Şimdi Ara

Prince of Persia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunun genel konusunu bi kaç yerden okudum fakat oyunun bazı videolarını ve konularını anlamdım soracam izninizle

warrior within
    1)maske olayını tam anlamadım maskeyi taktıktan sonra "the mask gave me secon chance" dio maske bana 2. bi şans verdi dio peki maskeyi takmadan önce ölüceykmiydi cünkü geriye gidip dahakaya prensi kurban ediyoruz
    the two thrones
    1)oyunun başlangıç videosundaki kafası kapalı adam kim eğer dark prince se dark prince prenses ölünce oluşan büyüden olmuyomuydu eğer vezir se vezirde sands of time da ölmemişmiydi nası tekrar geldi
    2)farah bizi neden başlarda tanımıyor ilk karşılaşmalarda farah faln diince adımı nerden biliosun sen kimsin faln diince prince bahaneler uyduruo o duvar iterek prensesi karşıya geçirmedede 7yıl cok sey deiştirmiş dio farahta ne 7 yılı neden bahsediyorsun faln dio

• quote:

Orjinalden alıntı: smeagolaa

2)farah bizi neden başlarda tanımıyor ilk karşılaşmalarda farah faln diince adımı nerden biliosun sen kimsin faln diince prince bahaneler uyduruo o duvar iterek prensesi karşıya geçirmedede 7yıl cok sey deiştirmiş dio farahta ne 7 yılı neden bahsediyorsun faln dio
    Prince The Sands of Time'ın sonunda oyunda yaşanan tüm olayları geriye almıştı. Yani The Sands of Time'daki olayların hiçbiri gerçekleşmemiş oldu, bu olaylara Farah'ın Prince ile karşılaşması da dahil. Bu nedenle Farah Prince'i The Two Thrones'da tanımıyor.
    quote:

1)maske olayını tam anlamadım maskeyi taktıktan sonra "the mask gave me secon chance" dio maske bana 2. bi şans verdi dio peki maskeyi takmadan önce ölüceykmiydi cünkü geriye gidip dahakaya prensi kurban ediyoruz
    Prince'in The Sands of Time'ın sonunda oyunda yaşanan tüm olayları geriye alması zamanda bir çatlak oluşturmuş ve bu çatlak zamanın koruyucusu Dahaka'nın oluşmasına sebebiyet vermişti. Dahaka'nın bir amacı vardı; Prince'i öldürmek. Ve Prince The Sands of Time'daki kumların yaratılmasını engelleyerek ölmekten kurtulabilirdi. Prince Kaileena'yı taht odasında öldürdükten sonra kumlar yaratılmış ve Prince amacına ulaşamamıştı. Bu nedenle çaresizce ölmeyi bekliyordu. Ama mezarlıkta maskenin kumların yaratılmasını engellemek için ikinci bir şans verebileceğini öğrenince maskeyi takmak için yola koyuldu.

• cevapların için cok teşekkür ederim saol

ben sands of time i oynamadım ondan tam bilmıodum peki o durumda vezir demi ölmedi yoksa veziri sands of time da herşeyi geri alınca mı öldürüoruz öleyse two thrones da nası bi daha ortaya cıktı bi de o videodaki başı kapalı adam kim ?
  • Bravo walla, hatırlayabildin... Ben bitirdikten sonra herşeyi unuttum... Hatırlatman iyi oldu...
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Prince The Sands of Time'ın sonunda oyunda yaşanan tüm olayları geriye almıştı. Yani The Sands of Time'daki olayların hiçbiri gerçekleşmemiş oldu, bu olaylara Farah'ın Prince ile karşılaşması da dahil. Bu nedenle Farah Prince'i The Two Thrones'da tanımıyor.
    quote:

Prince'in The Sands of Time'ın sonunda oyunda yaşanan tüm olayları geriye alması zamanda bir çatlak oluşturmuş ve bu çatlak zamanın koruyucusu Dahaka'nın oluşmasına sebebiyet vermişti. Dahaka'nın bir amacı vardı; Prince'i öldürmek. Ve Prince The Sands of Time'daki kumların yaratılmasını engelleyerek ölmekten kurtulabilirdi. Prince Kaileena'yı taht odasında öldürdükten sonra kumlar yaratılmış ve Prince amacına ulaşamamıştı. Bu nedenle çaresizce ölmeyi bekliyordu. Ama mezarlıkta maskenin kumların yaratılmasını engellemek için ikinci bir şans verebileceğini öğrenince maskeyi takmak için yola koyuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 27 Şubat 2007; 21:07:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.