Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğerine aynı yeden yapmıcaksın.belkide hatan budur.öbür platforma çıkacaksın.

bu arada sands of time ın mp3 sountectleri şu anda bilgisayarıma inmekte.pm atarsanız bi şekilde yollarım.haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

diğerine aynı yeden yapmıcaksın.belkide hatan budur.öbür platforma çıkacaksın.

bu arada sands of time ın mp3 sountectleri şu anda bilgisayarıma inmekte.pm atarsanız bi şekilde yollarım.haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok öteki taraftan yapıyordum da olmuyordu. biraz önce denedim ve gayet basit bir şekilde oldu

neyse sonuçta geçtim orayı.
  • karıştırmışsındır yaa.takma kafana .müzikler indiiiiii.yokmu isteyen.:P
  • aaakadaşlar ben hani biz sadece İNSANKEN karşımıza ilk defa köpekler çıktığında o köpekleri öldürüyoz.Ondan sonra silindir şeklindeki duvarlardan yürüyerek çubukları tutuyoz(Üstünde dönülenler).Oradan mekanizmaya kılıcı batırıp indiriyoz.Sonra yerdeki yer yukarı kalkıyor oradan yine silindirde yürüyerek tahta betonlu biyere geliyoruz.Yukarıda gitmemiz gereken yer var oraya gidemiyoruz duvarda yürüyerek ben de yine silindir duvarda yürüyerek oradaki çubuğa tutunuyom oradan yandaki kırılıp dökülmüş duvara atlıyom tutunuyom ve orada kalıyom
    plss yardımm!!!! ne olur

• screenshot koy.bööle çk zor hatırlamam.onlarca yer var bööle.farahın geldii yer de buna benzio mesala.ss koy o zman hatırlarım
  • beyler bende oynadım oyunu arena var yaw coooook zor yaw siirimi bozuyooooobilen varsa lutfennnnnama 8 aralıkta pc ye gelir diolar

Prince Of Persia: The Two Thrones
  • beyler hep aynı yaratıklar var boynuzluyaw bıktımmm yeter artık amaaaa arenayı gecmek istiosanıs ızgaralara tutunup yukarıdaki platformdan herifin ustune atlıcanıs "L" ye basıılı tutup ekran kararınca saplıcaksınıs.2 kere zamanında basın 1 gozunu kor etcenis sonrada karsıkı platformdan ustune atlayıp "L"ye basıp 3 kere zamanında basın 2. gozu kor olcak bu sefer işinis daha kolay bosa kılıcını sallıcaksiz arkasına gecip ayaklarına calıscaksınıs.sonrada evde hoplayın zıplayın

• ulan hep aynı yaratıın çözümüsoruluyo yav.yuakrda anlattım daha

bu arada bu kadar güzel olunurmu yav:P

• yuh yani.kim yaratmış abi bu karakteri.hayalimdeki hatunu çizmişler resmen.

farah

• quote:

Orjinalden alıntı: n_joy

beyler hep aynı yaratıklar var boynuzluyaw bıktımmm yeter artık amaaaa arenayı gecmek istiosanıs ızgaralara tutunup yukarıdaki platformdan herifin ustune atlıcanıs "L" ye basıılı tutup ekran kararınca saplıcaksınıs.2 kere zamanında basın 1 gozunu kor etcenis sonrada karsıkı platformdan ustune atlayıp "L"ye basıp 3 kere zamanında basın 2. gozu kor olcak bu sefer işinis daha kolay bosa kılıcını sallıcaksiz arkasına gecip ayaklarına calıscaksınıs.sonrada evde hoplayın zıplayın

dur daha ne yaratıklar gelcek.sanırımilerlememişsin henüz

• oyunu daha almadım.kaç cd.?bir de almaya değermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FahrenheiT

oyunu daha almadım.kaç cd.?bir de almaya değermi

niye bu kadar boş konuşuo bu insanlar anlamadım.18 sayfa dır oyundan konuşuoz hala bakıp değer mi değmezmi anlamadın mı.anlamadıysan eğer halaa alma bence sana müstahak deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 14 Ocak 2006 15:52:14 >
  • çk mu kaba konuştum.kusra bakma!
  • quote:

screenshot koy.bööle çk zor hatırlamam.onlarca yer var bööle.farahın geldii yer de buna benzio mesala.ss koy o zman hatırlarım

yaw kardeşim screenshot koymaya çalışıyom olmuyo sen beni ne sandın beee
  • yaa resim olarak almak için ben hep alt+print screen i kullanırım ama nedense bu oyunda onu yapamıyorum bilmem anlatabildimm mi????
  • oyun içinde print screen e bas
    resim oyunun kurulu olduğu klasörde.paint e girmene gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabloII

oyun içinde print screen e bas
    resim oyunun kurulu olduğu klasörde.paint e girmene gerek yok.

şimdi hatırladım sağol kardeş .... şimdi pls yardımm

• yanlış tarafa bakıyorsun.sağ tarafına bakmayı dene.geçtim orayı ama hatırlamıorum.saınım sağ tarafa bakarken bi ss koy bakalm.
  • quote:

yanlış tarafa bakıyorsun.sağ tarafına bakmayı dene.geçtim orayı ama hatırlamıorum.saınım sağ tarafa bakarken bi ss koy bakalm.

sağ tarafa baktım orada da atlıyorum vujjjjj tahtalı köy...Sol tarafa bakarsam vujj geldiğim yer önüme atlarsam vujjj tahtalı köy..Arka taraf ise kurtuluş var yanii a). ve b). seçeneği var a).vujj tahtalı köy.. b).vujj gerisini unuttum her neyse olmuyo işte

• evet millet hala o devi soruyo bıkmadan usanmadan neyse bizde bıkmadan usanmadan cevap verelimn nede olsa amac bilgi paylaşım.bu arada soulitude sana bi eleştiri kardeşim ardarda msj atmak yerine bişey yazmayı unuttuysan yazdıgın msjın ustunde edit tusu var ona bas unuttugun şeyi yaz
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.