Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Model Volkswagen Golf 1.4 TSI TRENDLINE 122 HP Prins Direct Liqui Max Montajı !!

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

• quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle iyi çalışmalar. Acaba 2.0 FSI motorlu araçlara da sorunsuz bir biçimde LPG uyguluyor musunuz ?

Yani, yüksek ya da düşük devirlerde benzine geçmeyen ya da benzin ile beraber çalışmayan bir LPG sisteminiz var mı ?

Var ise fiyatlarınız nedir?

Teşekkürler.

Prins Direct Liqui Max sistem 1.6 2.0 Motorlar şimdilik Çalişma yok!!

VSI-DI system İmkanımız Varmı, %90 Lpg %10 benzin le Çalışmakdadır Aracınızın Motor Kodunu verseniz daha net bilgi verelim??

Araç daha yok ama ilgilendiğim 1-2 araç var. Motor kodunu nasıl öğreniriz? Ruhsatta yazıyor mu ?

Siz bana LPG uyumlu olan kodları yollayın isterseniz. Eğer araçlar LPG'ye uyarsa ben de ona göre pazarlığa otururum çünkü

Aracın Modeli ve markası nedir??

Ruhsatta Motor Kodu yazmaktadır Örnek: BPY

Araç 2006 VW Passat 2.0 FSI.

Ruhsata şu an bakmam imkansız, araç bende değil çünkü.

Volkswagen Passat 2.0 FSI BLR Montaj imkanımız mevcutdur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle iyi çalışmalar. Acaba 2.0 FSI motorlu araçlara da sorunsuz bir biçimde LPG uyguluyor musunuz ?

Yani, yüksek ya da düşük devirlerde benzine geçmeyen ya da benzin ile beraber çalışmayan bir LPG sisteminiz var mı ?

Var ise fiyatlarınız nedir?

Teşekkürler.

Prins Direct Liqui Max sistem 1.6 2.0 Motorlar şimdilik Çalişma yok!!

VSI-DI system İmkanımız Varmı, %90 Lpg %10 benzin le Çalışmakdadır Aracınızın Motor Kodunu verseniz daha net bilgi verelim??

Araç daha yok ama ilgilendiğim 1-2 araç var. Motor kodunu nasıl öğreniriz? Ruhsatta yazıyor mu ?

Siz bana LPG uyumlu olan kodları yollayın isterseniz. Eğer araçlar LPG'ye uyarsa ben de ona göre pazarlığa otururum çünkü

Aracın Modeli ve markası nedir??

Ruhsatta Motor Kodu yazmaktadır Örnek: BPY

Araç 2006 VW Passat 2.0 FSI.

Ruhsata şu an bakmam imkansız, araç bende değil çünkü.

Volkswagen Passat 2.0 FSI BLR Montaj imkanımız mevcutdur.

Çalışma prensibi nasıl peki ? Rölantide benzinle mi çalışıyor ? Kullanırken LPG ve benzini aynı anda mı tüketiyor?

• @Raytheon,

VSI-DI sisteminde aracınızın benzin enjektörlerinin aşırı ısınmasını ve ileride oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla aracınız sürekli olarak %8-10 Benzin, %90 LPG tüketir. Benzin Tüketimini de dikkate aldığınızda Net tasarrufunuz %30 olmaktadır.
  • quote:

2012 Model Volkswagen Golf 1.4 TSI TRENDLINE 122 HP Prins Direct Liqui Max Montajı !!

bu araç şu anda türkiyedemi birde yaptığı kilometreden haberiniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

quote:

2012 Model Volkswagen Golf 1.4 TSI TRENDLINE 122 HP Prins Direct Liqui Max Montajı !!

Araç 40.000 Km Yol yapmıştır,

Teknik Acıklamalar Kısa zaman içinde yapılacaktır..!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

quote:

Araç 40.000 Km Yol yapmıştır,

Teknik Acıklamalar Kısa zaman içinde yapılacaktır..!!

merakla bekliyorum

• konu içerisinde çok acımasız yorumlar var.

prins kaliteli bir marka, evet bir o kadarda pahalı. ama kimse bize zorla prins takın demiyor.
    şahsen ben takmam, ama adamları da eleştirmem neden bu kadar pahalı diye.
    belli ki prins firması lüks araçlara hitap ediyor. adamlar satış politikalarını o şekilde belirlemişler.
    ben symbol kullanıyorum, gidip 6 bin vererek prins taktırmam, ki zaten dizelle benzinli arasında 5 bin tl fark vardı alırken.
    prins yetkilisi yukarıda verdiği benzinli dizel araç fiyatları örneğinde hedef kitlelerini de belirtmiş oldu.
    benim gibi symbol, şahin doğan :) sahiplerinin buraya gelip böyle acımasız yorumlar yapmasına anlam veremiyorum.
    biz atikere gidelim, bizi atiker paklar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

konu içerisinde çok acımasız yorumlar var.

prins kaliteli bir marka, evet bir o kadarda pahalı. ama kimse bize zorla prins takın demiyor.
    belli ki prins firması lüks araçlara hitap ediyor. adamlar satış politikalarını o şekilde belirlemişler.
    ben symbol kullanıyorum, gidip 6 bin vererek prins taktırmam, ki zaten dizelle benzinli arasında 5 bin tl fark vardı alırken.
    prins yetkilisi yukarıda verdiği benzinli dizel araç fiyatları örneğinde hedef kitlelerini de belirtmiş oldu.
    benim gibi symbol, şahin doğan :) sahiplerinin buraya gelip böyle acımasız yorumlar yapmasına anlam veremiyorum.

Ne alaka ? Yani bu uygulamanın yapılacağı araçlar pahalı ozaman bu aracı alanlarda para var varsın 6 bine tüp taktirsin demeye gelmiş bu ozaman bende diyim ki madem bukadar para verip araba aldın ucu besi arama benzinle bin. Yani hedef kitlede para var diye sömürülmesi mübah mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...
  • aynen.ayrıca bu sistem zaten doğan,şahin vb araçlar için uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Ne alaka ? Yani bu uygulamanın yapılacağı araçlar pahalı ozaman bu aracı alanlarda para var varsın 6 bine tüp taktirsin demeye gelmiş bu ozaman bende diyim ki madem bukadar para verip araba aldın ucu besi arama benzinle bin. Yani hedef kitlede para var diye sömürülmesi mübah mı?

elbetteki mübah değil. mesajım gayet net benim. neresini anlamadınız bilmiyorum.
    alternatif markalar var daha uygun fiyata, bu fiyatları beğenmeyenler gidip onlardan taktırabilir diyorum.

bu ucuz ürün, pahalı ürün muhabbeti her üründe var. arabada, lpg de, gsmde, vs....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

elbetteki mübah değil. mesajım gayet net benim. neresini anlamadınız bilmiyorum.
    alternatif markalar var daha uygun fiyata, bu fiyatları beğenmeyenler gidip onlardan taktırabilir diyorum.

bu ucuz ürün, pahalı ürün muhabbeti her üründe var. arabada, lpg de, gsmde, vs....

arkadaşlar en son aldığım habere göre (yetkili biri) mayıs sonu en geç bayiler montajlara başlayacakmış..tüm prosedürler halledilmiş..

ama fiyat malesef 5500 tl..

Direct liqui max benim için bitti ...

• bu hesapla,benim gibi yılda max. 15 bin km yapan biri 5 yılda sistemi amorti edecek sonra kar etmeye başlayacak.15 bin km den fazla yapan biri olsam da zaten dizel alırdım.motoru kurcaladıklarına bile değmeyeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arinalw

bu hesapla,benim gibi yılda max. 15 bin km yapan biri 5 yılda sistemi amorti edecek sonra kar etmeye başlayacak.15 bin km den fazla yapan biri olsam da zaten dizel alırdım.motoru kurcaladıklarına bile değmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 11 Nisan 2012; 10:42:35 >
  • quote:

bu hesapla,benim gibi yılda max. 15 bin km yapan biri 5 yılda sistemi amorti edecek sonra kar etmeye başlayacak.15 bin km den fazla yapan biri olsam da zaten dizel alırdım.motoru kurcaladıklarına bile değmeyeceğini düşünüyorum.

Yılda 15 bin km yaptığınızı söylüyorsunuz?? 5 yılda sistemi amorti edecek diyorsunuz!! Nasıl bir hesap yaptınız sistem kendini 5 yılda amorti edecek ??

sizin araçda Km de Kaç kuruş yakıyor ve markası ney ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 11 Nisan 2012; 10:41:36 >
  • Aracim 2012 kia sportage gdi suanda istesem liqui max ı aracima takarmisiniz ne kadar fiyat olur net ekonomi nedir performans motor omru ne gibi etkileri vardir motor garantisi veriliyormu cevaplarsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sego-85

Aracim 2012 kia sportage gdi suanda istesem liqui max ı aracima takarmisiniz ne kadar fiyat olur net ekonomi nedir performans motor omru ne gibi etkileri vardir motor garantisi veriliyormu cevaplarsaniz sevinirim

1- Sistem %100 lpg de çalışmakta Fiyatı 5.500 tl 10 Taksit

2- Tasarruf oranı %40-45 net.

3- ipragaz Motor garantisi 0 Km den 10.000 Km arası Araçlar için gerecerli. LPG de Motor Garanti altına almak isterseniz 210 tl Karşılığı 2 yıl 100.000 Km sigorta yaptırabilirsiniz.

4- Yüksek Performans! Prins direct liquid max "ın Diğer LPG Kitlerine Göre Avantajları: Performans Kaybı Yok! Periyodik Bakım Yok! "Backfire" Riski Yok!

5- istediğiniz zaman Montaj yaptırabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 11 Nisan 2012; 11:26:06 >
  • quote:

quote:

Yılda 15 bin km yaptığınızı söylüyorsunuz?? 5 yılda sistemi amorti edecek diyorsunuz!! Nasıl bir hesap yaptınız sistem kendini 5 yılda amorti edecek ??

sizin araçda Km de Kaç kuruş yakıyor ve markası ney ??

aracım skoda yeti 1.2 tsi,ortalama 8 lt benzin tüketiyor.bu otogazla 10 lt demektir.yani benzinle km başına 370 krş gazla 260 krş yakarım.dikkat ederseniz max. 15 bin km kullandığımı yazmıştım.ortalama 12 bin km kullanırımyaptığım hesapta şöyle
    5 yılda 12 bin kmx5 yıl :60 bin km yapar.
    60000x370:22.200 tl benzinle,
    60000x26:15.600 tl gazla yakarım.
    aradaki fark 6600 tl.
    5500 tl düşersek 1100 tl kalıyor.
    bandırmada prins bayisi olmadığından taktırma aşamasında ya istanbula ya bursaya gitmem belki orada kalmam gerek.hadi bunları saymayalım.yi.5 yılda edeceğim 1100 tl.evet çok karlıymış gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sego-85

Aracim 2012 kia sportage gdi suanda istesem liqui max ı aracima takarmisiniz ne kadar fiyat olur net ekonomi nedir performans motor omru ne gibi etkileri vardir motor garantisi veriliyormu cevaplarsaniz sevinirim

1- Sistem %100 lpg de çalışmakta Fiyatı 5.500 tl 10 Taksit

2- Tasarruf oranı %40-45 net.

3- ipragaz Motor garantisi 0 Km den 10.000 Km arası Araçlar için gerecerli. LPG de Motor Garanti altına almak isterseniz 210 tl Karşılığı 2 yıl 100.000 Km sigorta yaptırabilirsiniz.

4- Yüksek Performans! Prins direct liquid max "ın Diğer LPG Kitlerine Göre Avantajları: Performans Kaybı Yok! Periyodik Bakım Yok! "Backfire" Riski Yok!

5- istediğiniz zaman Montaj yaptırabilirsiniz..

ya kusura bakmayın da %45-40 gibi tasarruf oranları mı kaldı artık, yapmayın etmeyin, milleti bu kadar yanlış yönlendirmeyin..

Basit bir hesap yapacak olursak; şehiriçinde 10 litre benzin tüketen aracım LPG de 12 litre tüketecek değil mi?

Ozaman 10 litre x 4,75 TL = 47,50 TL / 100 km = 0,475 Kuruş yakıyor km başına (şuan ki durum)

DLM LPG de ise 12 litre x 2,66 TL = 31,92 TL / 100 km = 0,319 Kuruş yakıyor km başına (DLM LPG de)

Şimdiiii; 0,4750 Kuruş - 0,3192 TL= 0,1558 Kuruş -------------->>>> Tasarruf Oranı %32,8 Net

%80 Benzin %20 LPG karışımlı kombine sistemin Fiyat/Performans Oranı daha başarılı hiç değilse, Prins DLM tam bir hayal kırıklığıdır, bu kadar yıl beklediğimize ve takip ettiğimize yazık..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.