Şimdi Ara

PRIEST SEÇIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 41lvl priest var nasil bi priest olsam karar veremedim rez buff heal? :( kafam karisik yardim edin ya

• onu 42 yapıver hemen sonra buff heal ol 960 buff acılmış olacak zaten intci ol tavsiye ederim 60 dan sorna veya 62-63ten sonra da rez heal olursun strci olursun...
  • şuan için buff/heal ol lvl kasarsın
    pk yapmaya karar verdiğin zaman str debuff/heal yada tanıdıkların varsa int debuff/heal ol çok ii iş yaparsın sen debuff atıcan prty kesicek
  • ya beyler debuff ne??
  • DEBUFF DİYE BİŞE YOK ALSINDA PARASİDE SKİLİNE DEBUFF DİYOLAR.PARASİDE DEMEK ZOR MU GELİYOR ANLAMIYORUM.REZZERLERİN 45 SKİLİDİR.ATTIĞI KİŞİNİN BUFFUNU SİLER VE DE %20 CANINI SİLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

DEBUFF DİYE BİŞE YOK ALSINDA PARASİDE SKİLİNE DEBUFF DİYOLAR.PARASİDE DEMEK ZOR MU GELİYOR ANLAMIYORUM.REZZERLERİN 45 SKİLİDİR.ATTIĞI KİŞİNİN BUFFUNU SİLER VE DE %20 CANINI SİLER.

DEBUFFUN ANLAMI PARASSİT DEĞİL SABIR YARABBİ DEBUFFUN ANLAMI ADAMLARIN HPSİNİ AZALTMAK DEFANSINI AZALTMAK NE BİLİM BUFFUNU SİLMEK GİBİ BİŞEY DEBUFF REZ SKİLL YANI
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuySmiley

quote:

DEBUFF DİYE BİŞE YOK ALSINDA PARASİDE SKİLİNE DEBUFF DİYOLAR.PARASİDE DEMEK ZOR MU GELİYOR ANLAMIYORUM.REZZERLERİN 45 SKİLİDİR.ATTIĞI KİŞİNİN BUFFUNU SİLER VE DE %20 CANINI SİLER.

DEBUFFUN ANLAMI PARASSİT DEĞİL SABIR YARABBİ DEBUFFUN ANLAMI ADAMLARIN HPSİNİ AZALTMAK DEFANSINI AZALTMAK NE BİLİM BUFFUNU SİLMEK GİBİ BİŞEY DEBUFF REZ SKİLL YANI

BEN SADECE PARASİDE DİYE BİLİYORDUM.SENİN DEDİĞİN GİBİ GENEL ANLAMDA DA OLABİLİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WARRIOR NICKLERİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha lvl in düşük.41 olmuşsun bence healler ol 45 te 1920 ile dts-deru-apos-troll partylerine düşersin.
    şaksen ben bufferim ama yanı ma bir healler daima isterim ve hemen alırlar.

54 lvl e kadar heallelr olarak kal derim 54 lvl de buff+healler olursun
  • buff heal ol 60 ta battle a dön
  • 62 de ınsanın kafası cok karısıyor
    300m para harcamısımdır bı oyle bı boyle

960 buf acılana kadar heal ol sanra buff devam et
  • bence 63 e kadar buffer ol 63 olunca 60. lvl rezzer 45.lvl healer şeklinde dağıt skilleri bide judgument aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

daha lvl in düşük.41 olmuşsun bence healler ol 45 te 1920 ile dts-deru-apos-troll partylerine düşersin.
    şaksen ben bufferim ama yanı ma bir healler daima isterim ve hemen alırlar.

54 lvl e kadar heallelr olarak kal derim 54 lvl de buff+healler olursun

dts ye healer mı???
  • str buffer ol tek başına lvl kasarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Phenomen-

Arkadaslar 41lvl priest var nasil bi priest olsam karar veremedim rez buff heal? :( kafam karisik yardim edin ya

ben yıllardır priestle oynayan biri olarak sana söyliyeyim bi kere 60a kadar bufferdan gerisi yalan belki heal+rezz de olabilir ama harpy e giremezsn aposa da pek almazlar anca dandik troll partileri falan b yüzden buffer ol ve level 42 olduunda 960 buff ı aç sonra 960 heal açılana kadar alayını heal a bas 960 heal açılınca 54e kadar hep buff a ver sonra skiller eşitlencek yine 1'er 1er gtcen dielm 60 oldn ve intcisin diosan ben 70e kadar kascam buffer devam etcen diosan ben para yapcam bisürü heal+rezz olcan dersenki dm yapcam veya stone of life ile para kascam rezz+heal olcan ama rezzer olmanın kötü bi yanı dielm clandasın çok sıkı bi partidesin adam dio yattım gel kaldır gelemem demen gbi bişi söz konusu değil gidiceksin böle bi yanı var fedağkar olman lazım yani ama benm tercihim beleşçilikten yana olan buffer ama str ol neden mi? dielim czdesn int bufferlar sürekli townda oturur adam ölünce buff verir tabi sıkılıo insan str buffer olduunda bass buffını al swni bas kitabı bas str30u haydaa sende git pk ya ayrıca eer buffer olursan 61.levelde 2skili de heal a ver heal puanı 44 olucak 62.levelde 1 heal 1 buff ver böylece 1920 heal açmş olursun 63levelde judgement ver ve buff ver sonra gerisi buff ve heal umarım yardımcı olabilmişimdir 1920 heal cz troll partilerine girebilmen içn şart hatta 1920 heal açtıktan sonra buff + rezz verip rezz i 3 e kadar verip malice te açabilirsin bu da farklı bi alternatif

• Orjinalden alıntı: midnattsol

Orjinalden alıntı: -Phenomen-

Arkadaslar 41lvl priest var nasil bi priest olsam karar veremedim rez buff heal? :( kafam karisik yardim edin ya

ben yıllardır priestle oynayan biri olarak sana söyliyeyim bi kere 60a kadar bufferdan gerisi yalan belki heal+rezz de olabilir ama harpy e giremezsn aposa da pek almazlar anca dandik troll partileri falan b yüzden buffer ol ve level 42 olduunda 960 buff ı aç sonra 960 heal açılana kadar alayını heal a bas 960 heal açılınca 54e kadar hep buff a ver sonra skiller eşitlencek yine 1'er 1er gtcen dielm 60 oldn ve intcisin diosan ben 70e kadar kascam buffer devam etcen diosan ben para yapcam bisürü heal+rezz olcan dersenki dm yapcam veya stone of life ile para kascam rezz+heal olcan ama rezzer olmanın kötü bi yanı dielm clandasın çok sıkı bi partidesin adam dio yattım gel kaldır gelemem demen gbi bişi söz konusu değil gidiceksin böle bi yanı var fedağkar olman lazım yani ama benm tercihim beleşçilikten yana olan buffer ama str ol neden mi? dielim czdesn int bufferlar sürekli townda oturur adam ölünce buff verir tabi sıkılıo insan str buffer olduunda bass buffını al swni bas kitabı bas str30u haydaa sende git pk ya ayrıca eer buffer olursan 61.levelde 2skili de heal a ver heal puanı 44 olucak 62.levelde 1 heal 1 buff ver böylece 1920 heal açmş olursun 63levelde judgement ver ve buff ver sonra gerisi buff ve heal umarım yardımcı olabilmişimdir 1920 heal cz troll partilerine girebilmen içn şart hatta 1920 heal açtıktan sonra buff + rezz verip rezz i 3 e kadar verip malice te açabilirsin bu da farklı bi alternatif

• quote:

quote:

quote:

BEN SADECE PARASİDE DİYE BİLİYORDUM.SENİN DEDİĞİN GİBİ GENEL ANLAMDA DA OLABİLİR.

de buff ac buff atack ını azaltma gibi holy skili anaskili oLan kişiye denir

• quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

quote:

quote:

quote:

de buff ac buff atack ını azaltma gibi holy skili anaskili oLan kişiye denir

Aslına bakılırsa Anıl haklı beyler..Debuff-->parasite,Deac(biraz garip gelebilir ama böyle olmalı)-->Torment yada malıce,DeAtack-->Massive,subside

Yani sonuc olarak debuff aslında parasite için kullanılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 28 Haziran 2006; 9:57:06 >

• tabii ki de parasite için pk da ama dm keserken slow malice parasite at yetmez işte massive de atman lazım yoksa adam 2kere ardarda vuruş yaparsa(dm) adam yatar bu yüzden 60 hatta 63 öncesi debuffer olmanın bi manası yok bence judg ve 1920 heal şart tabi judg str isen ama benm tavsiyem debufferlar için intçi olmalarıdır çünkü debuffer ölmemesi gereken bir karakter oyunda defansını ve canını her zaman yüksek tutmalıdır bunun için en düşük shell +6 set ve +9 ve üstü health takılar gerekli ayrıca bi ekleme yapmak istiyorum eğer str priest olacaksanız takılarınız hep str 9 ve üstü olsn fakat giysilerinizin 1 seti health 15 bi seti de str 12 veya 15 olsun health 15leri pk yaparken str kıyafetleri de işte dts falan dönerken kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.