Şimdi Ara

Prestigio Multiphone 7600 Duo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prestigio Multiphone 7600 Duo ürün hakkında bilgi ve görüşlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/prestigio-multiphone-7600-duo/productDetails.aspx?productId=telcepprs7600&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gok_ner_236 -- 10 Mayıs 2014; 22:13:17 >

• Bu fiyata bu telefon pardon ama malik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖP O FİYATA 100 TL DAHA KOYUP 32 GB LG G2 ALİRİM BİZDEUYGUNDAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ekran , ve kamerası iyi olan bir ürün arıyorum bu dikkatimi çekti tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • _gok_ner_236 _ kullanıcısına yanıt
    1300 TL gibi fiyatlara G2 bulabilirsin hocam yada N9005 Note 3 onlara bakabilirsin
  • ben aldım prestigio 7600 gayet başarılı fena degil ,gündüzün kamera ve vide performansı çok güzel ,gece iyi degil ,fakat yazılımınan düzelecek ,13mp arka kamera ,ön kameraya gelince pek raslanmayan bişey 8 mp ön kamera gayette güzel ,1gb ram biraz düşük olabilir ama pek etkilenmez çünkü 4 çekirdekli corteks a7 turbo işlemci var üzerinde ,4gb hafıza var yeterli bulmayanlar hafıza kartı ile artırabilirler ,6 inç ıps hd ekran ,ses güzel tatmin edici müzik dinlerken takılan kulaklık ve ses ayarları çok yüksek ,oyunlarda herhangi bi sıkıntı donma falan yaşamadım bana göre gayet başarılı bi ürün çıkarmış firma bu ay için dede OTA da güncelleme yayınlanakmış boşuna markalara çok para vermeyin ,ben z1 kullandım ve geri verdim bunu aldım bu daha fazla hoşuma gitti 20 mp lik z1 kamerası bok gibi bu telefon daha güzel çekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery52

ÇÖP O FİYATA 100 TL DAHA KOYUP 32 GB LG G2 ALİRİM BİZDEUYGUNDAN

bana göre LG G2 alma sadece göz boyamadan bişey degil gerçekleri yansıtmıyor ,çektigin fotografı çok ışıltılı bi şekilde gösteriyor ,ekran çok parıltılı hep altatmaca ,bide bilgisayara at o resmi hüsran milleti böyle kandırıyorlar işte
  • Boşuna G2 ile karşılaştırmayın. G2 markalı bir ürün, kendini ispat etmiş bir ürün, cep telefonu dünyasına kendine has yenilikleriyle gelmiş bir ürün.

Bu ürünü Piranha Grande ve Dark Evo P6 ile karşılaştırma lazım.

Peki ürünün Dark Evo P6 veya Piranha Grande'den 2 kata yakın pahalı olmasını sağlayan şey nedir? Ben bulamadım.
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    millet kazık yemeyi seviyor ,mademki bu telefon 2000 tl ,illaki verip alıyorsun ,ve firmada bunu biliyor ,yani 3000 tl olsa yine alacan ,başka markalara yönelin göresiniz ne olacak baktı gördü malı rabet görmüyor satılmıyor fiyat düşürmek zorunda kalacak ,z1 bakın 2200 tl satılmıyor ne oldu şimdi 1300 tl ,millet mademki o fiyata alıyor firmada o fiyatı aşagıya çekmez ,diger telefon markalarının yapmak istedikleri ,bu gibi isim yapmış markaların biraz da olsa belini kırmak ,ufak defek bazı degişiklik ve göz boyayıp milleti üstüne çekmek çünkü ismi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.