Şimdi Ara

Pretec nasıl bir makine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, digital fotoğraf makineleri malumunuz o kadar bol ve çeşitli ki,almaya karar verdim fakat optik zoom 'u şöyle 10 filan olan bir makine arıyorum,makro çekimi de iyi olsun ve tabi çözünürlüğü gerçek değerini versin.Misal 3.1 olsun da ccd si de 3.1 olsun,yoksa haybeden yazıyorlarmış duyduğum kadarıyla,alet 5mp ama ccd 2.5,bu meyanda bir arkadaşımın aldığı 3.2 lik pretec diye bir makineyi gördüm o baya araştırıp almış.Nasıl bir makinedir,veya daha uygun (fiyatça da) hangi makineler var?Teşekkürler

• Pretec yerine fotoğrafçılık alanında çığır aşmış markaları tercih etmeni isterim. Nikon,Canon,Kodak,Olympus vb..
    Ayrıca aradığın kritere göre forumda arama yaparsan istediğin sonuça hemen ulaşabilirsin.
  • verecegin parayı cöpe at daha iyi.. hic olmazsa bilirsin eğer alırsan pişmanlık dahada üzer seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 13 Ağustos 2005, 0:23:36 >
  • uzak durulmasi gereken bir marka

alint arkadaşim fotoğraf makinasina ayirdığın YTL miktarini soylersen daha rahat yardimci oluruz
  • teşekkürler arkadaşlar,gecikmiş bi cevap olduğu için üzgünüm,tavsiyeni dinledim arkadaşım canon a520 aldım çook memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.