Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediin yeri hatırladım galiba yankee.sen sanırım yanlış yere çıkmışsın.orda daha alçakta bi kırık daha olacak.ona çıkıp öbür tarafa atlamadan önce sarkıp snra c ye basarak inşyosun.eğer karıştırmıyorsam.

• etkileyici bir kaç ekran görüntüsü oyun güzelmi almaya değermi diye soran arkadaşlar için

• burayı gördünüzmü.yok artık daha neler dedirten yer.bulduuma bulacaıma pişman oldum:P

• ya arkadaşlar bu şekilde nasıl resim kyuluyor yaa.ben de nedense sadece bi tane koymama izin veriyor o da küçük çıkıyor.du bakalım.buliim hemen

bekliyorum hadi bi sürü resim koycam bende

hadi yav .biri cevap versin nasıl bööle büyük büyük resim koyuyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 14 Ocak 2006 20:11:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

eyvallah dikkat ederim.saol

dediin yeri hatırladım galiba yankee.sen sanırım yanlış yere çıkmışsın.orda daha alçakta bi kırık daha olacak.ona çıkıp öbür tarafa atlamadan önce sarkıp snra c ye basarak inşyosun.eğer karıştırmıyorsam.

hayır ben buldum bile yalnış yerde değilmişim senin dediğin gibi sağ a atlamak gerekiyormuş oraları çoktan geçtim ben tşk
  • cok basit kardeşim resmini bi adrese upload ediyosun sonra ordaki resmin url sini gelip burda url ye basark araya giriyosun hoooppp resim buyuk ve istdgn kadr resim koyabilrsn(server kapanana kadar):P:P
  • güzelmiş te.şimdi bi adrese upload ediosun ne demek.mesela hangi adrese.kusra bakmayın aslında acemi sayılmama ama sanırım bu konuda acemiyim.hadi kardeş noolur bi açıklasana.

bütün prince of perisa müzikleri var elimde artık isteyen yokmu yav.çk güzeller sot tan t2t ye kadar.ww de var yani...

oyun sonundayım bu arada

bu arada persia nın iran olduğunu bilmeye arkadaş varmı halen.varsa duyurayım iran prensi:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 14 Ocak 2006 22:03:45 >
  • bendede hepsi var oyun cıkar cıkmaz indirmiştim ben ama emuleden sende link varsa isteyen arkadaslara pm atarsın bu arada edit olayını kapmıssın tebrikler bu arada resim lerini img280.imageshack.us adresinden upload edeblrsn hadi kolay gelsn
  • önceliikle selam beyler
    cidden cok yardmcı oldunuz sayenzde geçtim o dewi(as kalsın ben bidaaaa sorcaktım)
  • eyw jwill yani sormadan forumu takip ederek geçen tek insansın ve ilk oldugundan dolayı seni tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum
  • erhancım herhalde ki biliyordum edit i.de bu kadar önemli olduunu düşünmemiştim.sen ilk söölediinde hadi neyse bilmediim sansın feln dedim alttan aldım ama o kadar da deil canım kim bilmez
    bana daha kkolay gelmişti.
    ama sanırımsenin kızmanın sebebi benim mesj sayımın artıp yokyere promot almam.değilmi.bu yüzdense dikkat ederim tabi.

oyunu bitirdim.oyun sonunda inanılmaz şaşıracaksınız.resim koyacaktım ama inanılmazın boyutu değişmesin sizde şaşırın diye koymuyorum.ama çk güzel.çççççççççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...

bu arada MSN İM HACKLERNDİİİİİİİİİİİİİ.ONUNLA UĞRAŞIP DURUYORUM 2 GÜNDÜR.SONUNDA NEREYE BİLDİRECEİMİ ŞİFREMİ MSNADMİNLERİ TARAFINDAN NASIL RESETLETECEİMİ BULDUM.CEVAP BEKLİYORM.
    HİÇ BU KADAR SİNİRLENMEMİŞTİM BİR OLAYA.SUDAN ÇIKMIŞ BALIA DÖNDÜM.BİDE BANA HACKER KOLLEKSİYON YAPIOM FELAN DEDİ VERMEDİ ŞİFREMİ FARKLI Bİ KULLANICIYLA AÇIP KENDİMİ EKLEDİİMDE.ÇK SİNİR OLDUM.MSN SUPPORT TA CEVAP BEKLİYORUM:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 15 Ocak 2006 18:08:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soulitude

sevgili arkadaşlar.hafiften bi yasak olduunu farketsemde bööle önemli bi durumda sevgili adminlerimizin ufak tefek istisnai anlayışlar göstereceini düşündüm:)
    tabi dönüp dolaıp buraya gelebilirler.lakin ben de geldim bakın:)
    verdiim dosyalar geyet sağlam çalışmakta.şahsen oynadım.
    ufaktan tarif ediyorum.forumu açıpta aramak istemeyen arkadaşlara.
    dosyaların hepsini indirin.sonra eğer winrar programınız yoksa onu da indirip kurun.sonra bütün winrar dosyalarını açın biyere.eğer bütün dosyalar aynı klasördeyse ilkini ektract ettiğinizde size diğerlerini sormayacaktır.ama dielim part 2 rar başka bi klasördeyse gözatla yerini gösterin.(aynı klasörde tutmanız yerinde bir karar oluyor farkındaysanız)
    sonra deamon tools adlı programımızı kuruyoruz ve(o kurarken yenidenn başlatmanızı isteyecektir.başlatın)deamon toolsu açtıımızda emulations bölümünden all options on yapmayı unutmayın.ondan sonra da virtual dvd/cd rom bölümüne gelip mount image deyip rarlardan çıkarmış olduunuz mds dosyasını gözatla bularak gösterin.tataaa oyun kurulumuz açıldı.gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.oyunu kurduktan sonra açmaya çalıştıımızda oyun sizden reboot isteyecek.şaşırmayın gönül rahatlığıyla ok deyin.
    şimdi asıl can alıcı bölüm.makineniz yeniden başladıktan sonra kapatın ve ne kadar cd ve dvd rom unuz varsa güç kablolarını sökün.ne yazıkki oyun oynama esnasında cd romlarımız çalışmayacak.
    son olarak da oyunu açın.bu kadar.
    arkadaşlar.isterseniz güç kablolarını sökmeden de deneyebilirsiniz.yüzde seksen çalışmaz diyorlar.ben denemedim.denersek bozulurmu bilmiyorum.
    güç kablosu dediimiz şeyin ne olduunu bilmeyenler.kasayı açın.cd romlarınıza giden 2 şer tane kablo olacak.birisi ince uzun girişli.biri ise küçük.küçük olan güç kablosudur.onu çıkaracaksınız.çıkması zordur.korkmayın kanırtın biraz.yanındaki geniş kablo(ide kablosu)engel olursa onu da çıkarın.daha kolay çıkarırsınız.daha sonra takın ama yerine.

dielim ki yanlışlıkla deamon dan unmount dediniz.otekrar mount imageyle mds nizi bulabilirsiniz.yani güzel ulaşılabilir bir yerde saklayın.
    bu kadar...

şimdi geldi benim dertlerime.ilk oynayışımda klavye ve mouse ler birden çalışmaz hale geldi.ctrl alt del yöntemiyle oyunu kapattım.tekrar açtım bi daha olmadı.
    oyun bütün grafi özleiklerini high da almış ekran kartım saolsun.ama yavaşlıyo oyun.bişeyleri kısmam gerekiyor.hiçbirini kısmak da içimden gelmio.en zorlayan hangisi aceba.
    bide de nedendir bilmem princeyi ileri harekt ettiriorum durduu zaman kendiliinde arkasını dönüo angut
    ya diorm dönme
    yok illa dönüo
    ama oyunu çk güzel yapmışlar yav
    o ilk demo ne öyle delircektim.
    ama yine de benim karttan herhade çk daha sorunsuz çalışmasını beklerdim.oyun biraz hızlansın diye 800x600 yaptım ybu seferfde görüntü asabımı bozuo yav

evet soruna gelince.benim ekran kartım winfast leadtech fx5700 le td.
    bunu yazılımsal olarak yükseltmenin bir yolu varmış yaa.bu le td muhabbetini direk 5700 yapabiliomuşuz.bile varsa noolur bi yol göstersin.
    her konuda her türlü önerinizi benkliorum
    her türlü yardıma da açıım
    saolun varolun.

halen oyunu nasıl çalıştıracaını soran arkadaşlar duyurulur gayet ayrıntılı anlattıımı düşünüyorum...ine de çalıştıramayan pm atsın.msn den koşalım.yardıma açığım herzaman

ben yukarda download ettiim şekli anlattım.ama bana soran arkadaşta cd si varmış.olay aynı.aynı dosyalar cd nin içinde var.hatta programlarda.tek yapman gereken winrar ı kur.dosyaların hepsini 3 cd dekilerin hepsini extract et.aç bi yere.sonrası yine aynı.hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 15 Ocak 2006 19:16:05 >

• arkadaşlar aranızda the kins road adlı bölümden sonraki bölümün save'i olan Var MI?
    çıldıracam çünkü 2 saattir o bölümü oynuyorum delirecem valla geçemiyorum
  • yok kardeşm ben senin post sayının artmasına kızmadım ben sana kızmadım zaten ama ardarda aynı kişi tarafından atılan msjlar hoş olmuyo ve o kullanıcının niteligini duşuruyo ben sdc eleştirdim kızmak ne haddime ardarda istedigin kadar msj at ben dusuncemi belirttim
  • oyunu bitirdim vea direk bu foruma geldim ki gözden kaçırdıım önemli noktalar warmıymış die çok saolun.
    oyun bence çokk güsel hatta karar werdim yazın sot ww vea t2t i baştan oynıcacm aralıksız böle olmuo tam hatırlamıom nea olmuştu fln.ama sanki bu t2t nin senaryosu kısamış gibime geldi.belkide ww den çok etkilendim die.ama ww deki senaryo süperdi yaw.tam herşey bitti dion hooppp bişey çıkıo.süperdi walla.
    yaw bu bossları nası geçemio millet anamadım.ösellikle 1.boss çok kolay.zate 1.boss u speed-kill i kavra die koymuşlar.bence bir çok arkadaş şurda hata yapıo e ye bastıktan sora ekran siyah beyaz oluo orda 1 tane sol klik sora bi daha ekran siyah beyaz olana kadar hiç bir tuşa basmıcanıs sadece ekran siyah beyaz olduunda.şu vezir de bana kolay geldi orda yeterli sand inis warsa yawaşlatmadan da geçebilirsiniz.bide vezir in iki kanadını kırdıktan sora üstüne gidince hemen kaçıo onun için bi soraki gitcei kolona gidip beklein oraa gelince yakarsınız ama taşlara dikkatt!!!!!taşlar havalanınca ilk çıktıınıs taştan meydana doğru bakarken sola doğru hareket edin orda bi direk war sallanmak için sora geldiimis yöne doğru bi daha atlaın bi üste çıkcak sorasında da kolay gelsin.ölüm vuruşunu ben yapmadım ama en son basama a çıktıımısda vezir e doğru zıplaın ekran matrix efektine girip etrafta dönüo sol klik vea vezir öldü die dedi kusen.

NOT: oyun bnm bilimde bile teklemeden çalıştıına göre herkeste çalışır ama biraz görüntü kalitesi bozuluo mesela bende konuşma videolarında prince in eli silahının içine giriodu öle bosulmalar olur takmassanıs önemli diil.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 16 Ocak 2006 0:16:43 >

• beyler traineri yokmu hala bunun...su sonunu daha gecemedim..1 aydır oynamıyom oyunu...versiyona gore degsiyormus ama 2 tane denedim olmadı...

kullanan bilen yada duyan...
  • ****YARDIM**** Arkadaşlar yardım şu devi geçemiyorum üstüne çıkıyorum ama üstünde birşey yapamıyorum dev tuttuğu gibi bir oduvar bir şu duvara atıyor üstüne atlayınca neyapmak gerekiyor. geçenvarsa lütfen ayrıntılı anlatabilirmi teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: YankeekinYuxel

arkadaşlar aranızda the kins road adlı bölümden sonraki bölümün save'i olan Var MI?

yardım yok mu bilgisayarım havaya uçmak üzere ben fosilleşmeden şu save i yankeekinyuxel@hotmail.com adresine gönderin

• bi şey sorcam fx 5200 128mb ekran kartı 512 mb ram bu oyunu çalıştırırmı yada takılarak oynarmıyım
  • quote:

quote:

arkadaşlar aranızda the kins road adlı bölümden sonraki bölümün save'i olan Var MI?

yardım yok mu bilgisayarım havaya uçmak üzere ben fosilleşmeden şu save i yankeekinyuxel@hotmail.com adresine gönderin

iskara34@hotmail.com bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.