Şimdi Ara

Priest Pendant ve Priest, Rogue ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atilla drobu PP (Priest Pendant) adını gördüğümüz gibi Priest Pendant ama priestlerden çok rogueler kullanıyor. Neden Rogue Pendant değilde Priest Pendant bi düşüncesi olan veya bir bilgisi olan varmı ???

• oyunu yapanların köközlüğü olsagerek zaten şimdiye kadar pp takan priest görmedim aceba verdiği dex bonus sayesinde seri seri fail vermeden heal çekmesini falan mı sağlıyo ? öyleyse bile pek cazip değil
  • int verdiği için priest pendant denmiş.
  • bu oyunda int veren herşey priest itemi olarak geçiyor ama o int oyunda hiçbir işe yaramıyor. (mana veriyor ama sırf mana için takılmaz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

bu oyunda int veren herşey priest itemi olarak geçiyor ama o int oyunda hiçbir işe yaramıyor. (mana veriyor ama sırf mana için takılmaz)

sadece mana mı
    str 5 -
    dex 10 bonus
    mp 100
    int 10
    bunlarda bi rogue için küçümsenmeyecek şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwr

quote:

bu oyunda int veren herşey priest itemi olarak geçiyor ama o int oyunda hiçbir işe yaramıyor. (mana veriyor ama sırf mana için takılmaz)

sadece mana mı
    str 5 -
    dex 10 bonus
    mp 100
    int 10

priest için sadece mana veriyor diğerleri bi ise yaramaz

ama rogue için wp den sonra (bana göre) en iyi pendant

• quote:

Orjinalden alıntı: nwr

quote:

sadece mana mı
    str 5 -
    dex 10 bonus
    mp 100
    int 10

okumadanmı cvp veriyorsun. ben pp için konuşmadım bu oyunda İNT VEREN herşey priest itemi olarak geçiyor dedim. bu int (bak int için konuştum pp demiyorum) bi işe yaramıyor dedim. (mana veriyor ama sırf mana için takılmaz); bü cümlede ise intin ne işe yaradığını söyledim...

nasıl insansınız siz ya artık cümleler için videolu anlatımmı yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 29 Haziran 2008; 15:17:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Priestin 2 ana stat bonusunu barındırır, Int ve Str. Oyunun düz mantığına göre Priest'ler Int ve Str ye ihtiyaç duyarlar hiç HP vermezler ki zaten Hp ana statlarından değildir. Böylece oyunun düz mantığına göre Priest Pendant priestler için bir itemdir. Neden dex verir sorunsalına gelirsek;"efenim koyalım şu PP ye bir dex rogue pendant yapmak zorunda kalmayalım neden kasıyoruz zaten wp de takıyor fırlamalar" mantığıyla çıkmış olması muhtemel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Priestin 2 ana stat bonusunu barındırır, Int ve Str. Oyunun düz mantığına göre Priest'ler Int ve Str ye ihtiyaç duyarlar hiç HP vermezler ki zaten Hp ana statlarından değildir. Böylece oyunun düz mantığına göre Priest Pendant priestler için bir itemdir. Neden dex verir sorunsalına gelirsek;"efenim koyalım şu PP ye bir dex rogue pendant yapmak zorunda kalmayalım neden kasıyoruz zaten wp de takıyor fırlamalar" mantığıyla çıkmış olması muhtemel.

Bir mage olarak en sevdigim itemdir pp.Nedenine gelince Bunu ve extra olarak elf belt kullanan rogue nin dadına doyum olmuyor

• warior eerringleride priestler takıyor ama warior yazıyor. isimlere takılmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alqolikkk -- 29 Haziran 2008; 15:59:49 >
  • Atillayı kaç lvl asas kesebilir 59 lvl asasla dalsam bana napar :S pp nin piyasa değeri ne ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1trettin

Atillayı kaç lvl asas kesebilir 59 lvl asasla dalsam bana napar :S pp nin piyasa değeri ne ???

pp 3 gb felan ortalama da

ilk soru ne alaka 59 lvl asas oynamayı biliyosan keser
  • Bastard Swordda Var Onu Sadece P*ç lermi takıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: [eReN]

Bastard Swordda Var Onu Sadece P*ç lermi takıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.