Şimdi Ara

Prime Plus Petrol Ofisi Kampanyası 30 TL bedava yakıt veriyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prime Plus Petrol Ofisi Kampanyası 30 TL bedava yakıt veriyor!!!

Kampanya Şartları:

AYRICALIK DETAYLARI

Türk Telekom Prime Plus Petrol Ofisi Kampanyası'ndan 27.12.2019 – 31.03.2020 tarihleri arasında Türk Telekom Prime Plus mobil hat sahipleri ve evde internet hat sahipleri yararlanabilir.

Türk Telekom Prime Plus mobil hat ve evde internet hat sahipleri ayrıcalıktan yararlanmak için PRIMEPLUS PO boşluk TCKN yazıp 6262'ye göndererek veya Prime Mobil Uygulaması üzerinden kampanyaya başvurabilirler. Kampanyaya katılmak için gelen kod ile
    Petrol Ofisi
    Kazandıran Akaryakıt Kampanyalaları | Petrol Ofisi
    https://www.petrolofisi.com.tr/kampanyalar/prime-plus-petrol-ofisi-kampanyasi
    adresinden bulunan özel kampanya katılım sayfasından kayıt olmaları gerekmektedir. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimiz kampanyaya katılım hakkı kazanacaktır.

Kazanılan 30 TL, kampanya internet sitesinde girilecek cep telefonu numarasına veya katılımcının belirteceği Positivecard'ına yüklenecektir. Her cep telefonu yalnızca tek bir hesapta kullanılabilir ve değiştirilemez.

Kampanyadan kazanılan 30 TL (3.000 Positive Puanı ) yakıt hediyesi sadece Posditive Card anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarındaki yakıt (akaryakıt ve otogaz) yakıt alımlarında kullanılabilir. Nakit olarak talep edilemez. Market ve Madeniyağ alımlarında kullanılamaz

Kazanılan yakıt puanlar kayıt esnasında belirlenen Positive Card'a veya belirtilen GSM nuamrasına anında yüklenir..
    Her katılımcı kampanyadan 1 kere yararlanabilir. Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır.

Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 40,75 kuruş, Vodafone müşterileri için 40 kuruş, Turkcell müşterileri için 80 kuruş olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

Kampanya hesabı oluşturan herkes bu koşulları kabul edilmiş sayılacaktır.

Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Türk Telekom Prime ve Petrol Ofisi tarafından kampanya amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar.

Petrol Ofisi A.Ş. ve TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. , TTNET A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını değiştirme, duraklatma veya sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kampanya detaylı bilgi için 0800 211 0229, 0555 675 5555 Petrol Ofisi Müşteri veya 444 4 375 no'lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Kimler Prime Plus’lı olabilir?

- Hem evde internet, hem mobil hattı Prime olan
    - Evde internet, Mobil, Tivibu ve Ev telefonu sahibi olup evde internette veya mobilde hattı Prime olan
    - Mobilde Prime Eksper 25GB, Ekstra 20GB ve Ekstra 25GB tarifesinde olan
    - Evde internette 35-50-100 Mbps Fullimitsiz paketlerde bulunan

Bireysel müşterilerimiz Prime Plus ayrıcalıklarından faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ika -- 2 Ocak 2020; 23:36:58 >

• Kampanyadan yararlanamamaktasiniz. Abonelik islem ve tanimlamalariniz icin 444 1 444'u arayabilir veya Turk Telekom ofis ya da bayimizi ziyaret edebilirsiniz. B001

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime uyesiyim bu prime plus yeni cikmis nasil uye olacagiz onu bulamadim ? Bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Kampanyadan yararlanamamaktasiniz. Abonelik islem ve tanimlamalariniz icin 444 1 444'u arayabilir veya Turk Telekom ofis ya da bayimizi ziyaret edebilirsiniz. B001
    Evde İnternet abonesiyim banada aynı mesaj geldi. Türktelekom bunlardan kime bir hayır geldiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurumsal olması gerekiyormuş, biz bireyseliz . O sebeptenmiş

• www.turktelekomprime.com
    Prime Plus
    https://www.turktelekomprime.com/plus

Buradaki şartları da ekleyiniz. Boşuna insanlar uğraşmasın.

Prime plus biraz farklı.

• Kampanyadan her müşteri 2 kere faydalanabilir olmuş arkadaşlar. 2. kez aldım ben bugün.

bilgilerinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan, prime'ın plus'ını çıkarnışlar, yarın bunun mega'sını, öbür gün mega'nın ultra'sını çıkarırlar. Maksat olabildiğince az aboneyi kampanyalardan faydalandırmak.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    ben de bir defa aldım ikinci defa almaya calistigimda aynı kodu veriyor hocam aynı ay içerisinde bir kod mu veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanaslan1983 K kullanıcısına yanıt
    İnanın bilmiyorum, ben farklı aylarda aldım. Ben ilk aldığımda 1 kereydi sonradan 2ye çıkarmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.