konusu ise farklı bişey.. Şuan aracımın fiyatı 212 bin tl.. Gayet prestijli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Aralık 2016; 9:33:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

40. Yıl içlerinde en mantıklı olanı. 7 bin km oldu alalı tavsiye ederim

C180 çok hantal ve boş.

A4 süslü vw gibi.. Iç mekanda hala golfden ortak parçalar var.. Ayrıca 1.4 tsi yetersiz bence 1.6 170 320ied ye göre ve araba önden çeker. Premium tercih ediliyorsa arkadan itiş yada 4 çeker olmalı. Audi A4 alınacaksada 2.0tdi quattro olmalı. Önden çeker bi audi almanın bence hiçbir mantıgı yok..

Selamlar..

F30 bmw 3 apaci arabası ve olmus bir kasa

Kendi arabaları olunca verdikleri paraya yanarken böyle savunuyorlar iste

0-100 8.5 saniye olan net giden bir araba C180 AMG

Her açıdan F30 dan daha iyi bir kere ic mekan cag atlamış

F30 eskidi artık devri kapandı

Valla asıl ben nerde hanzo,barzo,kro tip gorduysem mercedese biniyo heleki en çok w205 c200d yada c180k ya Boyle saçma bir kötüleme yöntemi olurmu yok apaçi arabasıymışta bilmemnede..

40. Yil dedigin arabada Nbt ekran,gelişmiş Idrive,touchpad,harman/kardon, bilmem kaç yönde ayarlanabilen baldir destekli dakota deri koltuklar,gibi w205 de olmayan bir çok özellik standart. Hangisi çag dışıymış ? W205 dedigin araba hala 1.6 156 hp çag dışı motor ve 7 gtronic+ uyduruk şanzımanla geliyo 0-100 8.5 saniye kendin söylemişsin f30 un 7.6 saniye.. w205 in yol tutuş karakteristigi de f30 a kıyasla çok kötü. Arabanin esp sistemi bile düzgün çalışmıyo..

Audi A4 neysede.. w205 le f30 u kesinlikle kıyaslamam. W205 çok çağ dışı gereksiz bir araba. Iç mekanı ise tam bir klostrofobi.. Gidin bi arka koltuguna oturun önce

Mercedes E serisinden itibaren başlar.. A,CLA,C ye binenler hiç kendini kandirmasin mercedes e biniyoruz diye..

O eskidendi

Yeni C ile birlikte C den başlıyor

Sen arabanın A sından anlamadığın için ne yazsam boş

A4'le kıyaslarmış

Aynen öyle git A4'le takıl W205 C'nin kalite işçilik konfor ve karakteristik iç mekanına hiçbiri erişemez.

Peugeot dan alma motordan da birşey olmaz Fransız malı. Kendi motorunuzu da gördük 136 beygirlik:) Basıyorsun 10 saniye sonra 50km/sa hiza çıkıyor şükür ahahaha

F30 prestijsiz berbat bir GOP BAGCİLAR ARABASİDİR

Ahaha

Ya bırak şimdi.. 220 bin tl ye satılan c200d de kimin motoru var ? renault ? birde uyduruk 7gtronic+ şanzıman ile satılıyo. Sen hiç test ettinmi o arabayı ? Araba intihar sebebi. Gitmemek için adeta yalvarıyo okadar kötü ki hızlanması.. Rampada sollamaya filan kalksan rezalet çıkar.. Öyle mercedes olacaksa hiç olmasın daha iyi..

Hangi araba çağ dışı ? 1.6 156 hp lik 7 gtronic şanzımanıyla secdeye yatıran mercedes mi yoksa 1.6 170 hp lik ZF8 şanzımanlı Bmw mi..Güldürme adamı.. Hele o mercedes in Command ı nekadar kullanışsız,yavaş ve gereksiz birşey.. Karakteristik iç mekanmış göğüsün ortasında japonla tutturulmuş tabletmi karakteristik iç mekan

Bmw nin NBT siyle,İdrive ı ile mümkün değil başa çıkamaz.. Tabi sen bu tarz terimlere çok uzak olduğun için anlamazsın.

Neyse iki aracı da bilen biliyor. W205 in nekadar çağ dışı bi araba olduğu nekadar sürüş özelliklerinin kötü olduğu zaten ortada. F30 ise 3 serisinin en efsane kasası oldu..

Prestij konusu ise farklı bişey.. Şuan aracımın fiyatı 212 bin tl.. Gayet prestijli bence

Puhahaha 80 bine alır hepsini takarım 20 milyara senin arabanın aynısı olur rahatına bak

Dandik prestijsiz GOP BAGCİLAR ARABASİ F30

Ancak eski makyajlı C ile rakip olabilir

Peugeot motorunla sana mutluluklar

• Seçimlerinizden CLA'yı ve A4'ü çıkarın bence, karar verecekseniz C ve 3 arasından birini seçin. Bu iki aracın da kendine göre artıları eksileri mevcut buna göre değerlendirme yapıp hangisi size daha hoş görünüyor hangisi sizi daha çok mutlu ediyorsa onu seçin. Yakıt konusunda da 1 lt'den fazla oynamaz, C'de navigasyon hazırlık var sd card alıp direkt çalıştırabiliyorsunuz.
    Tavvsiyem imkanınız varsa birer günlüğüne kiralayın ve kullanın çünkü 15-20 dakikalık test sürüşleri değerlendirme yapmak için çok yetersiz.
    Ben tercihimi c180'den yana yaptım hemde kırmızı koltuklu :)
  • Mantıklısı f30 gibi görünüyor ama bence dış renk olarak griyi tercih edin kırmızı döşemeyle güzel gider. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Adam fluence ile c yi aynı tuttu ya la 😬

Fan boy olmanın bu kadarı,2 dakka sus be birader forumun içine zotacing midir nedir onl beraber ediyorsunuz.Siz gelmeden önce buralar çok güzeldi,her konuda bilgi sahibisiniz

Hadi sana bi güzellik yapayım

BMW Mercedes'i döver.

Şimdi gidip köşede sevin,tatmin ol

Konuya gelirsek o fiyatlara sıfırını alamazsın şu an hiçbirinin.

F30 320i 40 dolu bir araç yaşına uygun olur.

C serisi gitmiyor felan diyenleri sallama,onlar bilgisayar üzerinden iZledikleri Videolar ile yorum yapıyorlar

C serisi AMG paket ile çok güzel görünüyor

Bulabilirsen Lacivert çok kollu 19"jantlı amg paket C üçünden de güzel gözükür.

Kalite konusunda,sessizlik konusunda,konfor konusunda C diğerlerinden fazlasıyla önde,şanzıman 3 de daha iyi ancak C yi kötüleyenlere bakma kulaktan dolma konuşuyorlar.Yakıt tüketimine gelirsek ikiside aynı yakar 3 ün az yaktığı felan yok yani o dediğin de bir rivayet,3 kullanıcılarına sorabilirsin

Ben senin yerinde olsam C Coupe ya da 418i felan kovalardım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C180, Bmw 5 f10'dan daha kaliteli!!!!

Allah çarpar insanı, insaf. Gidin kullanın. Bmw f30 sahibiydim, Mercedes c180'i defalarca kullandım. Şimdi de Bmw 5 f10 sahibiyim. 5 serisi bir yana diğerleri bir yana. E serisi deseniz tartışırım ama Mercedes c 180 daha kaliteli demek fanboyluktan başka birşey değil. Forumu okuyan insanları lütfen yanlış yönlendirmeyin, inanmayan gitsin kullansın, test sürüşü yapsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a4 kolayca elenecek bir araba değil. bi deneme sürüşü yapın isterim.

maddi durumunuzu bilmiyorum tabi ama şu kriz ortamında para harcamaya pek sıcak bakamıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

C180, Bmw 5 f10'dan daha kaliteli!!!!

Allah çarpar insanı, insaf. Gidin kullanın. Bmw f30 sahibiydim, Mercedes c180'i defalarca kullandım. Şimdi de Bmw 5 f10 sahibiyim. 5 serisi bir yana diğerleri bir yana. E serisi deseniz tartışırım ama Mercedes c 180 daha kaliteli demek fanboyluktan başka birşey değil. Forumu okuyan insanları lütfen yanlış yönlendirmeyin, inanmayan gitsin kullansın, test sürüşü yapsın..

F10 un iç mekan kalitesi hem E den hem de a6 dan hepsinin önceki kasasını kıyaslıyorum geride kalır.

C daha iyi denemez tabiki ancak 5in birebir nerdeyse 3 ile aynı iç mekanı olduğunu düşünürsek,C nin konsol ve kapı içleri gibi detaylarda 5den daha iyi olduğunu düşünüyorum.(opsiyonsuz 5den bahşedilirim,tabiki diğer kıstaslardan bahsetmiyorum sadece iç mekan tasarım,kalite algısı olarak)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

C180, Bmw 5 f10'dan daha kaliteli!!!!

F10 un iç mekan kalitesi hem E den hem de a6 dan hepsinin önceki kasasını kıyaslıyorum geride kalır.

C daha iyi denemez tabiki ancak 5in birebir nerdeyse 3 ile aynı iç mekanı olduğunu düşünürsek,C nin konsol ve kapı içleri gibi detaylarda 5den daha iyi olduğunu düşünüyorum.(opsiyonsuz 5den bahşedilirim,tabiki diğer kıstaslardan bahsetmiyorum sadece iç mekan tasarım,kalite algısı olarak)

Olay sadece kapı içindeki bir iki ayrıntı meselesi değil, burada bahsedilen arabanın komple değerlendirilmesi, tabi ki üst model de olsa her arabanın artı ve eksileri olabilir ama bunlara takılıp diğer özellikleri (sessizlik, konfor, prestij, kullanılan süspansiyonun kalitesi, şanzıman vs....) hiç dikkate almadan yapılan yorum fanatikliği körükler, insanı yanıltır ve doğru olmaz.

http://mbclubtr.com/showthread.php?t=33790&page=1
    Bu linkteki yazılanları okuyan birisi c180 için, madem bu kadar para veriyorum, nedir bu diyebilir farklı arabalarla kıyaslayabilir, ama bu Mercedes c180'in kalitesinin farklı yorumlanmasına sebep olamaz. Sonuç olarak bazı şeyler görecelidir ama görece dışına çıkıldığında olay fanatikliğe girer. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ama bu arabalar ile ilgili dünyada yazılan çizilen onlarca şeyden sonra, test sürüş ve görüşlerden sonra çıkıp Mercedes c 180 şöyle bmw 5 böyle demek dayanaksız kalıyor. Araştırıp, deneyip, görüp karar vermek lazım. Sonuç olarak biz müşteriyiz, forum ortamında da birbirimizi bilgilendirip tecrübelerimizden faydalanma söz konusu. Yardımlaşma esas ama doğru şekilde yönlendirmek ve bilgilendirmek esas..

• Aslında 130-140bin liraya temiz bi f10 bulup(biraz zor ama) ona ufaktan modifiye yaptırmak da düşünülebilir. Bir de yazılım attın mı tadından yenmez.
  • Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Aracıma karar verdim bugün ve kısmetse perşembe günü kavuşuyorum kendisine. F30 40th Year Edition'da karar kıldım bugün uzun bir koşuşturmaca sonunda. Aracım Metalik Safir Siyah/ İçi Bej Dakota Deri, konsolun altı da yine aynı şekilde. Araçta ekstra olarak Cruise Control ve Siyah karartılmış camlar var.

ÖTV sonrası fiyat merak edenler için ise Mercedes-Benz tok satıcı, pek indirim yapmıyor ve genelde düz renk araçlar var liste fiyatı üzerinden 4-5 bin ₺ indirim alabilirsiniz.

BMW'de şu an ÖTV avantajı var peşin alımlarda kur 3.49 ve ÖTV kampanyasından yararlanabiliyorsunuz. Ben peşin alımla birlikte yukarıda dediğim F30 + boyuma korumaya 231.000 ₺ liste fiyatı üzerinden kampanya kapsamında 184.500 ₺ fiyat aldım ve mantıklı geldi. Herkesin gönlüne göre olsun tercihi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Aracıma karar verdim bugün ve kısmetse perşembe günü kavuşuyorum kendisine. F30 40th Year Edition'da karar kıldım bugün uzun bir koşuşturmaca sonunda. Aracım Metalik Safir Siyah/ İçi Bej Dakota Deri, konsolun altı da yine aynı şekilde. Araçta ekstra olarak Cruise Control ve Siyah karartılmış camlar var.

ÖTV sonrası fiyat merak edenler için ise Mercedes-Benz tok satıcı, pek indirim yapmıyor ve genelde düz renk araçlar var liste fiyatı üzerinden 4-5 bin ? indirim alabilirsiniz.

BMW'de şu an ÖTV avantajı var peşin alımlarda kur 3.49 ve ÖTV kampanyasından yararlanabiliyorsunuz. Ben peşin alımla birlikte yukarıda dediğim F30 + boyuma korumaya 231.000 ? liste fiyatı üzerinden kampanya kapsamında 184.500 ? fiyat aldım ve mantıklı geldi. Herkesin gönlüne göre olsun tercihi arkadaşlar.

Harman Kardon ve NBT (geniş ekran) var mı? 1 hafta 10 gün farkla en az 10.000TL fiyat farkı olmuş. Daha öncesine gitmiyorum bile...

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Harman Kardon ve NBT zaten standart hocam 40th Year Edition donanım seviyesinde. Fiyatlar konusunda haklısınız fakat bütçeme en uygun karar bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Harman Kardon ve NBT zaten standart hocam 40th Year Edition donanım seviyesinde. Fiyatlar konusunda haklısınız fakat bütçeme en uygun karar bu oldu.

Ozaman iyi, fakat aman dikkat modifiye falan yapma, malum kaputun altında pejo motoru var haberin olsun...
    Modifiye ile işim yok zaten yazılım vs. sevmediğim işler. Orjinal M lip spoiler ve Orjinal 19'' HRE P101 hariç dokunmayı duşunmüyorum.
  • BlocParty kullanıcısına yanıt
    Peki, hayırlısı olsun kazasız belasız sağlıkı ve iyi günlerde kullan....
    Çok teşekkür ederim hocam, alır almaz uzun yola çıkacağım inanılmaz heyecanlıyım.
  • Hayırlı olsun yeni aracınız
    şu forumda 3-5 kişi kaldı sağa sola sataşan inşallah onlarda sınırsız ban yerde şu forum nefes alır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.