Şimdi Ara

primera debriyaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nissan primera 99 model special edition 100hp aracımın orjinal debriyaj kiti nedir acaba?
    piyasada Valeo(220ytl) ve Luk(270ytl) diye iki marka var.servis ise 500ytlye hallederiz diyor ve markasını sorunca orjinal diyor.
    arada çok fazla uçurum var değişmesi gerekiyor ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacargan -- 30 Nisan 2008; 1:06:22 >

• ben sordugumda parcaci icinden luk(lucas) cikiyor demisti valeo icin 150-160 lucas icin 250 demisti fiyat olaraktabii bunu dediginde euro 1.75 ti hala ben olsam lucas alirdim ozel bir sebebi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerten -- 30 Nisan 2008; 1:14:04 >
  • debriyaj önemli serviste yaptır malısın
    fran balataları deskler kayışlar ampüller
    hep serviste yapılmalı sonra başın ağırır
    debrajda titreme vs yaşamamn için service
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

debriyaj önemli serviste yaptır malısın
    fran balataları deskler kayışlar ampüller
    hep serviste yapılmalı sonra başın ağırır
    debrajda titreme vs yaşamamn için service

arkadaşım son kelimene biraz kızdım... yaşamın için service yani sanki piayasadaki.ustLar arabayı saLLa baştan aL parayı şeklinde yapıyor ve sonun da yaşamınLa oynuyorLar gibi oLmuş...yanLış düşünyorsunuz...bak bende piayasada bi tamirciyim böLe konuşarak oLmuyor...tmm hakLısın piyasada dedin gibi kasap ustaLarda var...ama lütfen genLe konuşmayaLım..ÇÜNKÜ PİYASADA NE USTLAR VAR SERVİSTEKİ USTAYA 1000 BASAR..!!!

• Bencede servis disinda yaptirmayin. Tamirci arkadas alinmasin ama sanayide eger araba hareket ediyorsa birseyi yoktur mantigi var tanidik ustada bile.
    Bizim palionun debriyaji sanayide degismis, dikkat ediyorum tum diger paliolar 3000devide 100km yaparken bu arkadaş 3400devirde 100km ile gidyor. Farki dusunun uzun yolda.
    Geri viteste ilk hareket ederken gelen ugultuda cabası. Neymis ucuza yapilmis...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.