Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 4

• speedkill yapması en zor firavun benzeri tipler

• ilerideki yardım çağıran adam arkasını dönüp sizi görmeden olayı farketmeden buraya çıkıp saklanıyoruz

• burada q ya basıp ileride yukarıdaki adamın doğru pozisyona gelmesi bekliyoruz

• guzel dostum ellerine saglık iyi yapmıssın walla sen asmıssın bu işi sen hardda mı oynuyosun normal de mi? dürüst olalım lutfen
  • doğru zamanı beklioruz.yaklaşıp arkasını dönünce duvarda yürüyoruz.ilk zıplama tahtasında space ye basıp zıplıyoruz.2.sinde ise e ye basıp speedkill e başlıyoruz.bu adamlara da speedkil yapması baya zor.zamanlamayı tutturamassak recall ile biraz geriye gidiyor tutturana kadar deniyorz

• ya normalde oynuyorum.ama ilkini bitirince hard da da bitirmeden durmam.bütün oyunları böyle yaparım ben.neyse resimlere devam edelim.bitiyor.

o adamda öldükten sonra tahtaya çıkıp baktıımızda aşağıda iki tane adamın kaldığını görüyoruz

• yine zincirde pozisyonumuzu alıyoruz.uzaktaki yardım çağıran adam arkasını döner dönmez speedkille başlıyoruz yine.bu adam da ölünce sinsice daha arkasını dönmeden öbür adamada gidip arkasından onada speedkill yapıyoruz

• hreks ölünce de 100 sands credit için değdimi diye düşünüyoruz.lakin hiç ödül vermese de bööle bir keyifi yaşayabileceimizn farkına varıp sessizce değdi diyoruz.sonra da farah ın gönlünü nasıl alacaımızı düşüne düşüne yolumuza devam ediyoruz.olay budur...

• erhan dostum.mesajlarıma hemen cevap almak çk hoşuma gidiyor saolasın.
    farkettiysen sana bişey söylicem.
    800x600 de oynarıum ama bütün effectleri de açarım.çünkü oyun acayip değişiyor.birensin kolundaki sarı damarlar yanıyor ve etrafa sıcak bir ışık yayıyor.
    güneş ışığı gözümüze gözümüze vuruyor.inanılmaz gerçekçileşiyor.

asıl olay eğer oyun sende de herşeyi normalde high ta aldıysa aslında o şekilde yavaşlamadan oynamamız gerek.bunun bir yolu var.
    eğer 512 ve üstü ram kullanıyorsan ekran kartının sistemden kullanacaı ram miktarını arttırmak mümkün.böylelikle hiç yavaşlamadan bütün effectler high ta ve 1024x768 oynayabilecez.ayrıntılı olarak anlatacaım.ama şimdilik chip n moderatörlerinden cevap bekliyorum ne kadarını ekran kartına izin verebilrz diye
  • ooo eyw soulitude dört gözle bekliyorum.yaptıgın yorumlarda çok deli yaa guzel olmus ellerine saglık
  • saol dostum
  • soulitude gerçekten güzel yorumlar yapıyosun.Bu oyunu olmayanlara aldırcan ha Bu yorumlara bakanın ağzı akıyo

Edit: Bu arada yukarıda anlattığın o bölümü geçtim,Şimdi ''BİG BOSS'' dayım.Bakalım biraz dinlenelim dedim.Şimdi sörf yapıyoz gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 14 Ocak 2006 2:22:31 >
  • valla oyun güzel de, WWin tadını vermiyor beah Prince i seslendiren zat, yine Sands of Timedaki. yani WWdeki o karizmatik, prince in tipine uyan ses tonu yerine ergenliğe yeni atmış alnı sivilceli bi çocuk hissi veren bir ses tonu vermişler bizim prince e

müzikler falan hoş ama yine Warrior Withindeki gibi değil..

neyse asıl soruma gelince, ben arenada o dev yaratığı kesemiyorum bir türlü ya bunun bi taktiği var mı ne yapmam gerek?

iç ses bana gözlerini hedef almamı söylüyor, ben de yukarılara tırmanıp speed kill yapıyorum ama her seferinde, beklesem de anında bassam da alıp beni oradan oraya fırlatıyor. bunun püf noktası nedir*

• al işte bi tane daha
    yav kardeş daha bir önceki sayfada çözümü var.
    defalarca yazıldı.screenshot ta koydurmayın artık.duvarlarda tırmanarak çıkabilecein yerler göreceksin.birine çık.tepedeki platforme gel.çubukta yürü.e ye basarak speedkill e başla.doğru zamanı tutturunca bir gözünü kör etmiş oluyosun.sonra öbür platforma.yine aynı işlem.daha sonra yaratık tamamen kör oluncada ayaklara girişiosun.bi ayağını kladırınca da öbür ayağa girişip son speedkille başlıosun.o kadar.

bu arada bu bölüm bana eğer izlediyseniz kıralın dönüşündeki(lord of the rings-return of the king)legolasın file e yaptıığı hareketleri anımsatıyo...

bu arada ilerde bi yaratık daha geldi büyük.ona da speedkill yapıp kontrol ediyoruz.orası çk güzel bööle kapıları kıra kıra kosturtuyoruz yaratıı hasta oldum ben oraya.şimdi burdayım.bunlar bayaa zorladı beni.erkekseniz teker teker ulaaaaaaan.

• çözümünü biliyor olmama rağmen geçemedim.kılıçlıya dalıosun.öbürü uçuyor baltayla.kaçıyosun atağından.sonra baltası yere saplanıyor.bunu bikaç kere yapınca gücü yarıya geliyor ve speedkile izin veriyor.speedkile de başlayınca ikisine birden yapıyor.ama kılıçlı herif bi rahat bırakmıyor yaaaaaaaaaa.gerçi vakit çk geçti gece oynarken.bugün hemen geçeceimi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

valla oyun güzel de, WWin tadını vermiyor beah Prince i seslendiren zat, yine Sands of Timedaki. yani WWdeki o karizmatik, prince in tipine uyan ses tonu yerine ergenliğe yeni atmış alnı sivilceli bi çocuk hissi veren bir ses tonu vermişler bizim prince e

müzikler falan hoş ama yine Warrior Withindeki gibi değil..

neyse asıl soruma gelince, ben arenada o dev yaratığı kesemiyorum bir türlü ya bunun bi taktiği var mı ne yapmam gerek?

iç ses bana gözlerini hedef almamı söylüyor, ben de yukarılara tırmanıp speed kill yapıyorum ama her seferinde, beklesem de anında bassam da alıp beni oradan oraya fırlatıyor. bunun püf noktası nedir*

püf noktası peedkill i doğru zamanlarda yapabilmen.bak sana speedkill püf noktası.speedkillin önce sesi geliyor puvvffaaaajk diye bööle duyunca hemen heycana kapılıp basmıyosun.biraz bekleyince ekran kararıyor.dagger in mavi yanıyor.o olunca hemen basacaksın hiç beklemeden.bunu 3 kere yapman lazım.aynı legolasın fil e yaptığı gibi:P

• ya arkadaşlar WW de bir bölüm vardı.bööle bulmaca gibi bişey.şimdi kapılar var bööle 5 6 tane.farahın sesini duyuyorsun.bi yandan da bağırıyosun nerdesin diye.farah im here falan dio.sende sesin geliş yönüne göre(kulaklıkla daha rahat bulunuyor left right etkisi dolaysısyla)doğru kapılardan sırayla geçiyorsun üst kata.sonra üst katta da aynı işlemi yapıyorsun..hatırlayan var mı

şimdi asıl bahsetmek istediim o bölümde geniş bir kıvrılarak inen yokuştan aşağıya farah ı yakalamaya iniyoruz.oradan inerken bir müzik çalıyor.ben o müzikte ağlıyorum resmen yaa.olmaz böyle bir müzik.melodi bile aklımda hatta.t2t de de bütün müzikler baya etkili.ama ben hiçbir oyunda o müzik kadar yerine oturan ve oytuncuyu etkileyen müzik göremdi(duymadım)

ya bu oyunn müziklerini herhangi bir programla mp3 e felan convert etmenin yolu yokmu yaa.varsa önnce ww yi kurar o müziii kurarım.ben hatta system açılışında msn uyarılarında felan bile prince of persia müzikleri duymayı çk isterim.yeterki bi yolu olsun.msn de plus yüklüyse istediiniz kişere onlişne ve ofline olduklarında müzikli uyarı verebiliyoruz.sevgilime de o müzii koymak istiyorum en başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 14 Ocak 2006 11:55:48 >

• @soultude kusura bakma 17 sayfada istediğini bulmak zor dediğini yapıyorum tamamen bir gözü kör oldu ama diğerinde her zaman yakalayıp atıyor beni... neyse denemeye devam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.