Şimdi Ara

presiz oyun rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

m-18 hellcat alın rahatınıza bakın. 4 tier üstünü delebiliyor hızlı ve manvrası yüksek kamuflajı süper tek eksiği zırhı. Tek yememek işten değil. Ama bir süre sonra alıştığınızda inanılmaz işler başaracaksınız. Adeta bir para makinesi. KV dir PZıV tür artık yanına yaklaşamaz. Ne yapın edin bir tane muhakkak edinin. Hatta premium kasanlar bile zevkle oynayabilirler. Tier 10 maçlarda tek yapmanız gereken onları gözetleyebilecek bir tepeden ateş etmeden bir otun içinde bekleyerek onları açmak. Daha sonra yanınıza birisi yaklaşırsa kaçmak veya sizi farketmeyip topçu yolu açıldığında gidip topçuları pataklamak.

Ortalama kaç k kazanıyorsun? Tamir masrafı en iyi topunun mermi masrafını yazarmısın kafama yattı hellcatleri severim :)

Ben bir maçta 100 k para kaldırdığımı hatırlarım. Bütün tier 10 lara kakmıştım birer mermi. ORtalama premium ile 20 k kar kaldırabiliyorsun tamir masrafı 3-4 k diye hatırlıyorum mermi masrafı da çok daha düşük 90mm attığından.

Bu tankı oynarken mürettabatınız da ampülü geliştirirseniz mükemmel oluyor. Vur kaç tepenin, ardından namlu gösterip rakibi didikle veya dediğim gibi gidiş yolunu ateş etmeden gözetle gözcü nişanı al veya acele işin varsa karşıyı direk bas adamlar yerleşemeden topçularına erken atış yaptır hemen hemen her şey yapılabiliyor. Ayrıca t-50-2 m 24 chaffe vk 2801 gibi scout tank katili. RAhatlıkla kovalayabiliyorsunuz.

• Hellcat ne zaman premium tank oldu da 100k para kazandın kanıt isteriz?REplay filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Hellcat ne zaman premium tank oldu da 100k para kazandın kanıt isteriz?REplay filan

Premium değil ama dostum inan bana 100 k aldım bir kaç kere de 80 k para aldım. Abartı gibi dursa da kaldırıyor ama çok mükemmel ve şanslı olmak lazım.
  • hummel ı tavsiye ederim arty için. hem çok güzel araç hemde gayet güzel para kazandırıyor.

fakat pre olmadan t6 da ufak karlı maçlar oluyor ortalama. t7 de masrafınızı çıkartıyorsunuz ortalama. t8 de 5-10 K lık zararlar ediyorsunuz.
  • kv2 ile hala para kasılıyormuş. ben t6 olunca fazla para kazandırmaz demiştim kendimce. ama dün bi maçta 152lik ile 3 kill alınca durum değişti. biri is3 biri tigerII ve td t28 idi. td t28 i yandan tek atışta diğerlerinede takım arkadaşları ile birlikte ikişer atışta atışta aldım. 25 k bıraktı kar olarak.
  • Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum 10k savasa az kaldı.Sadece 1 kere 1 ay pre aldım.
    Garajda E100 , Wte100 , Is 8 ve Wt Auf 9. sev TD var.
    Wt E 100 almak için Kv1s ve Rhm yi satmak zorunda kaldım.
    Ancak su bir gercek en keyifli seviye ağır tankta 6 td lerde 8. seviye.Pre olmadan 9 ve 10 kulliyen zarar.Wt auf la maç kazanıp 3-4 tank öldür mermi + tank tamiri zarardasın o kadar artık düşünün.
    Özellikle Rhm cok güzel oynamayı bilince.Ağır tankta Kv1s efsaneydi ama şu aralar resmen tankı 2 seviye geriye cektiler.Zırhı cok çabuk delinir oldu birde top odaklanmamak için direniyor resmen.
    Bu oyunda tek sevmediğim devamla bağzı tankların nerflenmesi.Kv1s le cok iyi oyun çıkarıyordum artık oda bitti.
    Bu oyunu bırakırsam sırf nerften dolayı bırakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum 10k savasa az kaldı.Sadece 1 kere 1 ay pre aldım.
    Garajda E100 , Wte100 , Is 8 ve Wt Auf 9. sev TD var.
    Wt E 100 almak için Kv1s ve Rhm yi satmak zorunda kaldım.
    Ancak su bir gercek en keyifli seviye ağır tankta 6 td lerde 8. seviye.Pre olmadan 9 ve 10 kulliyen zarar.Wt auf la maç kazanıp 3-4 tank öldür mermi + tank tamiri zarardasın o kadar artık düşünün.
    Özellikle Rhm cok güzel oynamayı bilince.Ağır tankta Kv1s efsaneydi ama şu aralar resmen tankı 2 seviye geriye cektiler.Zırhı cok çabuk delinir oldu birde top odaklanmamak için direniyor resmen.
    Bu oyunda tek sevmediğim devamla bağzı tankların nerflenmesi.Kv1s le cok iyi oyun çıkarıyordum artık oda bitti.
    Bu oyunu bırakırsam sırf nerften dolayı bırakıcam.

+1 aynen katiliyorum kastigim tanklarin tamamina nerf geldi t57 e100 foch 155 t 110e4 simdi auf kasiyorum onada nerf gelirse kesin birakirim oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Premium olmadan rahat oynamak icin 7 nin uzerine cikmamak gerekiyor. Hal boyle olunca da kasilacak tank sayisida fazla olmuyor. Lakin Oyundaki asil mekanikler ve eglence 8 den sonra basliyor. 8 9 ve 10 lar arasinda yapilan maclar gercekten maharet istiyor.
    Oyunda kazanc saglayip eglenmek icin 1-7 arasi lakin oyundan zevk alip eglenmek icin 8-10 arasi oynamak gerek :) Premium ise sizin insiyatifinize kalmis. WG bol bol etkinliklerde Premium veya para kazanmaniz icin size firsat taniyor bence bunlarla bile cok 10 kasilabilir.
  • Evet denildiği gibi oyunun mekaniği 8 ve sonrası pre olmadan oynanmasın diye dizayn edilmiş , wt auf e100 4-5 kill al zafer zarar ediyor , bende alt tier ile kazanıp wt auf ile harcıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Premium olmadan rahat oynamak icin 7 nin uzerine cikmamak gerekiyor. Hal boyle olunca da kasilacak tank sayisida fazla olmuyor. Lakin Oyundaki asil mekanikler ve eglence 8 den sonra basliyor. 8 9 ve 10 lar arasinda yapilan maclar gercekten maharet istiyor.
    Oyunda kazanc saglayip eglenmek icin 1-7 arasi lakin oyundan zevk alip eglenmek icin 8-10 arasi oynamak gerek :) Premium ise sizin insiyatifinize kalmis. WG bol bol etkinliklerde Premium veya para kazanmaniz icin size firsat taniyor bence bunlarla bile cok 10 kasilabilir.

Tek tier 8 tankım olan tiger 2 ile zarar etmiyorum, en fazla -5k oluyor arada 15-20k para bıraktığı bile oluyor premiumsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Premium olmadan rahat oynamak icin 7 nin uzerine cikmamak gerekiyor. Hal boyle olunca da kasilacak tank sayisida fazla olmuyor. Lakin Oyundaki asil mekanikler ve eglence 8 den sonra basliyor. 8 9 ve 10 lar arasinda yapilan maclar gercekten maharet istiyor.

Tek tier 8 tankım olan tiger 2 ile zarar etmiyorum, en fazla -5k oluyor arada 15-20k para bıraktığı bile oluyor premiumsuz

e 75 alınca mali krize girecegin gün yakındır

• Premiumsuz 2 tane tier10 aldım ve e100 ile 1100 maç yaptım premiuma gerek duymadım. Tankın masrafını çıkarmak için her maç ortalama 4000hp hasar vermek yeterli oluyor.
  • presiz oynanır ama nasıl oynanır. kasacağın tankla bir oyun atar döner kv-1 gibi stug gibi makinalarla maç yaparsın normale göre %50 daha fazla kasman gerekir. üzerine birde pre ile gelen %50 avantajından mahrum kalırsın. yani pre ile oyun çok kolay ilerler ama ben çalıştığım için pre almıyorum boşa gidiyor ha 3 gün evde kasacaksam alıyorum 3 gün pre temiz oluyor öyle
  • 1 aydır oynuyorum daha en fazla t6 Hellcat alabildim , onda da son topu açamadım daha.
  • 1- Görevleri kaçırmayın. Görevleri tamamlayarak gerek premium gün kazanırsınız gerek sağlam paralar.

2- Emin olmadıkça boşa atış yapmayın. Tamir masrafını arttırmayın. İsabet oranınız %70'in altına düşmesin.

3- Oyun esnasında yenileceğinizi anlasanız bile karşı tarafa hasar vermeye çalışın, oyunu bırakmayın!

4- Sadece '' bu tankı alırsam maçı çeviririz.'' dediğiniz tanklara premium sıkın. Haricine AP

5- Gereksiz yere tank alıp satmayın, aldıysanız o ağaçtan devam edin, zor diye bırakmayın.

6- Ara ara deponuzu kontrol edin, size bir daha lazım olmayacağını düşündüğünüz parçalar çıkabilir, bunları satmak iyi para getirir.

7- Tamir çantası ve ilk yardım çantasını gerekmedikçe kullanmayın, mesela oyunu önde götürüyorsunuz ve komutan yok veya motor hasar almış

tank yavaş gidiyor. Bırakın yavaş gitsin 3k paraya değmez.

8- Spot önemlidir. Bazen oyuna bir med olarak girersiniz ve tepenin yamacında beklersiniz, eğer arkanızda sizin spotlamanız sonucu hasar verebilecek

bir td var ise ufak ileri geriler ile düşman tankını spotlayın, o tankı td vurursa burdan size de para gelir.

edit:

9- Bir klana katılın; orada kuracağınız dengeli bir ekip ile katılacağınız ekip savaşı kazanma oranınızı yükseltip gelirinizi arttırır.

10- Kod ve oyunun başlangıcında verilen altınları iyi kullanın, yükleme süresini kısaltan teçhizat hemen hemen her tankta kullanılır ve bunları 10 altınla

söküp başka bir tanka takmak sizi 250k zarardan kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 22 Mart 2014; 22:37:39 >

• pc harcadıgı elektirik masrafı ve net için ödediğim para haricinde hiç para harcamadım 2 adet 10 tier tankım 4 tane 9 tier tankım var ve oynamaktan çok zevk aldıgım elc ve cromwelim var birde etkinliklerden gelen is6 ile t15 aldım wottan iyi gelir bırakıyorlar t15 dayanamadım sattım is6 yı da satcam hiç bir tankı vurmuyor
    1. bence elc amx-cromwel tarzı hızlı scout tarzı ama çok rahat kill alan para makinası tank edinin cromwel ve elc çok uygun birde caffe var ama tamiri çok pahalı onu sattım 7-8 bin tamir masrafı var 5. tier ama tamiri pahalı kesinlikle scout tankta wzlere ve almanlara bulaşmayın amx serisi ve amerikan scoutlar hem hızlılar hemde çok rahat kill alıyorlar
    2. güçlü td edinin ısu152 jpanter2 tam tankları bol serbset deneyim saglıyorlar ısu 152 nin üstüne sakın gitmeyin hiç bir işe yaramıyorlar sadece tamir masrafları pahalı birde 9-10 maçlarına atıyor o yüzden ısu152 kalın zaten bl 10 ile oyundaki tüm tankları rahat deliyorsunuz şu t95 ile abisi için bir iki gold sıkacaksınız o kadar da olur onlarıda görmezden gelin e100 is7 felan sıkın olsun zaten çogu maçta 8 seviyesine atıyor nadir 9-10 maçları yapıyor
    3.sınıfına tek atan m4(nadir olsada idare eder)-hetzer cruser2 edinin oyundan zevk alın özellikle hetzer ile 4 sınıf maçları çok zevkli tek atıyorsun digerlerine
    4. yüksek tierde ezik tanklara yönelmeyin mesela ben yanılıp centretion7/1 ve e50 aldım çok ezikler dünya zarara sattım zevk alamıyorum oyundan ama t54 ve t62a wz120 var en azından zevk alıyorsun yenilsende vurulsanda oyundan zevk alınıyor tek şart ezik tank üsttü ne kadar iyi olursa olsun ezik tank almayın e50m bence iki yane t62a eder ama e50 ezigine dayanamadım
    5.illaki kmt oynayacam diyorsanız 2-3 seviye kmt yi aşmayın 2-3 seviye kmt ile sınıfında maçlarda diger
    tanklara direk atışla çok kill alınıyor m37 bu seviyede mükemmel
    6.kaç seviye olursa olsun td havy scout sınıfının ezik tankını almayın mesela alman scoutlar tam bir fiyasko fransız havyler öyle

• t6 oynarken presiz, kazanmana ragmen paranin dustugunu izliyordum resmen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende t8 rhm de 20k kazanıyorum, presiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 24 Mart 2014; 13:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden tank kasmak için oynardım ya kv1 olsun is8 olsun olsun derken is7 açtım tenezül edip garaja dahi almadım t1 deki oyun zevkini is8 de alamadım amx ac 48 de hetzerin oyun tadını alamadım BENCE zevkli oyunlar 2-3 tierlerde arada 4-5. tier ama 5. tier olunca bazen 6.7. tierlerle eşleştiriyor o zaman işkence
    yeni hesap açtım t1-t18-hetzer-matilda-med2-cruser2 bunların üstünü düşünmüyorum m4 gidecegim ama ezik m3lee başarıyı çok düşüyor yeni hesapta elc istiyorum ama eziklerin kralı amx38 ve amx40 ucubesi var başarı düşsün istemiyorum serbestten yerli birikirse elc ve m4 alacagım kv1 sınıfının kralı ancak o hantallık bayıyor resmen
  • bence 4-5 tane tier 6 ve ya 7 yapinca premium alinmali gerisi kolay yapana kadar nasil kasilir anlarsin.30 gunde her siniftan birer tane kassan super.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.