MM i nasıl bilmessin yahu,,,multi media demek oluyor,,,yeni blok çeşidi olm :) tabi takip etmediğin için
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
MM i nasıl bilmessin yahu,,,multi media demek oluyor,,,yeni blok çeşidi olm :) tabi takip etmediğin için
Ya Mickeymouse, ya meke-murat
anlayamadım ki
Walla helal size, Maşallah diyelim de nazar değmesin.
çok güzel bir tablo hakediyor tebrikler
Arkadaşım seni tebrik ediyorum. Bu rekora çok sevindim büyük zevkle okudum.
muhteşem abi sonuçlar oldukça iyi nasıl canım çekti şu ln2 yi yav nerden bulunur bu meret bende yapsam
quote:
Orjinalden alıntı: meke
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
Ya Mickeymouse, ya meke-murat
anlayamadım ki
5 tane blok yaptırmayı planlıyorum, 2'sini yaptırdım .. Taban kalınlıklarına göre inceden kalına dogru XS-S-M-L-XL diye isim koydum .. baştaki M'de muratın M'si.. Bunu gecici olarak koydum.Senin tasarladıklarına zaten direk meke tasarladı diyordum .. Elimde su anda korayın eski bloğu var ... O ince taban, P4 670 için en güzel işi bu ince taban cıkardı.. Bende 2 tane daha blok var, birisi için M değerini kullanıyorum, diğeri için XL .. Bu böyle açılabilir aslında .. 4-5mm kalınlıgında bir tabanda yapmayı düşünüyorum.. Eğer sağlam olmazsa alışımlı bakır kullanmayı düşünüyorum sağlamlık için ... Bülent abinin dediği gibi denemek lazım ..
Mesela korayın bende kalan ince blogu 670 işlemci ile harikalar yaratmıstı, 7220MHZ'ye kadar çıkarmıştı, ama 955XE için beş para etmez bir bloktu. Elimdeki bir kalın bloğu kullandım .. M olarak adlandırdığım.. Değişik blokları deniyorum her seferinde.. Çok değişik şeylerle karşılaştım aklımda o kadar fazla blok fikri varki bunları kendimde hatırlamam için bir kategorizasyon yapmam gerekiyordu.. Taban kalınlıklarına göre yaptıktan sonra tabanı içeride kalan yüzeyi için desenler tasarlamaya başlayacağım .. Bu desenleride sayı olarak kategorize edeceğim.. Mesela MXS-1, MS-2 ... Daha sonrada bu desenleri geliştirdikce MXS-1.1, MXS-1.2 gibi değerler koyacağım .. Bu geliştirme muazzam bir bütçe istediği için fazla hızlı yapamıyorum. Yaklaşık ayda 2 blok yaptırabiliyorum..
quote:
.. Elimde su anda korayın eski bloğu var ... O ince taban, P4 670 için en güzel işi bu ince taban cıkardı..
bu benim koraya yaptığım blok sanırım bi ara lazım blok mümkün olursa 3-5günlük takılıcam muratta diyodu demek halen testlere deavam ediyo garibim
helal olsun.
cem yılmazın reklam gibi.....................bilgisayarın hakkını ver hakkını
.................bence hak bu kadarverilir
helal olsun tebrikler
vış diyorum , güzel olmuş. video koyabilirseniz gözümüz gönlümüz açılır
Tebrikler Süper.
gençlerimizi pistlerde görmek isteriz.
murat ne diyeyim yaw valla aklım abişe gelmiyor bari hadi forum ahalisi aya kalkında alkışlıyalım