Şimdi Ara

Prima Bebek Bezi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çoğu yere toptan prima bebek bezi veriyoruz. Aynı şekilde siz değerli donanımhaber kullanıcılarına da uygun fiyattan bez gönderimini sağlayabiliriz. Ödemeler arzu ederseniz sanalpazar üzerinden ilan açılıp olabilir komisyonu öderseniz havale-eft seçeneğini kullanırsanız aynı tutardan gönderimini sağlayabiliriz. Vereceğimiz fiyatlar piyasanın altında olacaktır.
    Sürat kargo ile anlaşmamız mevcuttur uygun fiyatlı gönderimini sağlayacağız alıcı öder şeklinde. İstediğiniz üründe kaç adet alacağınızı söylerseniz kargo fiyatını hesap edebiliriz. Ortalama 3 paket alan kullanıcılarımız 8 lira civarı bir kargo ücreti ödeyecektir ürününe göre. Ürünler adınıza fatura kesilip Zonguldak'tan gönderilecektir. Saat 13,00e kadar geçilen siparişlerde aynı gün kargolanacaktır. Günün yoğunluğuna göre 16:00ya kadar da aynı gün kargo yapabiliriz. En kötü ihtimali söyledim. Ödeme için banka bilgileri denizbank, garanti ve iş bankasıdır. Ofis numaramız 0372 666 00 99 Sultan Hanımla irtibata geçebilirsiniz. Hesap bilgileri için özelden mesaj atabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır.

Prima Aktif bebek kategorisindeki ürünler

28TL'dir.

-----------------------------------------------------------------------------

Prima Dev Eko Paketleri 38TL'dir.

-------------------------------------------------------------------------------

Prima Premium Care İkiz Paketler 26TL'dir.

------------------------------------------------------------------------------------

Prima Kuru Hesaplı Paketleri 23TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverQuesT -- 7 Mart 2015; 12:11:49 >

• Hocam ilanına ket vurmak istemem ama sen piyasada ki Prima bebek bezlerini bi araştır bence. En azından google yaz ara tuşuna bas. Sonra ilanına buradaki fırsatçı insanlar ne tepki verir bir fikrin olur
    Hayırlı satışlar
  • Boşa emek edip yazmışsınız buradan ekmek çıkmaz size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok mağazalarında 4 numara 40 lı bez (aktif bebek pampers) 19.90 tl ve sürekli satışta. Ort. 0.50 tlye geliyor.fiyatlarınızda sıcak nitelikte birşey yok.birde üzerine kargo oduycez😃

• Sanalpazardan 35 tlye aylık paket indirimlerle alabiliyorken sıcak değil malesef

• Bu fiyatlara bez heryerde var zaten. Biraz daha indirim yapmanız gerekli.
  • prima mega nın toptan fiyatı zaten 23.50 şu an. nasıl toptana veriyorsunuz o fiyata merak ettim :)
  • Buz gibi adı kampanya

• Premium care ebebek.com da 24.00 tl ye satıldı. Çek vb kullanarak daha ucuza alınabilirdi. Bu nedenle fiyatlarınız piyasaya göre cazip değil.

• ben de migrosun gecen seneki kampanyası sandım...
  • fiyatları tam bilemiyorum şimdi ama, çıkıp da adam gibi "biz şu firmayız, şunları satıyoruz, foruma özel indirim yaptık, kodu da şudur" demenizi takdir ediyorum.

alıcı kılığında rol kesip milleti enayi yerine koyan firmalar etik konusunda ders almalılar.
  • Hızlıal.com un kampanyası ve 25tl çek ile ( Kampanya dahilinde hediye edilen ıslak mendil fiyatları düşülmüştür. Ayrıca çek ücreti olarak 5tl eklenmiştir.) Ücretsiz kargo ile Prima premium care adet fiyatı olarak;

2 numara 0.372tl x 54 dersek Mesela 54lü 2 numara bezin paketi 20tl ye geliyor.
    3 numara 0.4652
    4 numara 0.5234
    5 numara 0.72

Pek sıcaklık bişey göremedim.
  • dev makside 108 tanemi var?

• Puandı, BKM expressti uğraşmak istemeyen Ankaralılar için; Prima Aktif Bebek Dev Ekonomi paketleri (5 numara 54'lü) Ankara Gimsa marketlerde 35,50 TL.

Sana hayırlı satışlar hocam da bunun neresi kampanya allaşkına. Paket başına ortalama 3 TL de kargo ödeyeceğiz. Gelecek bize 41'e... (Dev Eko için konuşuyorum, diğer paketleri bilmem)
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=55392272

• metro da aynısı 24.14
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.