Şimdi Ara

Presler 3.46GHZ @ LN2 / 6748 MHZ WR / Resimler Eklendi (05.Nisan.2006) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalışmalarınızda başarılar dilerim murat bey
  • Abi Bu LN2 tek mi kullanılıyor
    yani bakır borunun içine sadece LN2 mi koyuluyor
    çok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Max]Specter

Abi Bu LN2 tek mi kullanılıyor
    yani bakır borunun içine sadece LN2 mi koyuluyor
    çok merak ettim

Evet tek kullanılıyor. Sanırım sen kurubuzla karşılaştırmak istiyorsun.

Sıvı nitrojen adı üstünde sıvı olduğu için bakır borunun içinde fiziksel reaksiyon içindeyken çok hızlı bir şekilde dönüyor. Bu dönme sırasında sıvının merkezinde anafor olusuyor.. Blok tabanın tam ortasına silindirik bir şekilde koyulan bir kütleye göre, ortası boş daha geniş fakat kenarlarla arasında yine belli bir mesafe olan bir silindirik bakır kütlesi P4 670 işlemcide 200MHZ farkettirdi.. aynı bakır silindirden kesilmiş iki parçadan işlenen, aynı kaynakçıdan çıkan taban kalınlıkları aynı iki blok.

Bir şekilde test sırasında bloğun içinin videosunu çekmenin bir yolunu bulabilirsem yapmayı çok istiyorum. Tabanı tasarlamada çok yardımcı olabilir. Ama bu apayrı bir zaman ve blok tasarımı istiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Üst konu yapılmıştır.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim murat bey

Teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

Abi ellerine sağlık.Isınma turlarının bitmesini heyecanla bekliyoruz.Birde Chip test merkezi işlemciyi sana verirse wallahi düşünemiyorum o zaman bu işlemciden neler çıkabileceğini.Üstelik bu daha bir gecelik bir denemeymiş.Acaba grubu toplayınca naparsınız Ayrıca abi o gaziantepli diye bi mail adresi almışsın.Ben seni antepli değil diye biliyordum.

6800 bariyerini aşacağıma eminim.. gaziantepli.com.tr zaten bizim şirketin domaini.. Bende gaziantepliyim Sen nereliyim zannediyordun ?

quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Ati'nin xpress3200 rd580 boarduna sen dokundun benımde evde duruyor şuan dokunmuyorum ama.. Yakında birkac inceleme veririm rd580 ile ilgili ve 2 tane x1300pro cf ve x1600xt var onlrıda kurcalıcam ve sapphire x1900xtx watercooling pure innovation da gelecek, Sapphire çalışıyor kardeşim bos durmuyor...

E hadi yapın şu testleride arada fark varmı yokmu görelim. Ona göre intel edition versiyonunun peşine düşeceğim. Millet ne zorluklarla test yapar.. Sizde parça var test yapmıyorsunuz yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 25 Mart 2006; 1:50:13 >

• tebrikler
  • Tebrikler gerçekten çok çok iyi dereceler fakat daha da iyilerinin geleceği aşikar.
    Başarılarınızın devamını diliyorum
  • Tebrikler. Çok iyi değerler. Bize ve dünyaya daha iyilerini göstermeden geri vermeyin o işlemciyi. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunami41 -- 25 Mart 2006; 9:53:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratOzsay
    Millet ne zorluklarla test yapar.. Sizde parça var test yapmıyorsunuz yatıyor

Muratçım, vakit yok vakit
  • helal olsun derim
    bizden manevi destek var. 3gulhü 1 elham bende birgün dünya rekoru kıracagım..
  • Ah Murat senin gibi ögrenci olsak neler yapacazda mete'ninde dediği gibi vakit hiç yok malesef...
  • geç oldu ama tebrikler ,pc mark 01 harika skor
  • quote:

Chip test merkezi bundan sonra parçaları sağlıyor. Artık firmalarla görüşüp parça talep etmeden sadece yaptığım şeye yoğunlaşabileceğim. Benim için herşeyi onlar üstlendiler.

Bu işlemci chip test merkezinin... O yüzden fazla zorlamadım.. Ama bu işlemciyi bana hibe etme aşamasındalar.. Riske giriyorsam içim rahat girebiliyim diye ..

Sıvı nitrojenle yaptığım bir testi görmek isteyen arkadaşlar 6 Nisan Perşembe günü Saat 16:00'da Yeditepe Universitesine Teknoloji Haftası etkinlikleri arasında canlı olarka izleyebilirler. Saat 13:00'da overclockla ilgili bilgisi olmayanlar için ufak bir seminer olacak. Burada kabaca bir testin başından sonuna yaptıklarımıda anlatacağım..

Bu hafta sonu test yok ama haftaya 2 tane test var planda.. Bütçemi ayarlayabilirsem birde 3D testi yapacağım ati crossfire..

Her türlü konudaki fikirlerinizi, bilgi isteğinizi vs.. şimdilik bana muratozsay@gaziantepli.com.tr adresinden ulaşarak sorabilirsiniz. Bugüne kadar bana pm, msn, mail yolu ile ulaşan herkezin sorularını elimden geldiğince yanıtladım.

Bütün tebrikler için teşekkürler arkadaşlar..

Tebrikler

İlk 10'da 2 Türk olacak,hatta kartlarada takarsınki bende takacam ilk 5'te 2 kişi dünyanın %40'ı Türk bence iyi bi oran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 26 Mart 2006; 4:01:58 >

• quote:

Ah Murat senin gibi ögrenci olsak neler yapacazda mete'ninde dediği gibi vakit hiç yok malesef...

Şuna hanımlardan paçayı kurtarsak desene
  • quote:

quote:

Ah Murat senin gibi ögrenci olsak neler yapacazda mete'ninde dediği gibi vakit hiç yok malesef...

Murat abi tam üstüne bastın çek ayağını .ben senin karadenizli olduğunu sanıyordum ya.neyse ööğrenmiş olduk.hemşerimizin rekor kırması bizi daha da çok sevindirir abi.6800'leri düşünme bence.o işlemci sana verilince ne 6800 kalır ne başka birşey ban göre

• quote:

quote:

quote:

Murat abi tam üstüne bastın çek ayağını .ben senin karadenizli olduğunu sanıyordum ya.neyse ööğrenmiş olduk.hemşerimizin rekor kırması bizi daha da çok sevindirir abi.6800'leri düşünme bence.o işlemci sana verilince ne 6800 kalır ne başka birşey ban göre

Sağol ..

TeamJapan'ında elinde bu işlemciden varmış. Fakat onlar 6709.2 MHZ'de bench alabilmelerine rağmen bir mhz daha ileriye gidememişler. Bakalım zaman gösterecek..

• Zamanın bizden yana olduğuna inanıyorum ve Bizim leyhimize çok şeyler gösterecek.Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 26 Mart 2006; 17:42:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol ..

TeamJapan'ında elinde bu işlemciden varmış. Fakat onlar 6709.2 MHZ'de bench alabilmelerine rağmen bir mhz daha ileriye gidememişler. Bakalım zaman gösterecek..

eee arkanızda bu kadar insanın duası var

• Çok güzel bi chipe denk gelinmiş aman dikkatli

Tebriklerrrrrrrrr
  • Tebrikler
  • Beyler Dünya rekoru 0,03 MHZ ile TeamJapan'da artık .. .. Geçmesinide biliriz ama
  • quote:

Beyler Dünya rekoru 0,03 MHZ ile TeamJapan'da artık .. .. Geçmesinide biliriz ama

kardeş sana güveniyoruzver ellerine oyuncaklarını gönder evlerine

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.