Şimdi Ara

Presler 3.46GHZ @ LN2 / 6748 MHZ WR / Resimler Eklendi (05.Nisan.2006) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MURAT tebrik ederim görünen oki MARKA olacaksın yakında testlerde

çok güzel sonuçlar, 7GHZ gelir senden yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

tebrikler
    pc power & cooling , TR denmi temin ettniz acaba?

Hayır ..www.frozencpu.com .. Buradan kargo ile temin ettim.. Hava posta ile alırsan gümrükte riske girersin.. Alırsan fedex ile falan al kapına kadar getirsinler problem cıkma şansı daha az..
  • Helal olsun sana helal olsunn..

Abi başarıların devamını dilerim bide bu chip test merkesi işi ne iş??işlemciyi yakmassan geri mi iade ediceksin yoksa tamamen senin mi??

yoksa franchasing yöndetmi flanmı oldu??
  • Hayırlı olsun Dostum
    söyleyecek fazla bişey yok
  • Tebrikler Murat'cım , aynen devam.. 955xe 3d mark 2001 de oldukca iyiymiş , o işlemciye 2 tane x1900 takalımda neşemizi bulalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Tebrikler Murat'cım , aynen devam.. 955xe 3d mark 2001 de oldukca iyiymiş , o işlemciye 2 tane x1900 takalımda neşemizi bulalım...

valla koray iyi olur bende cok merak ediyom wd2'de cf nasil olacak diye

degerler olsun cpu olsun cok harika tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 24 Mart 2006; 19:06:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

Helal olsun sana helal olsunn..

Abi başarıların devamını dilerim bide bu chip test merkesi işi ne iş??işlemciyi yakmassan geri mi iade ediceksin yoksa tamamen senin mi??

yoksa franchasing yöndetmi flanmı oldu??

Chip test merkezi bundan sonra parçaları sağlıyor. Artık firmalarla görüşüp parça talep etmeden sadece yaptığım şeye yoğunlaşabileceğim. Benim için herşeyi onlar üstlendiler.

Bu işlemci chip test merkezinin... O yüzden fazla zorlamadım.. Ama bu işlemciyi bana hibe etme aşamasındalar.. Riske giriyorsam içim rahat girebiliyim diye ..

Sıvı nitrojenle yaptığım bir testi görmek isteyen arkadaşlar 6 Nisan Perşembe günü Saat 16:00'da Yeditepe Universitesine Teknoloji Haftası etkinlikleri arasında canlı olarka izleyebilirler. Saat 13:00'da overclockla ilgili bilgisi olmayanlar için ufak bir seminer olacak. Burada kabaca bir testin başından sonuna yaptıklarımıda anlatacağım..

Bu hafta sonu test yok ama haftaya 2 tane test var planda.. Bütçemi ayarlayabilirsem birde 3D testi yapacağım ati crossfire..

Her türlü konudaki fikirlerinizi, bilgi isteğinizi vs.. şimdilik bana muratozsay@gaziantepli.com.tr adresinden ulaşarak sorabilirsiniz. Bugüne kadar bana pm, msn, mail yolu ile ulaşan herkezin sorularını elimden geldiğince yanıtladım.

Bütün tebrikler için teşekkürler arkadaşlar..

• Tebrikler. Bence zamanla daha çok rekor kırararız Türkler olarak
  • çok çok çkok çkok tebrikler dilin takıldı be tebrikler sana..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

quote:

Tebrikler Murat'cım , aynen devam.. 955xe 3d mark 2001 de oldukca iyiymiş , o işlemciye 2 tane x1900 takalımda neşemizi bulalım...

Yaparız arkadaşlar.. Pazartesiye P5WD2-E 975 chipset anakartım geliyor. P5WD2 955 şu andaki anakartımda 2. pci-ex ekran kartı slotu 4x çalışıyor ve güney köprüsü üzerinden çalışıyor. Buda performansı büyük ölçüde düşürüyor. 975 chipsette her iki pci-ex slotuda 8x ve direk kuzey köprüsü üzerinden .. Ayrıcana anakart SLI destekli değil ama 3 tane pci-ex ekran kartı slotuna sahip. Nvidia ile anlaşamamışlar ama ilerde bir bios update ile eminimki sli desteği gelecektir.

Bu arada atinin xpress 3200 chipsetli asus boardunuda gözlerimle görüp dokundum .. Bu chipsetinde Intel edition versiyonu gelecekmiş. Buda tabi crossfire kartlar için daha fazla performans olacak sanırım intel chipsete göre.. Bu chipset hakkında fazla bir araştırma yapmadım, yanlış bilgi vermiş olmayayim.. İkisinide yanyana test etmeden birşey demek ne kadar doğru olur, dimi

• Tebrikler KArdeşArada bir Sahneye çıkalım dimi TR olarak
  • Xtreme'deki yorumları da okudum gerçekten tebrikler arkadaşım.
    Xtreme'den biri vcore@1.9v,somekind behavior of suicide demiş.. koptum ya.

Tekrar ve tekrar tebrikler arkadaşım. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratOzsay

quote:

Orjinalden alıntı: dardo

quote:

Yaparız arkadaşlar.. Pazartesiye P5WD2-E 975 chipset anakartım geliyor. P5WD2 955 şu andaki anakartımda 2. pci-ex ekran kartı slotu 4x çalışıyor ve güney köprüsü üzerinden çalışıyor. Buda performansı büyük ölçüde düşürüyor. 975 chipsette her iki pci-ex slotuda 8x ve direk kuzey köprüsü üzerinden .. Ayrıcana anakart SLI destekli değil ama 3 tane pci-ex ekran kartı slotuna sahip. Nvidia ile anlaşamamışlar ama ilerde bir bios update ile eminimki sli desteği gelecektir.

Bu arada atinin xpress 3200 chipsetli asus boardunuda gözlerimle görüp dokundum .. Bu chipsetinde Intel edition versiyonu gelecekmiş. Buda tabi crossfire kartlar için daha fazla performans olacak sanırım intel chipsete göre.. Bu chipset hakkında fazla bir araştırma yapmadım, yanlış bilgi vermiş olmayayim.. İkisinide yanyana test etmeden birşey demek ne kadar doğru olur, dimi

Ati'nin xpress3200 rd580 boarduna sen dokundun benımde evde duruyor şuan dokunmuyorum ama.. Yakında birkac inceleme veririm rd580 ile ilgili ve 2 tane x1300pro cf ve x1600xt var onlrıda kurcalıcam ve sapphire x1900xtx watercooling pure innovation da gelecek, Sapphire çalışıyor kardeşim bos durmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 24 Mart 2006; 19:56:57 >

• bu 65nm perslerin fiyatı nedir kimse bilgi vermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

bu 65nm perslerin fiyatı nedir kimse bilgi vermedi

Neweggden fiyatlar : Link
  • Abi ellerine sağlık.Isınma turlarının bitmesini heyecanla bekliyoruz.Birde Chip test merkezi işlemciyi sana verirse wallahi düşünemiyorum o zaman bu işlemciden neler çıkabileceğini.Üstelik bu daha bir gecelik bir denemeymiş.Acaba grubu toplayınca naparsınız Ayrıca abi o gaziantepli diye bi mail adresi almışsın.Ben seni antepli değil diye biliyordum.
  • tebrikler
  • Bu işlemciyide diğer kurbanların yanına koyun
  • tebrikler!!! helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.