Şimdi Ara

Prince Of Persia TT Video yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Two Thrones da oyunn başlangıcında videolar görünmüyor. Oyunun kurulu olduğu dizinde video dosyaları yüklü. Bildiğim kadarı ile oyunun başında kailena ve prensin gemisine saldırıyorlardı. Bende o video görüntülerini göstermiyor. Sadece grafik demoları var. Oyunu bitirdim fakat en ufak bir video dahi izleyemedim. Artworklerde Unlocked Collection olarak videolar görünüyor fakat üstlerine tıkladığımda hiçbiri açılmıyor. Kablo çekmeden yüklenen tek cdlik versiyonu yüklü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yada en azından biri bana video dosylarının tam olarak hangi dosya dizinin altında ve hangi adla yüklü olduğunu söyleyebilirmi ?

BEnde C:\Program Files\Ubisosft\Video\Cine\p3c_06.bik dosyası olarak 7 data var görünüyor.
    Birde C:\Program Files\Ubisosft\Video\Artworks\VIDEOS\videos01 diyede 2 data dosyası var.

• Oyunu 6 Life upgrade i bularak tamamladım yine birşey olmadı. En azından videolara bakabileceğim bir program bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coky46

En azından videolara bakabileceğim bir program bilen varmı ?
    Rad Video Tools.
  • Çok teşekkür ederim. Bu program kurdum. Başka bink dosyalarını denedim çalıştırdı. Fakat POP T2T videolarını açmadı. Bendeki cd de problem var anlaşılan. Artık tekrar cd alıcam başka çaresi yok görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.