Şimdi Ara

Presler 3.46GHZ @ LN2 / 6748 MHZ WR / Resimler Eklendi (05.Nisan.2006) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni nikin hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

Beyler Dünya rekoru 0,03 MHZ ile TeamJapan'da artık .. .. Geçmesinide biliriz ama

olm adamlara taktiği verdin tabi geçerlerhadi bakalım sen halledersin
  • vallah helal olsun murat abi
  • Saygılar, tebrikler ve başarıların devamı
  • Tebrik eden herkeze teşekkürler ..

İşlemci voltajı fazla sevmiyor. Voltaj vermek için daha fazla soğutmak gerekiyor.. Artık soğutmak için daha fazla fiziğe dalmam gerekiyor .. Hafta içi universiteden bir fizik profesörü ile görüştüm. Sıvı nitrojenin bloğun içindeki davranışlarını ve bakır,sıvı nitrojen gibi kullandığım malzemelerin özelliklerini değerlendirerek çok işime yarayacak birkaç denklem çıkardı.. Ve özellikle blok tasarımında yanlış yolda olduğumu anladım ...

Eğer bana açıkladığı bulgular doğruysa, internette gördüğüm bütün sıvı nitrojen blokları hatalı, %5'lik bir performans kaybına sebep oluyor.. Sıvı nitrojenin ısı absorvasyonunu negatif yönde etkileyecek bir etken .. Bloğu tasarlamakla meşgulüm, hafta içi son kez üzerinden geçip cnc'ye işlenmeye göndereceğim ..

P5WD2-E Premium 975 Chipset Board geldi.. 955XE işlemciyi biraz daha kurcalayıp crossfire testlerine geçmeyi planlıyorum.
    Ramlerle ilgili bu hafta içi bir süprizim olacak.
    P5WD2-E Premium ile ilgili internette vdropp problemleri okudum. Bazı kişiler çok şikayetçi, bazı kişiler ise aksine çok memnun. Bu hafta içi bu board ile aynı şekilde test yapacağım, P5WD2-WS versiyonunuda büyük ihtimalle temin edip ikisini karşılaştıracagım. P5WD2-WS ( Workstation ) versiyonu 8 aşamalı güç tasarımına sahip olduğu için işlemci voltajını çok daha stabil tutabiliyor. Tabii vdropp mod sayesinde buna gerekte kalmayabilir.

Termodinamik ve akışkanlar dinamiği ile ilgili bilgiye sahip olan fizikçi arkadaşlarla yardımlaşmak isterim. Bu konularda araştırma yapıyorum ama hem konu çok geniş, zor, ayrıcana ileri düzeyde matematik bilgisi gerektiriyor. Thomas Calculus'un tozunu sildim. Bir yandanda tekrar fresman calculus kasmaya başladım. Eğlenceli işler azaldı, sıkıcı işler çoğaldı

• İşlemci Ağladı Be: )Tebrikler
  • quote:

Beyler Dünya rekoru 0,03 MHZ ile TeamJapan'da artık .. .. Geçmesinide biliriz ama
    nereden bakıyonuz oc rekor tablosuna adresı nedır.bı yassanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

nereden bakıyonuz oc rekor tablosuna adresı nedır.bı yassanız

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59753

• yaw ilk dönem aldım thermo. ama bıraktım bilseydim bu kadar lazım..çalışırdım da yardım ederdim murat ya.. neyse yaza alcaz artık..
  • tebrikler,buda yanmaz inşallah :)
  • tebrikler usta..gurur duydum gerçekten

*bu arada dünya sıralamasına nasıl bakıyoruz arkadaşlar bilen varsa bi zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

tebrikler usta..gurur duydum gerçekten

Buradab bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

yaw ilk dönem aldım thermo. ama bıraktım bilseydim bu kadar lazım..çalışırdım da yardım ederdim murat ya.. neyse yaza alcaz artık..

Ya çok bela birşey, bloğun içindeki sıvı nitrojen bardaktaki su gibi dursa neyse. Altta işlemci ne kadar cok ısı verirse, içerde sıvı nitrojen o kadar hızlı bir şekilde saat yönünün tersine dönüyor .. İşlemciyi ne kadar hızlandırırsam, sıvı o kadar hızlı dönüyor ve merkezinde anafor oluşmaya başlıyor. Sıvı nitrojenin yüksekliğide başka bir faktör ve problem.
  • Tebrikler
  • quote:

Termodinamik ve akışkanlar dinamiği ile ilgili bilgiye sahip olan fizikçi arkadaşlarla yardımlaşmak isterim. Bu konularda araştırma yapıyorum ama hem konu çok geniş, zor, ayrıcana ileri düzeyde matematik bilgisi gerektiriyor. Thomas Calculus'un tozunu sildim. Bir yandanda tekrar fresman calculus kasmaya başladım. Eğlenceli işler azaldı, sıkıcı işler çoğaldı

Termodinamik ve akışkanlar dinamiği aslen makina mühendisliği ana konusudur.

Keşke sana destek olabilsem

• vayy bee 6ghz ı aştınız

gerçekten büyük başarı tebrikler

başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

tebrikler usta..gurur duydum gerçekten

Buradab bakabilirsin

teşekkürler

• tebrik ediyorum başarılarınızn devamını dilerim ... yalnız şu japonların bizi geçmesine gıcık oldum ... soulclipseten sonra hepsine gıcık olmuştum lütfen tekrar ezilmelerini bekliyorum ....
  • Antepli Hemşehrime slmlar.Murat nerdesin? İzmir e yolun düşerse benim antika p41.6 ya da bi LN2 yapalım.
    3.08 de alet tıkandı bi %100 oc görelim :)

Başarılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.