Şimdi Ara

Premiumize.me nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7 gün bedava premium account veriyorlarmış doğrumudur? telefonuna onay kodu geliyormuş üyeliği aktif etmek için yalnız ileride para çekmesinler hattan ?

• Çekemezler bence, şimdi üyelik alıyorum bende bakalım

Edit: telefona kod gelmedi, yenidende numara tanımlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 16 Temmuz 2013; 19:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Çekemezler bence, şimdi üyelik alıyorum bende bakalım

Edit: telefona kod gelmedi, yenidende numara tanımlayamıyorum

vallaha korkuyorum hocam ben :) zaten ayda 12 tl atıyoruz onuda çekmesinler
  • Yok ya korkmayın öyle durumlar kolay kolay olmaz, ama bana onay kodu gelmedi araştırdım bazen gelmiyormuş şimdi yeni üyelik açmak zor geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Yok ya korkmayın öyle durumlar kolay kolay olmaz, ama bana onay kodu gelmedi araştırdım bazen gelmiyormuş şimdi yeni üyelik açmak zor geliyor

bana geldi hocam
  • oldu çalışıyor :D
  • Hala görünmüyor avatarımın altında Premium logosu?

Edit: tamam profilin altında varmış "dh premium" yazıyor sağolun gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 16 Temmuz 2013; 19:41:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NURUS Me Too mu Breeze mi?
    4 yıl önce açıldı
    c2.me alternatifi var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müthiş bi site linki kopyala çevir derdi yok tıkladığın an indiriyor ..
  • Güvenilir + WOT onaylı.
    7 gün ama süresi,. Bu yüzden hubturkey.net i de kullanın.
  • eklentideki Fair-use volume left yazısı nedir acaba bende azaliyor adil kullanım kotası gibi bişeymi acaba ?
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    faturalı hatta denedim şifreyi faturaya para gelir mi sonradan..7 gün sonra otomatik faturayamı geçiyr..nasıl bir sistemi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: potasyumi

faturalı hatta denedim şifreyi faturaya para gelir mi sonradan..7 gün sonra otomatik faturayamı geçiyr..nasıl bir sistemi var

7 gün sonra kredi kartı ister. Ama emin değilim iptal olayı varsa 6. gün edersin iptal.
    Ama güvenilirdir sorun çıkarmaz,7 gün sonra para alsa bile aldığı paraya değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

7 gün sonra kredi kartı ister. Ama emin değilim iptal olayı varsa 6. gün edersin iptal.
    Ama güvenilirdir sorun çıkarmaz,7 gün sonra para alsa bile aldığı paraya değer bence.

fatura gelnce para alıp almadıgını dönecem tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

birşey daha sorayım hocam..o günden sonra telefona msj geldi mi..rahatsız ediyrlarmı site olarak..yada olumsz herhangi birşey var mı..site üyeliği iptali için mail attım adamlara cvp beklyrm bu arada..
  • Sorry, but due to massive abuse of our completely Free Trial, it is currently not available for this Country-Code

ben böle ülke görmedim, abuse ediliyor diye TR ye trial gönderimini kapatmışlar.
  • bu iste ne işe yarıyor ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.