Şimdi Ara

Priest mi Mystic mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben genelde her oyunda support oynarım.Ama Tera ' da biraz takıldım.İzlediğim videolarda Mystic'in 1vs1 de çok iyi olduğunu gördüm.Fakat daha çok 15vs15 - 20vs20 girmek istiyorum o yüzden Mystic kötü olur diye düşündüm.Bir de Priest'in teleport skili var mı ? Hangisi daha çok etkili olur 15vs15 - 20vs20 de ?

• Ben mysticm ve çok da memnunum adamlar mystic olsun çamurdan olsun diyor oyunda ama priest için aynı şeyi söyleyemem
  • 15vs15 ve 20vs20 pvplerde Mystic'in attığı heal-mana toplarını toplamak zor olur diye düşündüm ben.
  • PVE de mystıc 5 para etmez durumda pvp için ise fena degil.

Priest pvp hemde pve için uygun.
  • Peki priest için hangi ırkı önerirsiniz ? İzlediğim videolarda High Elf ırkının yaygın olduğunu gördüm.
  • mystic tabiki pve ve pvp için. pve de çöp diyenler sağlam mystic görmemişlerdir
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 3 Mayıs 2014; 0:51:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynamasını bildikten sonra her dps'nin dediği gibi mystic tabi ki yediği o nerflere rağmen çoğu insan crit aurası için tercih ediyor healing sağlam yapabiliyorsan onlar seni pve dungeonlarının sonunda friend listine eklerler zaten. ayrıca pvp raidlerde priest zaten bulunabiliyor, 3v3 te ise bir takımda tek healer class olacağı için mystic en iyisi tek kötü yanı cs'deki düşük heal onun içinde CS'de sana özel sağlam bir takım olması lazım.
  • Priest teleport skili yok. Priest özellikle buffları çok etkili.
  • Peki bu 2 sınıfa hangi ırkları önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.