Bildirim
Premiumsuz premiumlu serverlara girebiliyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Troll King
ama bazı serverların istediği dlc packleri yüklü değil premiumlu bir hesap yok mu dlc leri yükliyim sonra gireyim kendi hesabımdan takılayım
Bf3 mu oynuyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
quote:
ama bazı serverların istediği dlc packleri yüklü değil premiumlu bir hesap yok mu dlc leri yükliyim sonra gireyim kendi hesabımdan takılayım
Bf3 mu oynuyorsun
bf4
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/21469f9b-335f-4ff2-b843-5eba49bb97fe/Scrapes-and-Smatt-Conquest-Large-GER-10-SLOTS-BEST-MAPS/
hatta şu an şu serverdayim bakin ilerde bazı packli haritalar var ama ben premiumsuzum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 15 Eylül 2014; 18:05:20 >
-
Sende olmayan Map e nasıl gireceksin?
O haritalara geçince seni atacak ve paket yüklemeni isteyecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
Sende olmayan Map e nasıl gireceksin?
ya işte premiumlu bir hesap bulsam o dlc leri yüklesem daha sonra kendi hesabima girip premiumlu servera bağlanabilirim web tabanlı premium kontrolünü aşabiliyorum illa ki girerim bu haliyle de giriyorum ama bf4 hata veriyor dlcler yüklü değil diye
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bi arkadaşın premiumlu hesabından dlcleri yüklüyorum daha sonra kendi hesabımdan girmeye çalışacam bakalım olcak mı -
O dlc lerin hesabinda olmasi gerekiyor oyle dosyalari yuklemekle olmaz.
ve arkadaşlar bug çalışıyor wuhu premiumsuz premiumlu serverlara girebiliyorum boşu boşuna 100 lira bayılmaktan kurtuldum -
quote:
ve arkadaşlar bug çalışıyor wuhu premiumsuz premiumlu serverlara girebiliyorum boşu boşuna 100 lira bayılmaktan kurtuldum
yeme milleti birader. report ederler bak şlkjdşlkdjfkldj -
Nick-mesaj uyumu. -
Premium serverlarda oynasan bile assigment lar ne olacak :P
quote:
Orijinalden alıntı: Sykkµno
Nick-mesaj uyumu.
base._gameExpansionCheck=function (gameExpansion,platform,ownedGameExpansions){return true;}
-
yav he he
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
server history
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 19 Eylül 2014; 19:00:57 > -
Battlelog profil adresini yazabilir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 20 Eylül 2014; 20:27:04 >
Vay be kaç yıllık EA a kazık atıyor adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X