Sevgili arkadaşlar, Daha önce birkaç kere yazdım ve edindiğim bilgiler sonucu Honda Civic'te karar kıldım,Toyota Corolla almaya karar verip yeni kasayı beklerken bir anda Honda alacak olmama bende çok şaşırıyorum ama çokta mutluyum verdiğim karardan Bayiyle anlaştık sayılır ancak karar vermem gereken son birkaç şey var ve gerçekten zorlanıyorum,ltf yardımlarınız 1/ Premium ve Elegance arsında gidip geliyorum, özellikle VSA lı elegance o kadar farka değermi? VSA o kadar yararlı bir şeymi? 2/ Park sensor, güvenlikli cam ve Ipod girişi taktıracağım, başka ne gerekir? Şimdiden tşkler
merhaba honda almanıza sizin adınıza sewindim, hayırlı olsun...
bence vsa'lı almayın gerek yok... Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA) gerektiği şekilde sağ ve sol tekerleklere fren uygulayıp, gaz ve fren sistemini yöneterek dönüşler, hızlanma ve ani manevralar sırasında sürücünün kontrolü korumasına destek olmayı sağlayan bir sistem...
darılma ama bunu yeni honda civic başlığında sorabilirsin yeni bir konu açmaya gerek yok
Valla arkadaşım alabilirsen VSA'lı elegance al.Vsa hiç de azımsanacak bir özellik değil.Gerçekten de ani manevralarda stabiliteyi sağlayan güzel bir program.Araştırırsan görürsün.Sonuçta güvenlik meselesi bu hayati bir durum diye düşünüyorum.Allah kaza bela vermesin ama olunca da kötü sonuçlar doğuruyor.Kazayı meydana geldiği an atlatmak yada atlatamamak da var.Sen dikkatli olursun başkası olmaz.En iyisi şimdiden olabildiğince emniyet paketlerine sahip araçları kullanmak.Ama tabi ki ekonomik durumun da önemli.Elinden geliyorsa söylediğim gibi.Şimdiden hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan.
Premium'un özelliklerinin yeterli olduğu kanaatindeyim. Elegance'da farklı olarak sunroof ve vsa var ve ben alırken premium ve elegance fiyat farkı 1700 ytl idi, sonradan elegance'a 1000 ytl zam gelince fark 2700 ytl oldu.
Selamlar..
quote:
Orjinalden alıntı: okancalik
Sevgili arkadaşlar, Daha önce birkaç kere yazdım ve edindiğim bilgiler sonucu Honda Civic'te karar kıldım,Toyota Corolla almaya karar verip yeni kasayı beklerken bir anda Honda alacak olmama bende çok şaşırıyorum ama çokta mutluyum verdiğim karardan Bayiyle anlaştık sayılır ancak karar vermem gereken son birkaç şey var ve gerçekten zorlanıyorum,ltf yardımlarınız 1/ Premium ve Elegance arsında gidip geliyorum, özellikle VSA lı elegance o kadar farka değermi? VSA o kadar yararlı bir şeymi? 2/ Park sensor, güvenlikli cam ve Ipod girişi taktıracağım, başka ne gerekir? Şimdiden tşkler
arkadaşım ben seninle aynı ikileme düşmüş ama maddi nedenlerden dolayı premium almış biriyim(gerçi sattım ama olsun)öncelikle şunu soyleyim burada bazı arkadaşlara veyhut sana vsa saçma gelebilir ama benim lişisel kanaatim parası olan birisinin bunu biraz daha zorlayıp alması.Çünkü vsa gerektiğinde hayat kurtarma için bir vesile olabilir aynı abs ,ebd gibi sistemlerde oldugu gibi.Benim bazı arkadaşlarım abs yi bile gerekli bulmuyor bu abs nin gerekli olmadıgı anlamınada gelmiyor.bence bulundugun bolgenin yapısına sunroof gidyosa hiç düşünme derim elegance için.yok arkadaşım benim param okadar çıkışmaz bide bol yagmurlu biyerdeysen elegance almamak sana kalmış.Son olarak şunu belirteyim aracını neden agustosa 3ay kala alıyosun almışken 2008model olsun bir iki ay daha bekle bence...saygılarımla