Şimdi Ara

Premium devi Volkswagen’den sevindiren haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vw Golf efsanesi; 1974’ten beri yollarda olan ve segmentinin banisi ve referansı olan bu ikonik modelin 9.nesli yoldaymış. Yeni neslinin motor gamında full elektrik olacağı konuşuluyor, yola çıktığı ilk yıllarda petrol krizine son veren bu modelin tamamen elektrikli versiyonlarla olması muhtemel, downsizing akımı gibi otomotiv dünyasına yön veren modelin bundan sonra elektrikli olması, otomotiv dünyasının tamamamiyle elektrifikasyona dönmesine sebep olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 2 Aralık 2024; 23:40:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Prenium devi 😂 efsane sensin kral 👑

• Vw batıyor bu hala golf diyor

Diğer vag fanları da gelirse tam körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olur

Vw almak parayı pul etmek demek artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca prenium devi olur zaten

• Oooo, daswagenciğim long time no see! Herr Oliver Blume ile teşvik-i mesai çok yoğun bu aralar herhalde, bizlere pek vakit ayıramıyordun o nedenle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 2 Aralık 2024; 7:43:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prenium: premiuma göz kırptığı söylenen, sanılan; ama kesinlikle premium olmayan.  

güzel laf çakmışsınız   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Aralık 2024; 8:23:59 >
  • Yazık... demek premium sanıyorlar golf ü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerimizi alalım, çok su götürür bu başlık:)

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

premium değil tabii ki ama başaltı; yani premiumlardan sonra vw gelir, ondan sonra da diğerleri. biraderde c200 vardı. kokpiti daha güzeldi tabii ki ama benim passat'ın genişliği, ferahlığı yoktu. bu daha konforlu diye itiraf etti o da. rijitlik, trim sesi, genel kalite olarak da vw yine premiumlara yakın bir kalite sunuyor. ve bunu ucuza yapıyor. daha ne olsun? hadi zorladık c serisini aldık ama passat'taki genişliği ancak e serisinde bulabilirim. aynı şekilde a serisi golf'ün ferahlığı, genişliğini vermekten çok uzak. tabii ki e serisine binmek isterdim ama benim için çok fazla. c serisine bineceğime passat'a binerim.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Premiumdan sonra vw gelir de bitti hocam birçok firma daha iyisini yapıyor yeni trende ayak uyduramadı teknolojide geride kaldı arkasındaki firmalar da çekildi ya batacak ya çine kayacak

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Premium tabii, Golf’ün stepne haznesi bile kaplama. Malzeme kalitesiyle, güvenliğiyle, rafine sürüşüyle her klasta en optimum modeldir Golf.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    50 yıldır segmentinde referans ve lider olmuş koskoca kült bi modeli gelmiş, ömründe kapısını açmamış kişiler mesnetsizce popüler kültür laflarıyla yermeye çalışıyorlar.

Volkswagen, Alman otomotiv kültürünün her kesime ulaşmasında ki en büyük anahtardır. Bu sebeple avarage modelleri vardır. Passat ile C200 arasında ki yapısal benzerliğin sebebi bu bence hocam.

Birçok firma demişsiniz. Bir iki tane örnek verebilir misiniz?

• o değil de klavye bile bu yazarken utanıp premium yazamamış preniuma çevirmiş

• Gözlemlediğim birçok VW ne sallayanlar bu araca ulaşamadığı için sallıyor ve kendi araçları tercih edilmediği için içlerinde bir kin doğuyor. Chery ve benzeri birçok sosyla medya kullanıcıları ve forumdaki kullanıcılar dikkat edin bir kıyasalama yaparken VW modeli baz alıyorlar. Teneke Tiguan, Çöp Golf vs. :)

Tiguan Avrupa'da X1 den daha pahalı ama satış adetleri X1 in çok üstünde. VW ve premiumlar dahil birçok araç kalitesini eski yıllara göre düşürdü ama VW orta segmentte malzeme kaltesinde hala kendi sınıfında en üstünde. Bu forumdakilerin hoşuna gitmiyor ama gerçekler böyle bu yüzden son gerçek kullanıcı hala VW ni tercih etmekte. Bunu da satış adetleri gösteriyor. Battı diye algı yapılıyor ama diğer rakip gruplarının satış adetleri VW den daha çok düşmüş ve onlarda durum daha vahim.

birçok? öyle bir firma göremiyorum ben. :)

eskiden her yeni çıkan telefona iphone killer derlerdi, hepsi öldü gitti. aynı durum otomobil piyasasında da vw için var. yok, premiumlardan sonra o kalitede bir araç yok. daha yeni bir test izledim. passat test ediyordu serdar bilmemne bir de bir oyuncu var, onun da ismini bilmiyorum. adam benim a5 bu kadar sessiz değildi diye itiraf ediyordu oyuncu. birader'de c 200 vardı (sıfırdan aldı), passat daha konforlu diye itiraf etti bindiğinde. bunlar gerçek. hangi araca biner de insan bunları söyler vw dışında? golf mesela, a3'ten de iyi, a serisinden de iyi, 1 serisinden de iyi. ön göğüsleri biraz daha kaliteli diğerlerinin belki ama genel ergonomi, ferahlıkta geride kalıyorlar. golf genel kalite olarak da ezilmiyor. bunları yazmak baydı artık ama gerçek bu.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

bence de öyle bir kin var. neden hep vw testlerde birinci diyip ayar oluyor millet. eskiden ben de ayar olurdum. ta ki gidip golf'ü inceleyene kadar. kalitesine şok oldum ve aldım.

önyargı kötü bir şey işte. :)

• Evet, beklediğim gibi körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş,

çekirdek kolasını alan gelsin, vag trolleri toplanmaya başlamış

• daswagen kullanıcısına yanıt

optimum ile premium kavram farklarını araştırmanızı tavsiye ederim öncelikle.

sonrasında tartışabiliriz.

• wv ilk premium denemesi bildiğim kadarıyla pheateon idi.

daha sonra arteon ile tekrar denesede başarısız oldu.

ülkem insanı ekonomik araçlara alıştığı için orta segment araçları premium olarak görüyor malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.