Şimdi Ara

Premium marka , Premium araç. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Arkadaş nasıl bir tartışmadır bu böyle? Geliyorum premium, gidiyorum premium

Yanınıza sevgilinizi/eşinizi/kız olan bir arkadaşınızı alın, hangi arabalara gözü takılıyorsa o araba premium'dur.

Aha formülü de verdim işte

Keske firmalar da bizim kadar kafa yorsa

Aynen abi ya, adamlar üretip etiketi basıp satıyorlar işte.

Bana göre Volvo XC60, Audi Q5'den kat be kat daha premium.Bu düşüncemi kim değiştirebilir ki?

Veya Alfa Giulietta; Audi A3'den daha albenili, daha çekici.

Çok da zorlamamak lazım yani.

Xc60 a bende katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yanınıza sevgilinizi/eşinizi/kız olan bir arkadaşınızı alın, hangi arabalara gözü takılıyorsa o araba premium'dur.

Bana gore premium marka olur, model degil. Belki bir markanın cok iyi bir modeli olabilir ama yine de markasal bazda yine aynı marka.

Toureg ve Q7 ornegi mesala.

• Size bir fikir verir.
  • Tuttum bunu emre
  • quote:

Premium marka , Premium araç.
    ee?

• Zenginin malı züürtdün ağazını yorar boş verin premium zartu zurtu biz megane mı clio mu palio albealinea tartışalım bu premium araçalrdan daha fazlalar sokaklarda.
  • Bu konuya son nokta koyulamaz, değişken ve somut bir olay çünkü.
    Alfa Romeo premium'sa Maserati,Ferrari,Lamborghini ne?
    Audi premium'sa Rolls Royce,Bentley,Porsche,Jaguar,Aston Martin bunlar ne?

Son olarak Vw ve premium kelimesini yan yana kullanmak mantık dışıdır. Vw; Ford,Opel,Toyota,Hyundai,Honda v.b seri üretim yapan sıradan bir firmadır. Bunların bir tık üstü falan değildir aksine birçok konuda bu rakiplerinin bir tık altıdır.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamışsınız, elinize sağlık. Yalnız burada asıl tartışılan şey neyin premium olduğu değil, bahsi geçen karşılaştırmayı yapmak için gereken kalite ölçüm kriterleri. Bu kriterler kişiye göre değiştiği için bazen bir logo, bazen deri kaplı bir koltuk, bazen de servisteki lüks mobilyalarla döşenmiş bir bekleme salonu kişinin o arabadan aldığı kalite algısını arttırabiliyor. Herkesin algısı farklı, bu yüzden birine premium gözüken araba (veya ürün) diğerinin beklentilerini karşılayamayıp orta sınıf sayılabiliyor. Eğer kaliteyi nasıl ölçeceğimize karar verebilirsek zaten gerisi kolay, sizin grafiğiniz ve anlatımınız gibi rahatça çözeriz olayı. :)
  • Beyler hep beraber premiumun çıtasını düşürelim de vw premium sınıfa dahil olsun. Yoksa Fanboylar yüzünden "das auto" premium sınıfa girene kadar forumda kan gövdeyi götürecek, tartışmalar hiç bitmeyecek. O premiumsa jetta da premium geyikleri sürüp gidecek

Hadi el atalım hooop diye aşağı çekelim premium çıtasını.

Neymiş efem artık vw de premiummuş. Vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuuuunnnn

Model bazında tartışmaya zaten gerek yok her alanda das auto birincidir (ve tartışma biter).

Evet, başka problem???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Beyler hep beraber premiumun çıtasını düşürelim de vw premium sınıfa dahil olsun. Yoksa Fanboylar yüzünden "das auto" premium sınıfa girene kadar forumda kan gövdeyi götürecek, tartışmalar hiç bitmeyecek. O premiumsa jetta da premium geyikleri sürüp gidecek

Hadi el atalım hooop diye aşağı çekelim premium çıtasını.

Neymiş efem artık vw de premiummuş. Vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuuuunnnn

Model bazında tartışmaya zaten gerek yok her alanda das auto birincidir (ve tartışma biter).

Evet, başka problem???

Hocam tebrik ediyorum noktayı koymuşsun. Renault, ford,opel,toyota ayarındaki vw'ye premium diyorlar ya Allah akıl fikir versin.

bir de xc60 eklemeden geçemeyeceğim. al sana premium suv

https://store.donanimhaber.com/f6/c5/63/f6c56324190c66a85365d8bf0a15b744.jpg

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.