Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga farketmiyo zaten adamın gözlerini hançerle oyuyosun 2 kılıca gerek yok onun için kasma yani kılıc alacam diye
  • Gerçekten çok süper bi oyun, şimdi atlıyla koşturuyoz
  • arkadaşlar bu canavarı öldürrmenin püf noktası ne ?

• BOSS #1: KLOMPA

1. Aşama:

Bu dev yaratığı saldırarak öldürmemiz imkansız. İlk olarak onu kör etmeliyiz. Arenayı incelerseniz kenarda tırmanılabilecek noktalar olduğunu göreceksiniz. Izgaraya tutunun, sağa atlayın balkona ulaşıp, tekrar ızgaraya ve yukarıdaki tahta platforma ulaşın. Tahta platformun ucuna geldiğinizde devin üzerine atlamayın, “E” tuşuna basın. Havada tam doğru zamanda tuşa basarsanız ilk vuruşu yapacaksınız. Hemen akabinde iki kere daha doğru zamanda tuşa basmanız halinde bir gözünü kör edeceksiniz.

Şimdi yine aynı şekilde ikinci gözünü kör edeceğiz, ancak bu sefer aynı tahta platforma değil biraz daha yan tarafta bulunan diğer platforma çıkacağız. Kalastan balkona, balkondan ızgaraya ve ızgaradan da yeni tahta platforma çıkın. Yine platformun sonuna gelin ve “E” tuşuna basıp deve atlayın. Üç defa doğru zamanda tuşa basarsak dev tamamıyla kör oluyor.

2. Aşama:

Bu sefer işimiz biraz daha basit. Dev artık kör oldu ve rasgele kılıcını savuruyor. Etrafından dolaşıp arkasına geçin. Tüm gücünüzle ayağına arkadan saldırın. Gücü iyice azaldığında, vurmakta olduğunuz ayağını kaldıracak. Hemen diğer ayağına vurun ve diz çökmesini sağlayın. Şimdi üzerine atlayacak ve üç kere tuşa doğru zamanda basmanız halinde devi alt edeceksiniz.

Arkadaşım sana açıklama merlininkazani .com dan alıntı
    bende çok uğraşmıştım ama herşey zamanlama hançer parlayınca bas , benim gibi koluna düşünce panik yapma orada da hançerin parlamasını bekle

• regadu seni kınıyorum abi yuz defa yazdık hala utanmadan sıkılmadan gelmiş arsızlıgınla yine sormussun yaa.marduk arkadasımda sıkılmadan vermiş sana nasıl olacaganı belki butun sayfalarda yazılmıstır o boss un çözumu hiç arastırmıyosunuzki hemen hazırcılık beleşcilik hesabı soruyosunuz ban yanikaliteli uye olun biraz

• kaliteli üyelik mi? çok zor bişey istiyosun dostum.post almak için okumadan her topice +1 koyan bi sürrü üye var bu sitede 1 senedir burdayım.sözüm meclisten dışarı ama sende arama özelliğini kullansaydın kardeşim forumun.bu boss için ayrı topic bile açıldı üstteki üst konuya inat ben daha ne diyeyim ismini de sölim "PoP t2t 1.boss sorunsalı"
  • yok abi sırf post sayısı zaten adamlar bilgi almak için deil post sayısını artırmak için giriyoalr sırf bunun içinde bir ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

regadu seni kınıyorum abi yuz defa yazdık hala utanmadan sıkılmadan gelmiş arsızlıgınla yine sormussun yaa.marduk arkadasımda sıkılmadan vermiş sana nasıl olacaganı belki butun sayfalarda yazılmıstır o boss un çözumu hiç arastırmıyosunuzki hemen hazırcılık beleşcilik hesabı soruyosunuz ban yanikaliteli uye olun biraz

ney ya biz bir adamı kınarken siz yapmayın diyorsunuz ama biz yanlış bir şey yapınca aynısını szi bize kızıyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: marduk

BOSS #1: KLOMPA

1. Aşama:

Bu dev yaratığı saldırarak öldürmemiz imkansız. İlk olarak onu kör etmeliyiz. Arenayı incelerseniz kenarda tırmanılabilecek noktalar olduğunu göreceksiniz. Izgaraya tutunun, sağa atlayın balkona ulaşıp, tekrar ızgaraya ve yukarıdaki tahta platforma ulaşın. Tahta platformun ucuna geldiğinizde devin üzerine atlamayın, �E� tuşuna basın. Havada tam doğru zamanda tuşa basarsanız ilk vuruşu yapacaksınız. Hemen akabinde iki kere daha doğru zamanda tuşa basmanız halinde bir gözünü kör edeceksiniz.

Şimdi yine aynı şekilde ikinci gözünü kör edeceğiz, ancak bu sefer aynı tahta platforma değil biraz daha yan tarafta bulunan diğer platforma çıkacağız. Kalastan balkona, balkondan ızgaraya ve ızgaradan da yeni tahta platforma çıkın. Yine platformun sonuna gelin ve �E� tuşuna basıp deve atlayın. Üç defa doğru zamanda tuşa basarsak dev tamamıyla kör oluyor.

2. Aşama:

Bu sefer işimiz biraz daha basit. Dev artık kör oldu ve rasgele kılıcını savuruyor. Etrafından dolaşıp arkasına geçin. Tüm gücünüzle ayağına arkadan saldırın. Gücü iyice azaldığında, vurmakta olduğunuz ayağını kaldıracak. Hemen diğer ayağına vurun ve diz çökmesini sağlayın. Şimdi üzerine atlayacak ve üç kere tuşa doğru zamanda basmanız halinde devi alt edeceksiniz.

Arkadaşım sana açıklama merlininkazani .com dan alıntı
    bende çok uğraşmıştım ama herşey zamanlama hançer parlayınca bas , benim gibi koluna düşünce panik yapma orada da hançerin parlamasını bekle

tamam arkadaş söylediğin için çoooooooook teşekürler orasını geçtim

• Tamam kavga etmeyin yaw bi oyun için herkes oynucak
  • ben şimdi şööle bişey düşündüm.bu geçemeyen arkadaşlar demekki buraya kadar geldikleri halde speedkill olayını çözememişler.bu da demekki oyun boyunca dooru dürüst speedkill yapmamışlar.haluki oyunun heryerinde speedkill var.çk zevkli ve oyunun altyapısını oluşturuyor.oraları speedkill yapmadan geçmek de mümkün ama ben şahsen yapamadım mı baştan oynuyorum yani.çünkü doğrusu budur.

çünkü o speedkilleri yapabilmek için doğru yerlere geçmeye çalışıosun.atlayacaın kişileri doğru pozisyonlarda olmasını bekliosun.sonra da zamanlama yeteneğini kullanarak speedkil yapiosun.bazen 3 kişiye birden.bu oyunun altyapısı.vazgeçilmezi.yani atlayop heryerde harala gürele dövüşüosanızda bu koca yaratığa geldiğinizde bööle sorarsınız işte ya abi naapcam atladık tan sonra ne yapacaımı bulamıyorum diye.

bence baştan oynayın.herşeyi takip edin .doğrusunu yapmaya çalışın.çünkü oyundaki en önemli şey speedkiller.prince nizin karizması büyüyor gözünüzde.oyundan aldığınız zev artıyor.helebazı speedkillerde bi hareketler var offf.bilmeyenlere hala rambo gibi zamanlamayla uğraşmadan harala gürele dalanlara söölüyorum.bazı yerler var.direk aşağı atlamay yerine duvarlardan felan bööle doğru pozisyona gidip çaktırmadan speedkille 2 kişiyi birden öldürüp (ki burda bu yaratıkta yapmaız gerek şey 6 kere yapiosunuz.sonra sessizce 3.kişinin arkasından yaklaşıp bi speedkil daya yapıyosunuz.ve herkes temiz.bence bu oyunu bööle oynamak lazım

• iyide kardeş onu diyen arkadasa biz 3 kez uyarı yaptık ayrı kişiler tarafından bunu bırak sottan başla sende direk gitmişsin ezmişsin zaten ben seni takip ediyorum kaçtır boş boş mesajlar yolluyosun en sonunda kızdım yani bide o boss un çözumunu her sayfaya yazdık hatta bu 16. sayfada 3 kere yazıldı çözumu yuh diyorum yani şmd sorarım arkadaslara sence sen bu yazıyı post sayını artırmak için diilde(laf olsun torba dolsun) ögrenmek içinmi attın?
  • bana mı diyorsun anlamadım
  • yok hocam regaduya söyledim ustune alınma sen bendensin
  • eyvalah.şimdi bi yer oynadım.oha dedim.önce pzoisyonuna gidip zincirden aşağıya sarkıyorsun.3 kişi var aşağıda.herkes arkasını dönünce zincirin altındakine uçup speedkill yapıosun.bu adam hele 2-3 kere deil 6 kere tutturman gerekiyo zamanını anca ölüyor.bööle firavun benzeri tipler.ondan sonra öbür yardım çağırabilecek olan herif arkasını dönmeden hemen gizleniosun.bi kurunun üstüne çıkıyorsun.q ya basıp ilerdeki adamı görüyorsun.yukarda biri daha varmış yani.arkasını dönünce duvarda koşup zıplatma tahtasından zıplıosun diğer tahtaya.o tahtaya gelince de space yerine e ye basıp yukardaki adama speedkill yapıosun.yardım çağıran herifler de 5 kere zamanını tutturman gerekiyo.ayrıca çk dengesiz.yapması zor.onu da yaptıktan sonra.aşağıdaki adamlara gelior sıra.yine ordan başka bi zincire gidip pozisyon alıp aşağıdaki yardım çağırabilen herif yine arkasını dönünce zincirin altındaki herife speedkill.yine firavun benzeri heriflerden.sonra öbürü arkasını dönmeden sinsice gidip son olarak da onu haklıosun speedkill ile.screenshot koyacağım.

ben bööle kombine bişey görmedim.
    inanılmaz yapmışlar ya.WW de bitektek bu stratejik saldırılar eksikti tam oturmuş oyuna.

onu diyorum yani.sen orda bu taktiği izlemek yerine aşağıya atlayıp harala gürele dövüşüosan bence bu oyunu oynama.başka bişey oyna.

• abi soulitude sen bu oyunun anlamıssın ciddi bi fansın tebrik ediyorum seni aramıza hoşgeldin
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 13 Ocak 2006 21:36:24 >
  • 1

• 2

• 3 ilk adamı sessizce haklıyoruz burda.öbür adam arkasını dönünce

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.